Skocz do zawartości

Primera Division

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Valencii brak Cancelo wynagrodzi młody Lato, ponadto debiutuje Kondogbia. Niby nic, ale nieraz swoim stylem Valencia potrafiła sfrustrować lepsze ekipy, także Real.

DIKKNi-W0AAW-3g.jpg

Opublikowano (edytowane)

Włosy Davida Silvy :(

No konkretnie na ostatnie 7 meczów Real wygrał 2, oba po mękach, 3 remisy i 2 razy Valencia wygrała (też po mękach, ale jak pokonujesz silniejszego to tak wolno).

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Osobiście jako sympatyk Valencii bardzo obawiam się tego spotkania. Kadra Valencii nie jest jeszcze kompletna co widać po wyjściowej jedenastkę ( Vezo który jeszcze kilka dni temu była na wylocie dzisiaj wychodzi w pierwszym składzie, wszystko przez to że Garay znowu się połamał, a Gabriel Paulista jeszcze się kuruje, z racji braku Cancelo na prawej stronie zagra lewonożny obrońca Jose Gaya dla którego jest to debiut na tej pozycji) 

a na przeciwko stanie perfekcyjnie naoliwiona maszyna, która nawet pomimo problemów w obronie, zdaje się być na nieosiągalnym poziomie 

Opublikowano (edytowane)

co ciekawe gol dla Valencii padł po akcji trzech wychowanków Jose Gaya - Lato - Carlos Soler 

Carlos Soler 

Asensio

Saul Niguez 

Ceballos

Llorente

jeszcze Pablo Fornals (a pewnie i tak o kilku zapomniałem)

środek pola reprezentacji Hiszpanii za kilka lat :obama:

Edytowane przez asax
Opublikowano (edytowane)

:obama:

przed meczem brałbym remis w ciemno, teraz czuje niedosyt bo Real z tym sabotażystą Benzemą był do ogrania 

Edytowane przez asax
Opublikowano (edytowane)

Oglądając mecz chciałem coś napisać o szansach Benzemy, ale widząc nawałnicę hejtu w necie zrobiło mi się raczej smutno. Reakcje ludzi jak zespół, który wszystko wygrywa, raz nie wygra meczu... Świat zawalon.

Znowu mam rosnące wrażenie, że Real ma teraz większe problemy z głębią, przynajmniej jeśli trzech stoperów wypada, a kilku innych graczy też brakuje z różnych powodów. Ale i tak mieli sporo pecha, że zremisowali. Co spudłował Benzema, wyrównał Asensio golami-cudami... ale nie podejrzewam, żeby w każdym meczu miał takie strzelać. Choć ostatnimi czasy tak się wydaje. Czy jeśli w drugim meczu sezonu nie zagrali ani Theo, ani Marcos Llorente, mimo potrzeby na ich pozycjach, to pora już mówić o upadku klubu i koniecznych dymisjach?

Wiadomo, że mimo pomyłki przy golu błyszczał Kondogbia, nawet pomijając udział przy obu bramkach dla Valencii. To się nazywa debiut w nowym klubie, dyrygować wygr... remisem z Realem na Bernabeu. Cokolwiek się nie zdarzy, będzie miał ten mecz mdr.

P.S. Valencia po meczu wydała oficjalne oświadczenie, że nieprawdziwe są relacje mediów, jakoby Kondogbia miał w jakimkolwiek wywiadzie powiedzieć "Realowi brakowało najlepszego piłkarza? Nah, Messi nie gra w Realu...".

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Po wydaniu setek miliardów na 20-latka, Barcelona dopiero przekonuje się, kogo naprawdę sprowadziła. Jak donosi kataloński "Sport", dzieciak UWIELBIA GRAĆ W MARIO KART NA PLEJSTEJSZYN

DIij2I2XoAAYNCV.jpg

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 2
Opublikowano

Mam nadzieję, że to błąd pismaka, bo inaczej nie widzę sensu w jego życiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

b90dnze_d.jpg

Zidane już zaczyna swoje. Przed Ligą Mistrzów skład... Który wygląda tak. W ataku słynny tercet VBM (albo VBT, zobaczymy w praktyce). No i Marcos Llorente i Theo w końcu na poważnie w białej koszulce.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

No Imgur.com się elegancko obsługuje, forum na komórce nie. 2017 rok... Nie wiem co je.

W ogóle to Levante prowadzi po bramce z kurna autu i w ogóle wyrównany mecz, nie ma podjary i xd?

Ta panikalogika, jeśli ludzie będą cały czas powtarzać, jak daleko Real uciekł już Barcelonie, inna liga Bartomeu na szafot, a w tabeli by było 4-9 :dajbog: :banderi: