Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Kroos dzisiaj co dzisiaj z nimi robi

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 945,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Mam wrażenie, że to Lech Poznań gra z Realem Madryt, tylko się za Barcelonę przebrał...

Opublikowano

ja pierdolę, Valverde przy tym golu :pawel:

Opublikowano

Lewy słabo dzisiaj. W innym meczu dostawienie kikuta z paru metrów zamieniłby na gola. 

Opublikowano

Lewandowski miał prawie tyle strzałów w tym meczu oddanych co cały Real mdr.

Dobrze że Barcelona zastawiła swoją przyszłość w lombardzie i poszla w głębszy dług żeby w ogóle móc zarejestrować tych sześciu nowych gwiazdorów, po to żeby mieć sezon praktycznie przes'rany w połowie października. Sytuacja jest bardzo optymistyczna.

Opublikowano

Przy tej pierwszej bramce zrobil tych dwoch obroncow jak na wuefie :)

Opublikowano

image.png.2c6ad44bfabe78f3be36cf884ea0b8ed.png

Opublikowano

Fantastyczna ta brameczka Lewego.

Alez mocna jest ta barca, przeciez oni zmiazdza ten bayern w tym tygodniu

Spoiler

:kekw:

Opublikowano

Żadnego, bo grali przeciwko mojej drużynie. :nosacz2:

Mają szczęście, że Lewy kolejny raz ratuje im dupę. 

Opublikowano
12 godzin temu, Figaro napisał:

Helił żadnego jaranka? Lewy uratował sytuację w ostatniej minucie.

Fajnie ze strzelil ale to jednak pilkarz Ligii Europy :/

Opublikowano

My tu gadu gadu, a tym czasem piekło zamarzło i Lewy nie strzelił karnego...

Opublikowano

Stało się, Barcelona liderem. Kurde czepiają się Xaviego już tak bardzo, a to jednak osiągnięcie być na początku sezonu upokorzonym we wszystkich pięciu najważniejszych meczach i mimo to być liderem ligi. 

31-4 w golach... 75% goli w lidze stracili w Klasyku. Kurde no pomyślałbym że Barsie świetnie idzie sezon.

Opublikowano

Co ten Lewy odjebał? Bezsensu złapał te dwie żółte kartki.

Opublikowano

Dawno nie widziałem czerwonej kartki która tak bardzo wyglądała jak koleś myślący "chcę dostać czerwoną kartkę". Nie wiem co tu zaszło.