Ludwes 1 682 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Bezdyskusyjna to by była, gdyby wygrał Messi, bo to nagroda indywidualna. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Ludwes prosze cie Ronaldo, zwyciestwo z naprawde sporym wkladem w mistrzostwach europy, a messi przed 30 wypina sie na reprezentacje , wpier.dala lejsy i zapuszcza brode i maluje wloski na blond. Bezdyskusyjna zlota pilka xD to juz lewandowski przedej powinien ja dostac niz messi Jaki psychofan Messiego xd Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Nie, ja po prostu oglądam każdy mecz Messiego i Ronaldo, i wiem, że Messi jest półkę wyżej. Gole, asysty (najwięcej w tym roku), wpływ na grę drużyny. No Leo jest dużo lepszy, przykro mi. "Lewandowski bardziej zasłużył. Ronaldo duży udział przy zdobyciu ME" Boże, co to za głupoty. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Wow wiec messi powinien dostawac co roku zlota pilke juz do konca kariery bo ludwes mowi ze jest polke wyzej od wszystkich mimo ze na zlota pilke skalda sie tez pewien wazny element jak osiagniecie czegos z druzyna. Ty nawet nie wiesz jakie sa kryteria przyznawania zlotej pilki, to dopiero glupoty. No oczywiscie Ronaldo nie mial wplywu na zdobycie mistrzostwa europy xD ale messi na wicemistrzostwo swiata juz tak hahah Typowe dla kogos kto nie widzi nic poza swoim kochanym messim. Tak jakby w innych ligach nie bylo pilkarzy wplywajacych na gre zespolu, strzelajacych i asystujacych. Istnieje tylko messi. Widac to bylo w gran derbi jak iniesta mial dwa razy wiekszy wplyw na gre barcy przez pol godziny niz messi przez caly mecz. Zlota pilka dla iniesty Hmmm sprawdzilem z ciekawosci asysty messiego w tym sezonie Liga mistrzow 2 asysty Liga 3 asysty Co ty bredzisz chlopie Dla porownania Neymar 6 w lidze , 7 w lidze mistrzow. Nawet poziom nizej Ronaldo ma wiecej. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) Ale co ty mi podajesz liczbę asyst z tego sezonu, jak Złota Piłka przyznawania jest za rok kalendarzowy? I to ja nie wiem, jakie są kryteria przyznawania Złotej Piłki, hehe Gdzie napisałem, że Messi ma największy udział w grze Barcy? Zresztą trochę trudno być widocznym, skoro cała drużyna przeciwna jest ustawiona pod Messiego, a taki Modrić, Isco czy Kovacić "wymieniają" się jego kryciem. Taki Ronaldo nie miał krycia w ogóle, a grał jeszcze większą chuynię niż Leo. Wpływ na grę drużyny to miał Messi na Copa America (przegrali, nie strzelił karnego, skończył karierę, hehe - mów, co chcesz), gdzie bez niego Argentyna nie istnieje. Jestem pewien, że Portugalia przegrałaby ten finał, gdyby nie kontuzja Ronaldo. Edytowane 12 grudnia 2016 przez Ludwes Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 No i tak jak to było do przewidzenia, Ronaldo odebrał swoją kolejną ZP. W pełni zasłużoną. Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Tak jak piszesz. Gdyby nie ME mozna by polemizowac a tak to raczej nie ma nad czym. Choc nie da sie zauwazyc ze nasze turbogwiazdy jednak zdecydowanie zaczynaja bledziej swiecic, bo ale grajac tyle lat na takich obrotach to jest w sumie zrozumiale ze kiedys musi sie to skonczyc. Po cichu licze ze w nastepnym roku nareszcie ZP dostanie ktos inny niz messi czy krystyna. A kto wie moze historyczna chwila dla polski, czemu nie Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Ostatnie 5 meczów Atletico w lidze to: jedno zwycięstwo, jeden remis i trzy porażki. W następnym meczu grają z Las Palmas, także łatwy przeciwnik to to nie jest. Wyglądają dość słabo w tym sezonie, przynajmniej w lidze. Nie wiem, może Simeone się powoli wypala w tym klubie? Już 12 punktów straty do Realu, z tymi najlepszymi drużynami nie wyglądają za dobrze (Real, Sevilla, Villarreal, Sociedad, z Barcą remis, ale to przez Mascherano, hehe). Ciężko. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Real w Klubowych Mistrzostwach Swiata grał dzisiaj okrutnie słabo, az sie tego nie dało ogladac. Gole do Szatni Benzemy i ..... do szatni Ronaldo Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Ramos nie grałW doliczonym czasie pierwszej połowy Benzema, w doliczonym drugiej Ronaldo Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Kolejny bardzo dobry mecz Villareal. Totalna dominacja w meczu z Gijon. Ciekawe jak dlugo utrzymaja taka forme bo Atletico robi sie coraz dalej do 3ciego placu nie mowiac o wyzszych pozycjach Cytuj
Folion 46 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Dlaczego meczu Realu z Valencią został przełożony? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Real jest na Klubowych Mistrzostwach Świata. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 Real jest na Klubowych Mistrzostwach Świata. Możesz powtórzyć? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 17 grudnia 2016 Opublikowano 17 grudnia 2016 No niestety, ale gdyby zdecydowano się na powtórki już w maju, to na KMŚ grałoby Atletico, bo jak wiemy Real strzelił bramkę ze spalonego. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Real , kolejny raz pokazuje ze jest kompletnie bez formy. Ja nie wiem jak oni wygrywaja te mecze. I czerwo dla Ramosa w ostatniej minucie powinno byc. Sedzia sie przestraszył Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Wyglądało jakby chciał mu dać, ale się kapnął, że to byłaby jego druga żółta, więc w końcu nie dał. Japończycy wyglądali do pewnego momentu całkiem dobrze na tle najlepszej drużyny na świecie, hehe. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Kitajce na spokoju pokonane. Real to potęga, nie ma co do tego żadnych wątpliwości. 3 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 (edytowane) INIESTA Messi Suarez Jaki gol na 2-0 Messi i Alba na 3-0 https://www.youtube.com/watch?v=F4hIEHmTj0U Edytowane 18 grudnia 2016 przez Welna Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 ten gol na 2:0, ja pyerdole Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 (edytowane) Dobra (pipi) wychodze, co ten Messi odpierdala to jest kosmos. I ten gol na 4-1 ale jeszcze nie ma materiał3u Edytowane 18 grudnia 2016 przez Welna Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 18 grudnia 2016 Opublikowano 18 grudnia 2016 Niezle jak na drugiego najlepszego piłkarza na świecie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi