Skocz do zawartości

Primera Division

Featured Replies

Opublikowano

nie zapeszaj!

edit. ja pierdu, zdupcać z takimi symulantami z Barcelony!

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 948 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• To tyle w temacie pomocy sędziowskiej, ale podziwiam Mou za jego wkład by odwrócić uwagę snując teorię spiskowe nt. pomagania Barcy, by potem zupełnie niespodziewanie odwinąć dzisiejszy mecz. Miejmy n

• PEPE JEST ZAJE.BiSTY TĘPI FRAJERSTWO <3 Ale za te symulki to sam sobie powinien dziś buta sprzedać xD   Miszczunio lewą nie trafił to poprawił prawą :potter:

Opublikowano

Oblężenie trwa w najlepsze :)

Nie ma szans by ktoś wytrzymał grę takim pressingiem cały mecz.

O i nawet Ronaldo zaczyna grać swoje

funny-sports-pictures-cristiano-ronaldo-ball.jpg

Iker jednak robi różnice :)

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Real się zmęczył... bardzo. Nie zazdroszczę im najbliższych 30 minut. Ale w końcówce Di Maria był niewiarygodnie blisko wygrania tego pucharu dla Realu. Nudny trochę ten mecz, wygląda jakby angielskie drużyny grały.

Opublikowano

Tylko kibice Realu świecą laserem po oczach :potter:.

Opublikowano

w jakości gry 1:1, teraz kolej na sędziego

edit. szkoda :pinch:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Real się zmęczył... bardzo. Nie zazdroszczę im najbliższych 30 minut. Ale w końcówce Di Maria był niewiarygodnie blisko wygrania tego pucharu dla Realu. Nudny trochę ten mecz, wygląda jakby angielskie drużyny grały.

Bo dwie hiszpańskie drużyny bronią przez dłużej niż 5 minut na wyższym poziomie niż liga podwórkowa, piłkarze myślą na boisku i kopią piłkę prosto? Fakt, trochę jak w Anglii.

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

no

Opublikowano

Cristiano pokarał HEJTERÓW :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Edytowane przez Buła1988

Opublikowano

ech, szczegół

teraz pewnie zacznie się cyrk

Edytowane przez Gość

Opublikowano

CR strzelił gola w ważnym meczuohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Opublikowano

"Pique bardzo ostro wszedł w Carvalho"

widzę, że rywalizacja wkroczyła w nową fazę

heh komentatorzy TVP to jednak jest klasa, już zapomniałem jacy oni są pocieszni

Opublikowano

No, z ulgą przyjmowałem każdą utratę łączności. Wtedy można było posłuchać boskiego ą ę Wołka.

Opublikowano

Asi, Asi, Asi gana el Madrid! :D

Pięknie! JEEEENY :D

Geniusz Mourinho mnie poraża :D R-A-D-O-Ś-Ć!

Czekam teraz na foty w dobrej jakości z Casillasem i pucharem w jego rękąch. Ciary w momencie podniesienia pucharu - bezcenne.

Opublikowano

Taktyka wymiotna aka “autobusik i na Krystynę” jak często górą... Szkoda, że FCB jest za dumna na taki styl.

Dobrze to przed CL zrobi, Barca ma teraz coś do udowodnienia, jeśli to ją nie obudzi, to już chyba nic.

Opublikowano

Taktyka wymiotna aka “autobusik i na Krystynę” jak często górą... Szkoda, że FCB jest za dumna na taki styl.

prychłem

Opublikowano

Autobus...czyli najbardziej żałosna i frustracka wymówka ever ze strony kibiców Blaugrany ;) Nie autobus tylko Mourinho ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No przesadził,co nie zmienia faktu,że puchar króla to wciąż zbyt małe osiągniecie by mówić o Mourinho geniusz.

Większość z was pewnie pierwszy raz w ogóle oglądała te rozgrywki :rolleyes: