Welna 1 094 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Lepiej wykupic na miesiacPS: Dzis smierdzi remisem Realu Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Gijon to jedna z gorszych drużyn w lidze, więc nawet się na to nie nastawiam. Będzie wpyerdol. Ten karny xd Edytowane 26 listopada 2016 przez Ludwes Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Ech ten Real to chyba nigdy nie straci punktów . Dobrze, że nie mają jakiegoś dobrego trenera, bo wtedy by jeszcze dobrze grali w piłkę. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Real broniący się przed Sportingiem w ostatnich 20 minutach Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Szczęście to coś, co nie opuszcza tej drużyny od dawna. Boli ten mecz jak skur.wysyn. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Mowiłem , ze smierdzi remisem. Gdyby nie ten karny.Real , pieknie gromadzi punkty, zwyciestwa. Ale ten zespol nie gra dobrej piłki. Moim zdaniem nic nie wygraja w tym sezonie. Kurde no to czasami widac i mam takie nieodparte przeczucie ogladajac mecze tego Realu, ze to sie nie moze udac. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 No oni jednak grając coś takiego wygrali tę LM :potter: Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 O którym karnym mówisz? O tym wydrukowanym czy o tym dla Gijonu? Dobra, kończę już. Dzisiaj Sevilla - Valencia, panowie Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Własnie to jest inne niz w tamtym sezonie. Tam jeszcze były takie mecze , ze totalnie dominowali. A teraz było wiele takich meczy gdzie poprostu byli słabi a mimo wszystko jakos to wygrywaja. Taki troche dawny Manchaster United Nie umiem tego do konca nazwac , ale jak sie oglada te mecze to widac. Edit: o tym dla Gijon.. Ja teraz Che - Tot a potem Sev - Val Nie jestem ogor zeby ogladac 5 meczy na raz i o wszystkich sie wypowiadac Edytowane 26 listopada 2016 przez Welna Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 No oni jednak grając coś takiego wygrali tę LM Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Real Madryt to Lipsk Hiszpanii, a Zidane kontynuuje najlepszy start w historii świata. Ostatnio jak sprawdzałem był chyba 2 czy 3 punkty przed dotychczasowym liderem Guardiolą, jeśli chodzi o punkty po danych meczach, a od tego czasu Real tylko wygrywał. No ale niemożliwe, żeby czyjaś definicja grania dobrze w piłkę była subiektywna czy podważalna, więc wychodzi na to, że to wszystko największy fuks w historii. Aha, i "wydrukowany" karny gdzie był normalny faul na Vazquezie gdzie w każdym meczu nieraz taka sytuacja jest i się gwiżdże faul, nigdzie nie słyszałem nawet żeby ktoś się czepiał, dopiero z tego tematu się dowiedziałem, że jednak tak naprawdę nie było. Zawsze można się czegoś dowiedzieć. https://streamable.com/zogw No tak patrzę z tej i tej strony i no kurde. Niech każdy oceni sam, jak ewidentnie tutaj wydrukowano, kwestia opinii jak widać. Czekamy. Na szczęście już jutro w meczu Atletico-Osasuna zobaczymy jak wygląda prawdziwy dobry futbol. Tak przynajmniej się domyślam bo trudno się konkretnie od mądrych dowiedzieć, kto gra dobrze, ale lubię dobry futbol to zostanę przy Atleti. Tym razem powinni nawet wygrać. Słyszałem, że wobec urazu Filipe Luisa ma pojawić się na lewej Sime Vrslajko, dobry piłkarz, ciągle myślę, że z czasem się wkręci w ekipę, na razie zagrał jeden mecz na prawej i Atletico wygrało 5-0, dawno temu. Stefan Savić przez cały zeszły sezon prawie w ogóle nie grał, a proszę, pod koniec przekonał, został wybrany na finał i teraz jest podstawowy. Edytowane 26 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Mam cię dość, pajacu. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 A no i pomimo słabej gry Realu to Kovacic momentami poezję grał. Crack. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Kovacic tak, naprawde swietny mecz. Polecam tego pilkarza Edytowane 26 listopada 2016 przez Welna Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Vasquez byl w tej sytuacji nastawiony tylko i wylacznie na wymuszenie karnego, padal juz minimalnie przed kontaktem z obronca. Ale kontakt byl, faul bezdyskusyjny. Czasem tak robie tez w pro evolution soccer jak juz nie wiem co zrobic z pilka Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 https://streamable.com/zogw No tak patrzę z tej i tej strony i no kurde. Niech każdy oceni sam, jak ewidentnie tutaj wydrukowano, kwestia opinii jak widać. Nie da się ukryć że Vasquez wykładał się jeszcze przed kontaktem z rywalem, stąd wątpliwości moralne części obserwatorów, ale też sędzia nie miał co innego zrobić w tej sytuacji. Faul był, a że to było zamiarem gracza Realu? Tak wygląda masa karnych. Jak już sobie tak dyskutujemy, to doskonale widać kiedy chce się chce wymusić karnego, po tym jak zawodnik wypuszcza sobie piłkę. Jak robi to tak, że nawet bez kontaktu z nogami rywal nie miałby szans do niej dojść, to wiadomo czego oczekuje po jego interwencji. Takie życie. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Przecież widać, że Vasquez się zaczyna rzucać po tym, jak ten koleś wstawia nogę, ale go nie trafia. Obejrzałem tę powtórkę z 10 razy i naprawdę jestem pewny, że to ja mam rację. Edytowane 26 listopada 2016 przez Ludwes Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Kanabis jeżeli dalej zastanawiasz się gdzie obejrzeć Real - Barcelona to 3 dniowy pakiet eleven jest za darmo po wpisaniu kodu promocyjnego: WYPROBUJELEVEN112016 1 Cytuj
Ore 188 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 No już nie płaczcie tak, niedługo będzie świetna okazja żeby odrobić 3 punkty w bezpośrednim starciu z kiepskim od miesięcy Realem. Głowy do góry. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 A więc dzisiaj się dowiedzieliśmy, że jak ktoś "wstawia nogę, ale go nie trafia" to nie jest faul. Ciekawa interpretacja artykułu 12, która wydawała mi się mało popularna wśród sędziów lig Europy. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 No, hehe, mądry jesteś. Najmądrzejszy. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 (edytowane) Uwielbiam jak oggozo pisze -śmy. Dowiedzielismy, zinterpretowalismy, obciagnelismy. Tak jakby tutaj ktos z nim trzymal sztame Na betcklick mozna obstawic Czy Oggozo ogladal mecz o ktorym sie wypowiada real madryt-gijon Tak 9.05 Ogladal 23min 3.23 Nie 1.15 Edytowane 26 listopada 2016 przez kanabis Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 no ostatnie posty ogqozo w tym temacie są już trochę karykaturalne, stężenie ironii zdecydowanie zbyt duże przez co czyta się jeszcze gorzej niż zwykle, 4/10 Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Jarek, odnosisz się do przewinienia za niebezpieczną grę (przyznaję, że nie chce mi się czytać tego 12 artykułu)? Jeżeli tak, to nie wiem co to ma wspólnego z interpretacją tej sytuacji w wykonaniu Ludwensa. Nie widziałem nigdy w życiu karnego który byłby inaczej uzasadniany niż a) kontaktem z przeciwnikiem b) kontaktem ręki z piłką Chyba... Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 26 listopada 2016 Opublikowano 26 listopada 2016 Jarek zjedz tego pajgiego , co on tutaj broncha i mysli ze wie lepiej niz ty. Jedziesz z typem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi