Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

Będzie znowu 6:2 ... Tak samo mecz wygląda :(

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 948,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Najlepszy klub w tej części galaktyki może być tylko jeden.

(nie, nie jest to Milan - TIP dla Obso)

VEB!

Opublikowano

Środka pola w ogóle nie ma w Realu :( I jeszcze Marcelo w "dawnej" formie :D

Opublikowano

Dajcie jakiegoś linka, gdzie oglądacie, bo wszystkie te strony z streamem mi mulą

Opublikowano

JA przez TVU player oglądam.

Opublikowano

W(pipi)ili Ronalde

Opublikowano

O jesu oni wykonują te rożne jak Iwański

Messi: Chciałbym podziękować Akademii

Edytowane przez Ore

Opublikowano

Jak na razie Barca "klepie" Real jakby bez wysiłku.

Ale bramki powinny jeszcze wpaść. Ale na pewno nie ze strony realu z pierwszej połowy.

Opublikowano

Eno, ku.rwa czerwona i wyje,bać śmiecia, co to za bicie poza grą z łokcia?

Opublikowano

Brawa dla sędziego - widać, że rozumie, że to karły powinny uważać gdzie się pchają, a nie odwrotnie.

Nie dość, że go nie widać to jeszcze pod łokieć się pcha...

Opublikowano

Brawa dla sędziego - widać, że rozumie, że to karły powinny uważać gdzie się pchają, a nie odwrotnie.

Jasne, zwłaszcza jak Messi wstawał powalony faulem, idzie za zawodnikiem Real'u i dostaje z łokcia (widać, że to nie był przypadek).

Opublikowano

Se pooglądałem. Widziałem aż drugiego gola i ostatni 2 minuty. Teraz na spocascie odpukać ładnie chodzi. Może drugą połowę będzie dało radę chociaż normalnie obejrzeć.

Opublikowano

Jasne, zwłaszcza jak Messi wstawał sfrustrowany po profesorskim odbiorze piłki, idzie za zawodnikiem Real'u mrucząc coś pod nosem i pada po nadziani się na ramię (widać, że to nie był przypadek - jest ułomniakiem).

Fix'd

Opublikowano

Znowu Barca wygrywa bo zapłaciła? :confused:

Opublikowano

Nie bo Real nic nie gra.

Lass za Ozila ? :mellow:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Inaczej sobie wyobrażałem ten mecz. Za głupawe zachowanie niech spi.e.przają z boiska, jednak cieszę się, że Barca kroi Real jak młode żuki. Tempo (próch chu.jowych przerywników) urywa łeb. Tak się powinn grać :thumbsup: .

Opublikowano

No, sędzia nie odgwizdał karnego po faulu Valdesa :(

Opublikowano

No, sędzia nie odgwizdał karnego po wpakowaniu się zawodnika Real'u Madryt na rękę Valdesa, który wybijał piłkę :(

fix'd

Opublikowano

50/50 karny albo nie, sędzia wybrał, że nie karny. Valdes za piątką, więc nie było mowy o faulu w momencie kiedy byli prawie w tym samym ułamku sekundy przy piłce.

Opublikowano

Casillas przypomniał sobie, że umie wybić piłkę nie pod nogi rywala.

edit: A nie jednak, prosto pod nogi... 

Edytowane przez Oran