Ludwes 1 682 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Nie to co "wielka" barcelona Przynajmniej nie trzeba czekać na mistrzostwo kraju 5 lat. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Czy juz mozna zmienic nazwe Fergie Time na Ramos Time? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Ramos uratował Realowi rekord 35 meczów bez porażki. Są wyniczki. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Tak, je\bło mi się, zapomniałem że piszę o rekordzie bez przegranej a nie o wygranych. Ramos 63 gole ogólnie dla Realu Dla porównania, Walcott, ofensywny piłkarz, ma tylko 30 więcej dla Arsenalu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Wyrównał z Terrym, który jednak potrzebował do tego 187 meczów więcej. Cytuj
ziomek123 7 Opublikowano 10 grudnia 2016 Opublikowano 10 grudnia 2016 Nie to co "wielka" barcelona Przynajmniej nie trzeba czekać na mistrzostwo kraju 5 lat. Ciekawe ile trzeba będzie poczekać na zbliżenie się do dwucyfrowej liczby zwycięstw w finałach CL. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Nie no misztrostwa hiszpanii sa przeciez wazniejsze. XD Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Przypominam, że jesteśmy w temacie Primera Division. Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Nie no misztrostwa hiszpanii sa przeciez wazniejsze. XD To jest rzecz dyskusyjna co dla kogo jest ważniejsze. Co prawda zawody w systemie turniejowym dostarczają więcej emocji, ale o tym czy ktoś jest najlepszy w takim systemie często decyduje forma dnia lub jakiegoś dosyć krótkiego okresu. W mojej ocenie mało wymierny sposób oceny wartości zespołu. Co z tego, że ktoś tam zdobywa jakiś puchar jak nawet nie ma okazji zagrać z najgroźniejszymi rywalami, którzy rozstrzelali się między sobą w drugiej drabince? Taka prawdziwa liga mistrzów nie zostawiałaby wątpliwości (w każdym bądź razie dużo mniej) w kwestiach czysto sportowych. Jeżeli chodzi o osobiste preferencje, to dla mnie i tak najważniejsze byłyby bezpośrednie spotkania Realu z Barcą, a wywodzi się to z czasów kiedy to był jedyny moment sezonu w którym Barca mogła coś ugrać, bo o tytułach mogła sobie pomarzyć. Z tego też względu pilniej śledziłem ligę niż puchary. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 To fajnie pajgi. Ja jednak bedac pilkarzem wolalby zdobyc raz lige mistrzow niz 10 razy mostrzostwo kraju. A co jesli zalozmy jedna druzyna ma wiecej mistrzostw kraju, wiecej pucharow mistrzow i wiecej razy zwyciezyla w bezposrednim starciu? Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Bo jej nie zdobywaja to co maja mowic xD Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) Twierdzisz ze 1 LM jest wiecej warta niz 10x Mistrzostwo Hiszpanii? EDIT - Tak samo jak RM nie zdobywa Mistrzostwa dlatego woli 1 LM :D Edytowane 11 grudnia 2016 przez Welna Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Nie no wiadomo ze wiecej warte jest mistrzostwo hiszpanii gdzie miedzy soba rywalizuja dwie druzyny i czasem trzecia niz liga mistrzow gdzie biora udzial najlepsze zespoly z calej europy. Real ma wiecej mistrzostw hiszpanii, wiecej pucharow ligi mistrzow i wiecej wygranych w el classico. Barcelonie raczej nie ma czego zazdroscic. Zamykam temat Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Drugie oblicze pajgiego na blaugrana.pl Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Kanabis , wszystko mozna dostosowac do swojej teorii.W ostatnim czasie Barca zdobywa wiecej mistrzostw , wiec mozna powiedziec ze liczy sie szersza perspektywa. Na co mozna odpowiedziec, ze h... mnie obchodzi co było 30 lat temu bo tego nie pamietam itd.Temat rzeka.Ja powiem , ze zarówno LM jak i PD jest tak samo wazna. Sa to dwa inne typy rozgrywek ale jesli ktos wygrywa jedna z nich tz ,ze musi byc wielka druzyna. Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) Drugie oblicze pajgiego na blaugrana.pl Nie będę udawał, że nie. Wczoraj np. sobie pomyślałem, że pan Ramos nie wie chyba, że tendencyjne strzelanie decydujących bramek w 90 minucie jest równie nierealistyczne jak Player Emotion w PESie. Liczę, że w końcu to załatają. Edytowane 11 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Nie no wiadomo ze wiecej warte jest mistrzostwo hiszpanii gdzie miedzy soba rywalizuja dwie druzyny i czasem trzecia niz liga mistrzow gdzie biora udzial najlepsze zespoly z calej europy. Real ma wiecej mistrzostw hiszpanii, wiecej pucharow ligi mistrzow i wiecej wygranych w el classico. Barcelonie raczej nie ma czego zazdroscic. Zamykam temat Dwa tryplety. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Kanabis , wszystko mozna dostosowac do swojej teorii. W ostatnim czasie Barca zdobywa wiecej mistrzostw , wiec mozna powiedziec ze liczy sie szersza perspektywa. Na co mozna odpowiedziec, ze h... mnie obchodzi co było 30 lat temu bo tego nie pamietam itd. Temat rzeka. Ja powiem , ze zarówno LM jak i PD jest tak samo wazna. Sa to dwa inne typy rozgrywek ale jesli ktos wygrywa jedna z nich tz ,ze musi byc wielka druzyna. Nigdy nie napisalem ze barca nie jest wielka druzyna. Ogolnie takie przepychanki uwazam za dziecinne , ale ludwes zaczal Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Trzeba co jakiś czas sprowokować jakąś dyskusję w tym temacie, bo za dużo tu się nie dzieje ostatnio. O, jutro Cristiano dostanie Złotą Piłkę - będzie się działo. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Raczej bezdyskusynja sytuacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi