Sven Froost 486 Opublikowano 21 października 2023 Opublikowano 21 października 2023 Sorry za post pod postem ale ja pierdole, taki mecz i taka bramka Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 23 października 2023 Opublikowano 23 października 2023 Obejrzałem skrót Barcelona vs Athletic Bilbao. Już chyba można mówić o klątwie ciążącej nad Felixem, grał świetnie, ale nic nie wchodziło, asyst też powinien mieć ze 3 więcej (skończyło się na jednej), no masakra. Inna sprawa, że Barcę uratował 17-latek i to 30 sekund od wejścia na boisko. Ciekawe co będzie się działo w niedzielę, na El Clasico... Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 października 2023 Opublikowano 23 października 2023 Na razie klub ocenia na możliwe, że zagrają Lewandowski, Pedri, de Jong oraz Raphinha. Jak nie to trzeba będzie znowu liczyć na cudy jakichś nastolatków w końcówce. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Te przyjęcia Lewego Cytuj
Rash 234 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 3 minuty temu, ginn napisał: Co ten Bellingham Ma chłopak zadatki na nową gwiazdę najbliższej dekady. Eh pomyśleć że swego czasu tyle mówiło się o jego transferze na Anfield. Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Bellingham krol. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Ciekawe jak Mbappe zniesie, że w Realu będzie tylko paziem Bellinghama. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Zadatki lol. Koleś w 3 miesiące gry w Realu zrobił rzeczy które mało kto zrobił kiedykolwiek w karierze. To jest jakieś nienormalne. To jak zawsze gdy trzeba nawala gole. Ile można. Wyjść na 2-1 w pierwszym Klasyku? Na Camp Nou? W doliczonym czasie? Oczywiście oddając tylko te dwa strzały w całym meczu? Co dalej jeszcze można zrobić? I ile razy? Barcelona grała lepiej w piłkę, pod koniec myślałem że powinna strzelić na 2-1 zaraz, ale co z tego. Dla Bellinghama nie ma znaczenia jak cienki jest ten Real. Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Ale ten stadion to wyedytuj. 2 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Na Estadio Barcelona Cośtam Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 28 października 2023 Opublikowano 28 października 2023 Estadi Olímpic Lluís Companys 1 Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Kontuzjowani w Realu Madryt sa: Vini Jr., Thibaut Courtois, Eder Militao, Aurelien Tchouameni, Dani Ceballos, Kepa Arrizabalaga, Arda Guler i Eduardo Camavinga. Kuzwa, Courtois wylecial na sezon przez kontuzje po to zeby Arrizabalaga ktory przyszedl na sezon do Realu na jego miejsce tez zaliczyl kontuzje 2 glownych defensywnych pomocnikow tez ma kontuzje Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 10 grudnia 2023 Opublikowano 10 grudnia 2023 Czas mija, a Girona nadal bije się o mistrza, i mam wrażenie że nikt poza Hiszpanią nawet się nie przejmuje mdr. Dzisiaj hicior z Barceloną, jako że Real stracił punkty, to wygrywając, Girona może wrócić na należne jej miejsce. Z Realem nawet nie tak źle to wyglądało, choć dostali 3-0 to po walce. Barca wiadomo jaka jest, więc kto wie co się może stać. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Rodrygo chyba jakiś przełącznik w mózgu nagle pyknął. Z jakiegoś powodu, od dokładnie 8 meczów nagle nie gra jak Rodrygo, tylko jak jakiś Ronaldygo. W sumie co się dziwić, że ludzie chcą iść do Realu Madryt mdr. Vinicius, Rodrygo w końcu wskakują na ten poziom, Bellingham strzela gole. Przyjdzie Endrick, który bije rekordy goli u nastolatka w Brazylii i ogólnie wydaje się potencjalnie utalentowany na miarę najlepszych. Modrić niesamowity w wieku 38 lat, ile razy myślę że może koniec to jednak trudno zaprzeczyć, a dziś jest w centrum wszystkiego, ponadto gol, asysta, a mogło być tego więcej. Kontuzja Alaby to jedyny dramat, no zawsze jest to niepokojące jak od razu po upadku zawodnika widać że koledzy z drużyny są serio zaniepokojeni. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Girona straciła gola pod koniec i remisuje, Real strzelił w doliczonym czasie, i stało się - jednak Real Madryt liderem po rundzie jesiennej, z tą samą liczbą punktów. Może to być nadal zacięta rywalizacja o tytuł, a ponadto ciekawa walka o trzecie miejsce z udziałem Barcelony, Atletico czy Bilbao. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 24 grudnia 2023 Opublikowano 24 grudnia 2023 Czy Real Madryt to najlepszy na ta chwile szpital na swiecie? Polowa podstawowego skladu ma kontuzje a nadal pierwsze miejsce w lidzie i LM Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 No i stało się, czekałem od momentu transferu kiedy to będzie. Pojawił się artykuł w "Bildzie", że Barcelona poprosi Lewandowskiego o obniżkę pensji. To jest więcej niż klub, nikt kto tam podpisuje nie wie jeszcze co go czeka hehe. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 (edytowane) Nowy tatuaż Vini Jr Edytowane 30 grudnia 2023 przez Daffy Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ancelotti przedluzyl kontrakt do 2026 Cytuj
lukas_k96 305 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia Świetny mecz i znowu Girona w końcówce strzela zwycięskiego gola. Szkoda, że Real tak idzie w tym sezonie, bo byłoby pięknie, gdyby tej ekipie udało się w tym sezonie zdobyć mistrzostwo. 1 Cytuj
krzysiek923 1 627 Opublikowano 14 stycznia Opublikowano 14 stycznia Najlepsze derby świata elektryzują całe forum widzę! a pamiętacie jak Messi... ja też nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi