Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Mecz potwierdzający bardzo dobry sezon w wykonaniu Garetha. Tylko te kontuzje...
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Jaki słaby ten bejl A już ludwes z kolesiemosiemosiem mieli się dotykać. Oby juz się w tym sezonie nie łamał Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez Codename
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Slaby to jest Neymar. Nie wiem jakiej setki potrzebuje zeby w koncu strzelic brame. Moze Wyborowej...
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Suarez picziczi. Ronaldo szaleje. Będzie kutapokalipsa jak ich city wydupcy w LM, Barca w bbva i suarez w picziczi
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Za wczesnie chyba na to. Jeszcze 3 kolejki. Ale oby tak bylo Sedziowie w BBVA to po prostu brak slow :<
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Haha co drukarnia xD Suarez 8 bramek w 2 meczach, CR7 musiał zaplakac. Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez wronerro
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l To się teraz zacznie na siłę strzelanie z każdej pozycji w kolejnych meczach.
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Yo, jak Cristiano specjalnie kontuzje zlapal, zeby gruby krola strzelcow dostal :<
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Ahhahahajahajajajajajahab kanabis placze Czemu? Ja pisałem o ZP i lidze mistrzów. Król strzelców ligi hiszpanskiej xD Przeciez w ciagu ostatnich 6 lat Messi i Ronaldo non stop to zdobywali, przestan Blubi. Poza tym spojrzcie na terminarz. Najwieksze szanse na mistrza to ma... Atletico Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez kanabis
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l No nie wiem, Barca pogoniła 8:0 Deportivo i 6:0 Gijon. Teraz zostały im Betis, Espanyol i Granada, trzy zespoły z dołu tabeli. Jeśli nie poczują się zbyt pewnie to pocisną ich po 4:0 co najmniej. A Atletico teraz co trzy dni będzie grało, bo Liga Mistrzów, więc też z Rayo może im się noga potknąć, bo pewnie bardziej na Bayernie się skupią.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Na derby katalonii Espanyol zepnie dupe ale fakt zapomnialem ze atleti ma LM.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l To co, dzisiaj Barcelona traci szansę na mistrzostwo? Trochę srałeś przez te 80 minut, co?
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Dlaczego męczylismy sie bo real sie musi skupic na bardzo waznym meczu w lidze mistrzów. Wiesz co to jest liga mistrżów? Taki turniej gdzie graja tylko najlepsze zespoły europy. Nie dla lamusów, taki bardzo wazny.
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Męczyliśmy się. Ok. I doskonale wiem, czym jest Liga Mistrzów. W ostatnich 10 latach Barcelona wygrywała ją trzy razy. Edytowane 30 kwietnia 20168 l przez Ludwes
Opublikowano 30 kwietnia 20168 l Real akurat zagrał spoko mecz, braki w składzie nie odbiły się jakoś strasznie na jakości gry, szczególnie Nacho mega pozytywnie zaskoczył na lewej stronie.