Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 944,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Jako prawdziwy Ciules (od 2 tygodni) oczywiście spałem. Niemniej, moja miłość do klubu nie słabnie - Hala Barca!

Opublikowano

Myślę, że najwyższa pora zacząć liczyć minuty bez gola Robercika :szopenhauer:

Opublikowano

Nie martwcie się. Barca póki co nie może go zarejestrować w La Liga. On będzie grał tylko w towarzyskich :balon:

Opublikowano

Robercik pierdoli jedną seteczkę za drugą, dajcie mu chociaż jakiegoś karniaczka żeby zracjonalizować te 45 mln € :kojima:

Opublikowano

Dajcie mu chociaż poklask na psxextremeinfo, co? 

Opublikowano

Roberto Lewandosquez po elficku obiecuje, że w Barsie będzie strzelał nawet więcej goli niż do tej pory 

Opublikowano

Pierwsze pytanie to ciągle czy Robercik będzie mógł grać w lidze, bo rusza za tydzień a Barcelona nadal nie może zarejestrować żadnych nowych zawodników. La Liga nie uwzględnia sprzedaży praw jako roczne dochody i szykuje się drama jak rok temu z Messim albo gorzej.

Opublikowano

Robert bardzo profesjonalny klub sobie wybrał, jutro mecz i nadal nie wiadomo, czy La Liga pozwoli zarejestrować nowych piłkarzy.

Zaznaczmy że chodzi o wszystkie 5 nowych nabytków oraz zawodników, z którymi podpisano nowy kontrakt (Sergi i Dembele), czyli generalnie Barcelona na dzień przed startem sezonu nie wie czy ich stać na większość swojej jedenastki czy nie mdr.

Opublikowano

Nie tylko oni w La Liga mają z tym problem.

Opublikowano

Cała ta sytuacja z De Jongiem, gdzie grożą mu jakimś pozwami sądowymi z powodu nieprawidłowości w umowie, bo akurat byłoby to im na rękę... Oby to on ich wydymał, na tyle, na ile podpisał.

Opublikowano

Większość zawodników zarejestrowana. Niemniej dzisiaj pewnie w jedenastce wyjdzie tylko paru z nich - głównie Lewandowski i Raphinha, którego jestem bardzo ciekaw, bo nie wiem czemu Xavi i wszyscy się nim aż tak jarają. Kessie i Christensen prawdopodobnie na ławce. Spodziewana pomoc Gavi, Busquets i Pedri.

De Jong i Aubameyang będą jeszcze wyciskani z klubu do Anglii. Busquets i Pique zaoferowali sami obniżenie swoich zarobków. Oczywiście nadal chcą kolejnych transferów DO klubu, chociaż nie widziałem nigdzie by ktoś wspominał o jakimkolwiek bramkarzu, tylko ofensywni oczywiście. Co za klub.

Memphis Depay również potraktowany z buta i raczej pójdzie do Juventusu, bez opłaty transferowej. Tylko się go pozbyć. Robert Lewandowski dostał na plecy jego koszulkę z numerem 9, a także, w zaskakującym pokazie dominacji, jego tatuaż.

image.png.f2d01e24175f610cac2ca1cf59ed5b3e.png

Opublikowano
3 godziny temu, ogqozo napisał:

Busquets [...] zaoferowali sami obniżenie swoich zarobków.

Podobno nie tylko sam nie zaoferował, ale i nie zaakceptował prośby, w związku z czym po sezonie będzie chciał odejść.

Opublikowano

Nikt nie ogląda Robercika? Coś im nie idzie, cudem nie stracili bramki, RL9 trochę już spocony.

Opublikowano

Nie ma to jak wyżyć się na meksykańskich pastuchach, a w lidze już nie taki do przodu nasz Roberto :)