Opublikowano 20 kwietnia 201113 l nie zapeszaj! edit. ja pierdu, zdupcać z takimi symulantami z Barcelony! Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Oblężenie trwa w najlepsze Nie ma szans by ktoś wytrzymał grę takim pressingiem cały mecz. O i nawet Ronaldo zaczyna grać swoje Iker jednak robi różnice Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Ader
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Real się zmęczył... bardzo. Nie zazdroszczę im najbliższych 30 minut. Ale w końcówce Di Maria był niewiarygodnie blisko wygrania tego pucharu dla Realu. Nudny trochę ten mecz, wygląda jakby angielskie drużyny grały.
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l w jakości gry 1:1, teraz kolej na sędziego edit. szkoda Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Real się zmęczył... bardzo. Nie zazdroszczę im najbliższych 30 minut. Ale w końcówce Di Maria był niewiarygodnie blisko wygrania tego pucharu dla Realu. Nudny trochę ten mecz, wygląda jakby angielskie drużyny grały. Bo dwie hiszpańskie drużyny bronią przez dłużej niż 5 minut na wyższym poziomie niż liga podwórkowa, piłkarze myślą na boisku i kopią piłkę prosto? Fakt, trochę jak w Anglii. Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Khadgar
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Cristiano pokarał HEJTERÓW :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Buła1988
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l ech, szczegół teraz pewnie zacznie się cyrk Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l "Pique bardzo ostro wszedł w Carvalho" widzę, że rywalizacja wkroczyła w nową fazę heh komentatorzy TVP to jednak jest klasa, już zapomniałem jacy oni są pocieszni
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l No, z ulgą przyjmowałem każdą utratę łączności. Wtedy można było posłuchać boskiego ą ę Wołka.
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Asi, Asi, Asi gana el Madrid! Pięknie! JEEEENY Geniusz Mourinho mnie poraża R-A-D-O-Ś-Ć! Czekam teraz na foty w dobrej jakości z Casillasem i pucharem w jego rękąch. Ciary w momencie podniesienia pucharu - bezcenne.
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Taktyka wymiotna aka “autobusik i na Krystynę” jak często górą... Szkoda, że FCB jest za dumna na taki styl. Dobrze to przed CL zrobi, Barca ma teraz coś do udowodnienia, jeśli to ją nie obudzi, to już chyba nic.
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Taktyka wymiotna aka “autobusik i na Krystynę” jak często górą... Szkoda, że FCB jest za dumna na taki styl. prychłem
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l Autobus...czyli najbardziej żałosna i frustracka wymówka ever ze strony kibiców Blaugrany Nie autobus tylko Mourinho Edytowane 20 kwietnia 201113 l przez MYSZa7
Opublikowano 20 kwietnia 201113 l No przesadził,co nie zmienia faktu,że puchar króla to wciąż zbyt małe osiągniecie by mówić o Mourinho geniusz. Większość z was pewnie pierwszy raz w ogóle oglądała te rozgrywki