Bartg 5 446 Opublikowano 19 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2019 Straszny mecz, chociaż dobrze, że oglądaliśmy go w TV czy tam na kompie, niektórzy wydali 11.000zł na wycieczkę z Weszło Travel i mieli takie miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2020 Poproszę o linki do memów z dzisiejszego meczu. Oglądało sie na Meksykańskim ESPN bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2020 (edytowane) Nikt nie oglada pucharu wojta? dobra druga polowka, Krol Futbolu znowu wyjasnia towarzystwo i w niedziele el clasico xd edit; co tam sie odkur wilo xDDDD Edytowane 9 stycznia 2020 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2020 dobre meczycho, a już myślałem, że Atleti osrało zbroję jak wczoraj Valencia przed Realem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2020 Podobno do jutra Xavi ma dać znać, czy zgadza się trenować Barce, czy nie. Czaicie, od dwóch lat grają jak lamusy, dwa lata z rzędu odpadli w fatalnym stylu z LM, ale wyje.bia go teraz, bo przegrał Superpuchar Hiszpanii xd Wiem, że coś tam się mówi, że stracił szatnie czy inne takie, ale c'mon W każdym razie - nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Proszę o link do streamu dzisiejszego finału, bede wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 ta atmosfera xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 no bohater Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 To kwestia dyskusyjna ale bardziej, niż czy nowy rekrut Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Nareszcie ten patałach Valverde zwolniony. Koleś mi obrzydził grę Barcelony. Mam nadzieję, że Setien będzie miał więcej jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 ja pyerdole dwa lata na to czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 piekny to byl dzien...nie zapomne go nigdy szkoda ze o dwa lata za pozno Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 25 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2020 (edytowane) Fani Barcelony w necie wykonują dzisiaj chyba rekordowo szybki tradycyjny zwrot kibiców od "nareszcie, pod wodzą Setiena Barcelona będzie wreszcie wolała zawsze wygrać 5-4, niż 1-0, koniec z graniem nudnego góvna i rozczarowujących wyników, gorzej niż za Valverde być nie może z jakimkolwiek Normalnym Trenerem zamiast niego" do "Quique Setien, co za debil, wystawia X zamiast Y, co on osiągnął, niezły ale tylko niezły jeden sezon z Las Palmas, bezproduktywne posiadanie piłki, klepanie tiki taki, żałosna obrona opierająca się na cudach ter Stegena i atak w którym poza Messim nic nie idzie dobrze". Myślałem, że po tym wymęczeniu 1-0 u siebie z Granadą jednak pociągną to dłużej. Edytowane 25 stycznia 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2020 On 1/13/2020 at 10:02 AM, Bartg said: On 1/13/2020 at 11:37 PM, sprite said: Nareszcie ten patałach Valverde zwolniony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Po wczorajszym meczu Pucharu KrUla Cytat Jordi Alba: "It's only 1-0, we will try to beat them at home in a few weeks." Reporter: "There's no second leg." Klub mem się powoli robi Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Źródło? W wywiadzie pomeczowym nic takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 to fejk, ale to i tak zabawne, bo alba to idiota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 7 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2020 Trudno się nie zgodzić. Pięknie poodpadali faworyci w ćwierćfinale: Barcelona, Real, Valencia, Villarreal. W finale poproszę mecz Sociedad - Bilbao. Mogłoby się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2020 (edytowane) Niezwykły okres dla Barsy. Po kontuzji Dembele, dostali pozwolenie na awaryjny transfer Martina Braithwaite'a (co w niektórych kręgach internetu poza Hiszpanią wywołało kompletne oburzenie). Martin Braithwaite... w sumie już w debiucie wyglądał chyba lepiej, niż zazwyczaj Griezmann wygląda na "dziewiątce" (głosy na forach, że trener debil jak tylko wystawi Griezmanna na "dziewiątce" to będzie dobrze, trochę cichną z meczu na mecz. Kiedy ostatnio Griezmann wyglądał jak prawdziwa gwiazda przez jeden mecz? W meczu z Eibar w październiku? Pewnie parę przegapiłem). No i Real przegrał na terenie Levante i tak oto na plecach Braithwaite'a, Barcelona wraca na fotel lidera. Jaki byłby wynik zamiast 5-0, gdyby tylko nie Messi i ter Stegen? Jak zawsze, to wielka tajemnica hipotezy. Edytowane 22 lutego 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2020 I Hazard kolejna kontuzja, tym razem kostka, mowi sie nawet o złamaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 1 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2020 (edytowane) No więc, mecz kluczowy dla losów tytułu. Barca ma 2 punkty przewagi i gra Klasyk na Bernabeu. Ale akurat ostatnie Gran Derbi nie były dobre dla gospodarzy, bo Barsa przez kilka lat wygrywała w Madrycie. Real, cóż. Może w krótkim czasie przegrać Puchar Hiszpanii (pamiętne 3-4 z RSSS), LM (w Manchesterze będzie ciężko odrobić), i w pewnym sensie ligę. Czy Barsa jest teraz rywalem trudnym, to nadal jakoś do końca trudno powiedzieć. Setien raczej nie zrobił tego co zdaniem fanów miał na 100% zrobić, ale drużyna zazwyczaj ma sporo okazji i wygrywa. Dzisiaj w startowej jedenastce może pojawić się Martin Braithwaite. Edytowane 1 marca 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 1 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2020 Jeżeli Mariano strzela tobie bramkę to znaczy, że masz poważny problem. Nawet Marcelo coś tam grał i potrafił przestawić Messiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 572 Opublikowano 1 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2020 Pierwsza połowa i Barca coś tam próbowała. Jednak za drugą połowę muszę Barcelonie bardzo podziękować. Za przywrócenie wspomnień z dzieciństwa, gdzie za młodziaka chodziłem do kafejki pograć w lepsze gry na PC, a jedną z nich była Fifa 98. Jako, że jako bachor lubiłem wygrywać, toteż ustawiałem sobie AI na poziomie Amateur. No i zwykle gra wyglądała tak, że AI zaczynało od własnej bramki, zrobiło 1-2 podania, po czym w debilny sposób traciło piłkę i miałem sytuację bramkową. Jak nie wyszło, to za moment znowu to samo, znowu strata na własnej połowie, znowu szansa. I znowu. Znowu. I tak ciągle, te głupiutkie AI nie potrafiło nawet realnie mi zagrozić, np. zmianą taktyki czy stylu gry. Ach, miłe te wspomnienia. No i tak jak te AI, dziś w drugiej połowie grała FC Barcelona. Dokładnie tak. Liczba straconych na własnej połowie piłek przy próbie wyjścia z niej, to chyba będzie niechlubny rekord w historii tego klubu. Vinicious to może być drugi Neymar. Gość po prostu prze naprzód i robi to co do niego należy. Barcelona nie ma napastnika, a Messi to już nie te lata chyba. Generalnie chyba nikomu w Barcelonie się dziś zbytnio nie chciało. Swoją drogą, jak Real pociśnie tak City jak grał w drugiej połowie, to spokojnie odrobią i jeszcze awansują Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2020 4 minuty temu, Mendrek napisał: Vinicious to może być drugi Neymar. Gość po prostu prze naprzód i robi to co do niego należy. Barcelona nie ma napastnika, a Messi to już nie te lata chyba xDDDDDDDDDDDD co Jedni i drudzy guwno grali. Barcelona jest beznadziejna pod kazdym wzgledem, Real nic wielkiego ale fizycznie ich zayebali. Ale co z tego jak jedni i drudzy wypjerdalaja z LM Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi