Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 No Real też by mógł Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 faworyt awansował Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 a ogórek odpadł oszczędzanie składu na rozgrywki w których można jeszcze coś ugrać... ja (pipi)e Zidane ty dzbanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Real tankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Przekonujący debiut Coutinho, wygląda jakby grał tam sporo dłużej od Gomesa. Te kocie ruchy, wypuszczenie piłki i momentalne przyśpieszenie. Można rzecz, że to jeden z lepszych debiutów (zwłaszcza tak krótkich) jakie widziałem. Mecz mocno jednostronny, a sędzia jak zwykle mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 Jprdle co ten Real... Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 z taka gra 14 lutego w walentynki PSG wyeucha real w dupsko bez wazeliny.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2018 Rozpędzają się, dajcie im czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2018 Suarez co za forma No i Cou z pierwszą bramką dla Barcy. A ten Andre Gomes to niech już ku,rwa (pipi) do tej drugiej ligi portugalskiej bo nie da się na niego patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Walka o mistrza jeszcze nierozstrzygnięta Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 (edytowane) No niby fajnie, że Atletico wbrew zapowiedziom ekspertów gra znów na nosie Realowi i straszy Barsę. Ale estetycznie to jest zbrodnia co grają w tym sezonie. Mecz z Malagą to jest poziom grania na 0-0 z Karabachem, tylko że jedną okazję się udało stworzyć. Myślisz, że już bardziej anty się nie da być, a oni śrubują ten styl coraz bardziej. W ogóle ostatnie kolejki pokazują, co to za sezon w Hiszpanii. Bramkarze to gwiazdy sezonu w dwóch drużynach liderujących tabeli. Jak tylko Messi się zmęczy, to Barsa wygląda jak wygląda. Zidane to ostatni obrońca pięknej, odważnej piłki. I co ja mam teraz zrobić, trzymać kciuki za Krysztiano? Edytowane 11 lutego 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Dembele przydałyby się jakieś dociążające buty, bo miota nim po murawie jak szatan. Coutinho wyglądał dziś naprawdę nieporadnie, ale w takich warunkach jakie stworzyło Getafe można mu wybaczyć. Digne jako środkowy obrońca zagrał w sumie lepiej niż zazwyczaj gra na lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 No ale centrę ładną Dembele pod koniec meczu zasadził i ta parada bramkarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 no, jedyne jego dobre zagranie w tym meczu, reszta dramat Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 zgaduje że Getafe znowu zabiło mecz? 2 godziny temu, ogqozo napisał: W ogóle ostatnie kolejki pokazują, co to za sezon w Hiszpanii. Bramkarze to gwiazdy sezonu w dwóch drużynach liderujących tabeli. Jak tylko Messi się zmęczy, to Barsa wygląda jak wygląda. Zidane to ostatni obrońca pięknej, odważnej piłki. I co ja mam teraz zrobić, trzymać kciuki za Krysztiano? zapomniałeś o tym Panu ogór Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 a propos jeżeli ktos chcę pooglądać trochę dobrej piłki proponuje włączyć Betis - Real 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 18 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2018 potwierdzam, fajny otwarty meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Wow Benzema w końcu coś strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 3 gol w lidze na 23 kolejki. Więcej goli mają Asensio czy Bale, grając zdecydowanie mnie od Francuza a tyle samo ma ... Nacho. To jest (pipi)a dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 No ostatnio wyszło, że Benzema strzela gole co 583 minuty i częściej strzelał napastnik Malagi, który do tej kolejki miał bramkę więcej niż Benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 Suarez probujacy w ostatnich pieciu minutach dostac kartke, zeby sie wykartkowac xd Probowal wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2018 To, że próbuje to jedno, ale pokazywanie sędziemu, żeby dał mu kartkę... On jest jeden, jedyny xD Mecz w sumie bez historii, katastrofalny błąd Umtitiego na początku zrobił smaka na ciekawe widowisko, po czym stało się zupełnie inaczej. Obrona Girony była raczej mocno teoretyczna. Dembele coś tam grał (jak już było po meczu), ale nadal wygląda jakby dopiero co uczył się chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 (edytowane) Ok, jednak Real może grać SZEROKO i nadal być do pokonania. Nie okazało się to złotym środkiem na wszystko. Tu mnie masz Zizou. Fakt, że w zamian brakowało dziś tak z 7 ludzi z podstawowej jedenastki (w tym czterech najlepszych graczy Realu w tym sezonie , tak, mimo wszystko liczę tu Krysztiano na tle reszty). Ale w zeszłym sezonie Real i takie mecze wygrywał. Tym razem skrzydła Vazquez-Asensio były chyba najbardziej bezradne, jak kiedykolwiek widziałem. Dziś po 26. kolejkach Real może znowu być naprawdę za Valencią, na czwartej pozycji (no, nie stawiałbym, że Valencia dziś wygra na lodowisku w Bilbao...). Fani ofkoz mówili od października, że sezon skończony, ale teraz już chyba naprawdę pozostaje jedynie ratowanie twarzy i prace nad poważną zmianą filozofii na przyszły sezon. Słusznie czy nie, sezon uznają za porażkę, pomimo Ligi Mistrzów. Kierunków może być wiele, jedną z opcji będzie na pewno wręcz oficjalnie pragnący zmiany klimatu Robert Lewandowski. Może być dla Florentino za stary, ale nadal uważam, że klub nie gra ogólnie w tym sezonie tak źle, przydałoby się tylko trafiać w bramkę. Gdy Messi nie jest zmęczony, La Liga to rozgrywki o drugie miejsce, które ten Real "na oko" powinien i tak zajmować prędzej niż Oblakiko Madryt czy Valencia. Edytowane 28 lutego 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi