Opublikowano 15 kwietnia 20178 l To jest po prostu angielska myśl szkoleniowa w natarciu https://twitter.com/ArsenalFC_fl/status/853198012524503040 xd
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Ok, jest inaczej, niż myślałem, jednak Real skupia się na LM. Dziś w Gijon mocno bananowy skład, a przecie mistrzostwo jeszcze nie zapewnione. Ale jak coś to spoko, z ławki wejdzie Mariano albo Yaniez
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Oczywiście to się tak musiało skończyć. Niesamowity mecz. Pokaz wspaniałości Isco. Co za Zidane, mając ciśnienie Barcy ciągle mającej szanse na mistrza wystawić taki skład. JEDEN piłkarz z podstawowej jedenastki. I wygrać. Cóż za zespół. Miłość. Futbol. Równość. Braterstwo. Święcone jajka.
Opublikowano 15 kwietnia 20178 l Iscoooooooooooo. https://youtu.be/zA5r2wkZeww Super akcja, kręcił sie kręcił i nic sie nie stało. Szacun.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l VAR (Video Assistant Referee) will be used in La Liga starting next season. [Cadena COPE] W końcu ogarnęli się, bo byłby wstyd na całą Europę.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Tymczasem Bakambu strzela w 92 minucie gola na wagę trzech punktów ręką.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l To co, jutro łabędzi śpiew ery LE by za tydzień zapomnieć wyjść na mecz z Osasuną? Chciałbym
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Wykupiłem miesiąc eleven na player.pl bo zobaczyłem apkę na tv.. Wchodzę na apkę, a tam tylko jakieś biedaseriale tvnu, a pakiet eleven widzi mi tylko na lapku. Jest jakaś opcja, żeby to normalnie puścić w tej apce czy muszę się męczyć na laptopie ?
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l A dodałeś telefon jakie oddzielne urządzenie ? Wejdź na player.pl w "Moje urządzenia" i sprawdź czy masz tam swój model telefonu
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Bale w podstawowej jedenastce Ładny kop na twarz dla Isco i Asensio.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Isco pewnie odejdzie, Taka decyzja Zidane pokazuje , ze go nie szanuje
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l xD Za miesiąc lub dwa będzie miał nowy kontrakt. Odchodzi James. Edit: Ślepak z gwizdkiem już karnego nie widział. Edytowane 23 kwietnia 20177 l przez Kymel
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Ma ktos program z glosem w Eleven? Ogldam na playerze i dzwiek duzo szybciej niz obraz. Czy to u mnie cos nie tak?
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Przypadkowe MMA :/ Edit: KAZEK! Edytowane 23 kwietnia 20177 l przez Kymel