Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 948,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Ok, jest inaczej, niż myślałem, jednak Real skupia się na LM. Dziś w Gijon mocno bananowy skład, a przecie mistrzostwo jeszcze nie zapewnione. 

Ale jak coś to spoko, z ławki wejdzie Mariano albo Yaniez :obama: 

Opublikowano

Weź mnie nie denerwuj...

Opublikowano

Jeszcze mają ponad 30 minut. Zrobi się z tego spokojnie 2:3. 

Opublikowano

Oczywiście to się tak musiało skończyć. Niesamowity mecz. Pokaz wspaniałości Isco. Co za Zidane, mając ciśnienie Barcy ciągle mającej szanse na mistrza wystawić taki skład. JEDEN piłkarz z podstawowej jedenastki. I wygrać.

Cóż za zespół. Miłość. Futbol. Równość. Braterstwo. Święcone jajka.

Opublikowano

du.pska już spuchnięte na wschodzie Hiszpanii, brawo Isco :banderas:

Opublikowano

Jeszcze mają ponad 30 minut. Zrobi się z tego spokojnie 2:3. 

:ragus: 

Opublikowano

Po ile są koszulki Realu?

Opublikowano

Bardzo słaby mecz. Niech ten sezon się już kończy.

Opublikowano

Iscoooooooooooo.

https://youtu.be/zA5r2wkZeww

Super akcja, kręcił sie kręcił i nic sie nie stało. Szacun.

Opublikowano

VAR (Video Assistant Referee) will be used in La Liga starting next season. [Cadena COPE]

W końcu ogarnęli się, bo byłby wstyd na całą Europę.

Opublikowano

Tony Adams Dance vol.2

Opublikowano

Tymczasem Bakambu strzela w 92 minucie gola na wagę trzech punktów ręką.

Opublikowano

To co, jutro łabędzi śpiew ery LE by za tydzień zapomnieć wyjść na mecz z Osasuną? Chciałbym  :frog:

17990824_1286225858156875_90151487240791

Opublikowano

Wykupiłem miesiąc eleven na player.pl bo zobaczyłem apkę na tv.. Wchodzę na apkę, a tam tylko jakieś biedaseriale tvnu, a pakiet eleven widzi mi tylko na lapku. Jest jakaś opcja, żeby to normalnie puścić w tej apce czy muszę się męczyć na laptopie ?

Opublikowano

A dodałeś telefon jakie oddzielne urządzenie ? Wejdź na player.pl w "Moje urządzenia" i sprawdź czy masz tam swój model telefonu

Opublikowano

xD Za miesiąc lub dwa będzie miał nowy kontrakt. Odchodzi James.

Edit: Ślepak z gwizdkiem już karnego nie widział.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Ma ktos program z glosem w Eleven? Ogldam na playerze i dzwiek duzo szybciej niz obraz. Czy to u mnie cos nie tak?