Szermac 2 744 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Dawno tak nie czekałem na El Clasico jak na to dzisiejsze Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października La Liga stara się o zgodę hiszpańskiej federacji na przeniesienie meczu Barcelona - Atletico do... Miami. Pomysłowość godna podziwu (chyba). Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października "Chcą zdobywać nowe rynki". Gdybym był nie w temacie i pierwszy mecz w życiu był z udziałem rzeźników z Atletico, to straciłbym zainteresowanie momentalnie. To jest jedyny klub na świecie, którego aktywnie nie lubię. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 2 godziny temu, Figaro napisał(a): Jaki powód? Messi przyjdzie na mecz. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Durnie nie wiedzą, że w dłuższej perspektywie to nie zwiększy zainteresowania, bo ogranicza to czas i to zawsze będzie problem. Kiedy w Europie grają najważniejsze mecze, to Amerykanie siedzą w robocie. To samo z NBA, czy NHL może zainteresowanie byłoby większe, ale mało kto ma możliwość siedzenia od nocy do rana. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października No proszę i Lewy z golem w klasyku! Brawo Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Kurwa a nawet dwa! Ale forma! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Real na kolanach z pełnymi ustami. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Nasz Robert <3 A wcześniej to podanie do Yamaha Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października A tak go prawdziwi polscy kibice namawiają na koniec kariery Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 1 minutę temu, puszkin napisał(a): Nasz Robert <3 A wcześniej to podanie do Yamaha No to było grube Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października 5 minut temu, Bartg napisał(a): A tak go prawdziwi polscy kibice namawiają na koniec kariery nie ma nic gorszego niż opinie polskich kibiców Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Ale drewniak, tym strzałem można palić w kominku Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Lewy coś ostatnio o słupki od hat-tricka w każdym meczu Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października hahaha niech on już kończy tą kariere beka z typa Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października mam nadzieje, ze Real nie wyrówna bo będą mu to wypominać xd Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Drewniak mode xD, no powinny być 4 jak kiedyś w BVB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi