Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zdjęcie już przeszło do historii

comment_44572_attachment_images_1-300x16

Jak to ładnie na weszło napisali

"Jeśli kiedyś nasze wnuki będą pytać, o co chodziło z tym całym Messim, czy naprawdę był taki dobry, po prostu zamkniemy im usta tym meczem"

Opublikowano

18056632_1309992385774925_51239497798406

XDDDDDDDD

Dwie najśmieszniejsze grupy fanów, bez wątpienia.

Opublikowano

czy te najazdy na twarze zawodników realu to wynik edycji jakiegoś śmieszka z internetu czy serio w taki sposób pokazał to realizator?

czyste złoto

Opublikowano

czy te najazdy na twarze zawodników realu to wynik edycji jakiegoś śmieszka z internetu czy serio w taki sposób pokazał to realizator?

czyste złoto

A jak myślisz? :ragus:

Opublikowano

Tymczasem na stronie Realu :

2017.04.23, godz. 22:49, rivelino

Napiszę szczerze kilka rzeczy:

1. Żegnam się z forum i żegnam się z kibicowaniem Realowi. Przed chwilą koszulka Realu wylądowała na ulicy. Już nie będę kibicował Realowi.

2. Messi to śmieć. Ten śmieć nie powinien nigdy grać zawodowo w piłkę. Gdyby nie szprycowanie, dziś grałby w amatorach pod Buenos Aires.

To strasznie boli i już nie chcę tego dłużej znosić. Czuję się tak, jakby mi żona na własnym ślubie nasrała prosto w twarz. Nawet 0:5 za Mourinho tak nie bolało. Niech nikt mi nie mówi, że Cristiano jest tak dobry, jak ten śmieć Messi. Cristiano do tego śmiecia brakowało zawsze pół klasy, a czasami więcej.

Mam dość zmagania się z mitem tego śmiecia Messiego. Bo w sumie właśnie dlatego większość z nas tu kibicuje. Ja już nie będę kibicował Realowi. Śmieć Messi zabił we mnie pasję i to moja pierwsza porażka w życiu jako mężczyzny. Messi to śmieć. Żegnam

comment_sd5z0bt7GgdYGW3yVnOdx1gui0kZb5tO

Opublikowano (edytowane)

Nic sie nie stalo takie FARTY sie zdarzaja w futbolu. Dalej jedziemy po wszystko co mozliwe w tym sezonie. Tylko white power

Edit: Dobrze ze to Messi krwawil jedyny typ z jajami w tej druzynie dziewczyn. Gdyby to byl Neymar albo Suarez pewnie bylby helikopter i szybkie przewiezienie na oiom xD

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 2
Opublikowano

jak Marcelo zdjął Messiego z łokcia to już wiedziałem, że się wku,rwił Leo i (pipi)nie szybko bramkę na rage'u, tak też się stało, a potem drugą...

• Plusik 1
Opublikowano

Messi zwykle nie kłóci się z sędzią (jak arbitra otacza wianuszek graczy Barcy, to rzadko jest wśród nich Messi), nie symuluje, krwawi, a jednak gra dalej, strzela piękne, podparte naturalnym talentem bramki, a nie karne wymuszone teatrem.

No kurde, on nie pasuje do filozofii gry Barcelony. Powinni go sprzedać.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Beskitu mialem to samo napisac ale by mnie zlinczowali jako fana realu wiec sie powstrzymalem.

Juz nawet w meczu z juve bylo to widac. Suarez jakby cioty dostal, Neymarek lapami macha jak szympans odbijajac sie od dwa razy ciezszych typow co dosyc zenujaco wygladalo bo jest na strzala. A Messi nic, zadnych symulacji, zadnego dyskutowania, skupienie na graniu. Mimo ze ja fan realu to szanuje goscia. Wierzyc sie nie chce ze to wychowanek barcy.

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Real i tak zgarnie mistrza, tz jesli sam tego nie s(pipi)i. Teraz bez Varana, Ramosa i Pepe, Marcelo? Zawiesza go?, Garetha to nigdy nie ma wiec go nie licze. Ale powinni dac rade. BARCA gra tak w kratke, ze napewno jeszcze gdzies punkty straca

Edytowane przez Welna