Gość Oran Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) I po meczu, Real znowu odpuścił końcówkę, ale dobry mecz, kartki które Ramos i Xabi mieli zdobyć to zdobyli, także na 100% w meczu z Barcą będą grać. Teraz Racing, być może w końcu Metzelder będzie grał (brak Ramosa) i pewnie któryś z Diarr z Gago w środku pola. Mega mecz Xabiego, ale trochę sobie noty obniżył tą ręką. @banny Bo potrzebował żółtej ;] Edytowane 28 marca 2010 przez Oran Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Kolejne 3 punkty,kolejne 3 bramki i kolejna remontada w tym sezonie Znowu niecałe 20 minut wystarczyło by Real przesądził losy spotkania. Prawie genialny mecz Alonso...kompletnie nie potrzebna ręka,po której nastała niepotrzebna nerwówka.Bramka Arbeloi taka w stylu Messiego Do przerwy 1:0 dla Atletico ( Reyes ), akurat sie obraz w c+ zawiesil na sekunde przed bramka Rafael VDV powinien wyrownac, ale Tiago interwencja sezonu Higuain... Cytuj
Mati 6 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Jak na taki sklad bardzo fajny wynik Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Kontuzja Ibrahimovica podobno jest dość poważna. Na tyle, że nie wiadomo, czy zagra za tydzień z Realem. Z drugiej strony, to chyba dobrze. Barcelona wydaje się trochę znudzona swoją dominacją. Pedro, Krkic, Suarez - wystaw dowolnek młodego wychowanka Barcy na ataku, to będzie strzelał. To będzie kluczowy tydzień dla Barcelony. Jeśli zdołają zdominować Arsenal tak, jak w pierwszym meczu, a jednocześnie zostawić tyle sił, by po 4 dniach pokonać Real w Madrycie, to trzeba będzie zacząć się bać. Dobrze, że chociaż ten Puchar Hiszpanii przegrali. Znaczy, że jednak są ludźmi i może nie będzie tak źle. Źle w sensie: monotonnie w tabeli zwycięzców. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 No zobaczymy jak to będzie, Real podobno nie przegrał żadnego meczu u siebie w tym sezonie. Prawdopodobnie to będzie decydujące starcie o mistrzostwo. Co do LM, to Barcelonie jak na razie idzie dobrze, ale czy uda im się obronić tytuł? Wiele drużyn próbowało, w tym i Barca, lecz nikomu się nie udało. Tym razem będzie podobnie. 2 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Ogólnie szpital w Barcy, Pique nie zagra z Arsenalem, z Iniestą przecież też coś... HYHY! Ja się cieszę ;] Cytuj
agst 131 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Nie wiem jak można się cieszyć z kontuzji ? Ja na przykład chciałbym, żeby w GD obie drużyny wystąpiły w najmocniejszym zestawieniu. Dlatego mam nadzieje, że Ibra i Pique zdarzą się wyleczyć. Co do LM, to Barcelonie jak na razie idzie dobrze, ale czy uda im się obronić tytuł? Wiele drużyn próbowało, w tym i Barca, lecz nikomu się nie udało. Tym razem będzie podobnie. Kiedy musi być ten pierwszy raz i w końcu jakaś drużyna obroni tytuł.Mam szczerą nadzieje, że będzie to Barca i to w tym sezonie. Wygranie LM na stadionie Realu, to by było coś niezwykłego. Edytowane 4 kwietnia 2010 przez agst Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Ogólnie szpital w Barcy, Pique nie zagra z Arsenalem, z Iniestą przecież też coś... HYHY! Ja się cieszę ;] Iniesta będzie zdrowy, martwi kontuzja Zlatana, ale może zagrać Bojan przecież. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (pipi)a 15 ojro za zwiedzanie Santiago Bernabeu wydałem mam nadzieję że dobrze je spożytkują Cytuj
Gość Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (pipi)a 15 ojro za zwiedzanie Santiago Bernabeu wydałem mam nadzieję że dobrze je spożytkują To im nawet na waciki nie wystarczy. Czyli raczej nic się nie zmieni na szczycie tabeli, aż do GD. Zlatan niech odpoczywa, bo boje się, że Real nie pozwoli Barce na stworzenie 5-6 sytuacji, które Szwed mógły lekką reką zmarnować. Opcją jest bojan, który musi w końcu potwierdzić, czy wart jest tego czekania (wierzę, że tak). Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Dobrze, jest dobrze. 3-0. Tylko szpital obrońców im. Valencia. Z Atletico w LE nie zagrają Miguel, Mathieu, Navarro, Alexis, Dealbert, Marchena i Bruno za żółte kartki. ja pier.dole Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Tylko 2:0 z Racingiem, trzeba będzie gromić rywali potem by chociaż ten rekord pobić w ilości strzelonych goli Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Spokojnie mogli tą serię trzech bramek na mecz podtrzymać ,ale Krystyna spieprzyła setę ala Ibra Edytowane 4 kwietnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Jeszcze karny powienien być, ale cóż, się odrobi 1 Cytuj
Mati 6 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/real-i-barcelona-uczcza-pamiec-ofiar-tragedii-pod-%2c1%2c3206509%2cwiadomosc.html Hiszpania klasa, nie to co bundesliga Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Real dzisiaj meczu nie przegra, skoro do tej pory są niepokonani na własnym boisku. Będzie albo remis (2:2), albo wygrana Realu (3:2). Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Czy może ktoś podać link na transmisje w internecie meczu Real - Barca? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Czy może ktoś podać link na transmisje w internecie meczu Real - Barca? Dołączam się do prośby, najlepiej jakiś fajny kanał na Sopcaście. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 komentarza na canal+ nie bedzie, fuck ;/ Cytuj
Mati 6 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Guardiola zaskoczył! W wyjściowej jedenastce brakuje Andrésa Iniesty. Ponadto zaskakująca jest obecność trzech środkowych obrońców Puyola, Milito i Piqué. Z tego można wywnioskować, że Kapitan zajmie miejsce na prawej obronie, a Dani Alves na prawej flace ataku. Jednak drugim, bardziej realnym scenariuszem jest gra Puyola na lewej obronie, Alves na prawej z parą Milito-Piqué w środku. Wtedy bardziej ofensywnie byłby ustawiony Maxwell, podobnie jak w meczu z Athletic. Barcelona: Valdés; Puyol, Piqué, Milito, Maxwell; Busquets, Keita, Xavi; Dani Alves, Pedro; Messi. rezerwowi: Pinto, Bojan, Iniesta, Henry, Czyhrynski, Márquez, Touré Real Madryt: Casillas; Sergio Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa; Xabi Alonso, Gago; Van der Vaart, Marcelo; Cristiano Ronaldo, Higuaín. [źródło: Mundo Deportivo/Sport] Transmisje: http://www.atdhe.net/index.html http://www.rojadirecta.org/ http://www.iraqgoals.net/ Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 czemu nie widze Ibry? ; p Cytuj
Mati 6 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Bo nie gra, nie zdarzyli przeszczepic my nowej lydki od zeszlej soboty Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 (edytowane) yhm. Niestety nie interesuje sie zbytnio ta liga, to nie wiem ;p szkoda troche, myslalem ,ze go zobacze dzis, niemniej licze na dobre widowisko ;D Edytowane 10 kwietnia 2010 przez banny Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 1:0 do przerwy dla Barcy.. ogolnie nie podoba mi sie zbytnio poki co ten meczyk ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi