Opublikowano 12 marca 20178 l Obecność Navasa na boisku to większa kara niż czerwona więc sędzia sprawiedliwy
Opublikowano 12 marca 20178 l 3 lata temu był bogolem. 2 lata temu był ławnikiem. Rok temu był bogolem. Teraz jest kurde mocno w kratkę. Poznaj niezwykłą historię golkipera z Kostaryki.
Opublikowano 12 marca 20178 l No w końcu weszła im ta wrzutka. Aleś Ty rozchwiany emocjonalnie jesteś w tym tygodniu. Mogę zapytać dlaczego? Nie, nie odpowiadaj XD
Opublikowano 12 marca 20178 l Cyborg. On na cheatach gra przy stałych fragmentach. Edytowane 12 marca 20178 l przez Kymel
Opublikowano 12 marca 20178 l Kroosa też warto docenić, to jednak on zawsze posyła te piłki do Ramosa. ;)
Opublikowano 13 marca 20178 l Najczęstsza kombinacja asystent-strzelec w lidze, na równi z Gameiro-Griezmann i Piatti-Gerard (ta druga para w większości też ze stałych fragmentów, ale chyba nie tylko). Swoją drogą, muszę przyznać, że przesadnie jarałem się lata temu Pablo Piattim. Ten niezły sezon w Espanyolu to zapewne jego szczytowe osiągnięcie w karierze. A ja wierzyłem niegdyś, że jak Messi będzie, ligę podbije... Jego jedynym meczem w reprezentacji Argentyny pozostaje spotkanie z Polską, w którym zwycięskie bramki zdobyli Mierzejewski i Paweł Brożek, a na stoperze grali Wojtkowiak i Dudka. Dzisiaj akurat Gerard strzelił z akcji, po pięknym rajdzie Piattiego. Espanyol pokonał 4-3 Las Palmas i w sumie wychodzi, że jest jedną z lepszych ekip tego sezonu, spośród tych biednych.
Opublikowano 15 marca 20178 l Koszulki Barcelony na sezon 17/18 Edytowane 15 marca 20178 l przez asax
Opublikowano 19 marca 20178 l Powinien wylecieć tak jak Casemiro, tylko ten drugi znacznie wcześniej. Sędziowie często patrzą na jego faule przychylniejszym okiem. Koleś praktycznie w każdym meczu zasługuje na żółtko. Ale już tam chuy z tymi kartkami. Jaki on wczoraj mecz zagrał, wow. 24 przejęcia, nic więcej nie trzeba dodawać.
Opublikowano 19 marca 20178 l xD Jak Casemiro zasługiwał na czerwoną to Aduriz i Garcia na 2. Dwóch psycholi, którym wszystko uchodzi na sucho. Edytowane 19 marca 20178 l przez Kymel
Opublikowano 19 marca 20178 l Przecież to ty masz zawsze jakieś problemy po spotkaniach Realu. Pewnie jakbyś mógł to dawałbyś zawodnikom Realu kartki za wychodzenie na murawę. Edytowane 19 marca 20178 l przez Kymel
Opublikowano 19 marca 20178 l No jeśli dla ciebie Casemiro nie zasłużył na kartkę po bardzo ostrym wejściu w środku pola w bodajże Williamsa albo po tej przepychance z Adurizem, gdzie napastnik Bilbao został sprowokowany przez Carvajala, to nie mam pytań. Aduriz i Garcia to idioci. Oni też zasłużyli na czerwo, ale Casemiro zdecydowanie wcześniej. Trochę obiektywizmu by ci nie zaszkodziło.
Opublikowano 19 marca 20178 l Przecież to ty masz zawsze jakieś problemy po spotkaniach Realu. Pewnie jakbyś mógł to dawałbyś zawodnikom Realu kartki za wychodzenie na murawę. Pierwsze skojarzenie z twoimi postami w tym temacie na temat meczów Barcelony: identyczne.
Opublikowano 19 marca 20178 l Ciekawa sprawa. Jedyny mecz Barcelony jaki ostatnio skomentowałem to było spotkanie rewanżowe z PSG i było to w temacie o LM. Kibice Barcelony naprawdę żyją w innym świecie. Macie na pocieszenie: http://www.blaugrana.pl/21801-Kontrowersje-20162017 Edytowane 19 marca 20178 l przez Kymel
Opublikowano 19 marca 20178 l W "meczu o 3 miejsce" wygrało Atletico. Dodajmy, że Sevilla swoim zwyczajem postanowiła nie tworzyć okazji gdzieś tak do 70. minuty, tym razem się nie opłaciło. Sevilla już nie jest w Wielkiej Trójce, no jak oni się zmęczą to dopiero ich się ciężko ogląda, dżizas. A przecież i tak to ich pierwsza porażka od dawien dawna. W każdym razie, już raczej jest poza zasięgiem lidera, a niedawno była o włos. Wieczorem Barca gra z Valencią. Trenerem Nietoperzy jest teraz niejaki Voro, długoletni asystent. Pod jego wodzą gra jest niezła, ale też niedobra, raczej średnia. Ale... Valencia już pokonała Real i pomęczyła Barcę, gdy dopiero gol Uefalony z karnego w doliczonym czasie!!! dał wygraną. Możliwe, że tak jak ostatnio, na prawej flance zagrają zarówno Montoya, były prawy Barcelony, jak i Cancelo, czyli podobno przyszły. Barca pewnie wróci do swojego mistrzowskiego 4-3-3, wykorzystując swoje obecne asy Albę i Sergiego Roberto. Edytowane 19 marca 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 19 marca 20178 l Ciekawa sprawa. Jedyny mecz Barcelony jaki ostatnio skomentowałem to było spotkanie rewanżowe z PSG i było to w temacie o LM. Kibice Barcelony naprawdę żyją w innym świecie. Macie na pocieszenie: http://www.blaugrana.pl/21801-Kontrowersje-20162017 Ja żyję w świecie forumowej wyszukiwarki, bo pamięć już nie ta. Barca pewnie wróci do swojego mistrzowskiego 4-3-3 BURN! Grali tak już tydzień temu z Depor
Opublikowano 19 marca 20178 l Barca zagra dziś 3-4-3 i z Umtitim w pierwszym składzie, więc szykują się kokejne trzy punkty. Oby.