Kroolik 7 Opublikowano 28 stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 stycznia 2009 Dodam tylko kilka słów: Klasyk Ojciec Chrzestny Łamerykańskiego d'n'b Miszczu A klip do INVID'a do dziś siedzi mi w głowie. Drum'n'bassowa poezja. Cytuj
firana140 622 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) heh, dzięki ;] już do mnie leci pocztą jak dojdzie to ripne i postaram się wrzucić do "młotem w..." ku chwale itp 8) Edytowane 30 stycznia 2009 przez firana140 Cytuj
Gość Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Dzisiaj bylem na gieldzie w Lubinie i zauwazylem mase goracych trance'owych nowosci: Niestety zapomnialem sie zapytac sprzedawcow o tracklisty Cytuj
koloman 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 http://www16.zippyshare.com/v/82138703/file.html what the fuck? snoop to na serio zrobil czy ktos to zmiksowal dla zartu? Cytuj
Manor 645 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 18 czerwca John B grał w warszawskim vinylu. KUUUUR.WAAAA, za 15 zł (10 we wcześniejszej rezerwacji). Aż mi się płakać chcę Cytuj
wlad 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 http://www16.zippyshare.com/v/82138703/file.html what the fuck? snoop to na serio zrobil czy ktos to zmiksowal dla zartu? dla zartu ? ; > "Snoop Dogg Millionaire" was produced by Wild Animals and Chase & Status; it also features the Hustle Boyz on the chorus. Los Angeles' Wild Animals (John Legend, Kurupt, Murs) is one of music's hottest up and coming production duo. UK's Chase & Status won the Best Album Award at the 2009 Drum and Bass Awards." http://www.youtube.com/watch?v=MzRaYFCZpPo ; ] Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Tej, moglibyscie polecic mi jakies plytki z muzyka zawierajaca duze wplywy etniczne ? Bebny, piszczalki i tak dalej, kminicie? Takie plemienne granie w elektronicznej otoczce. Jest w ogóle coś takiego ? Aha, znam Shpongle'a i tak dalej, ale to nie to do końca Cytuj
boraz1987 2 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Chylińska robi "Techno" http://muzyka.wp.pl/title,Chylinska-robi-techno,wid,385694,wiadomosc.html Cytuj
boraz1987 2 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Zróbcie sami Smack My Bitch Up w 10 minut. Cytuj
laki 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) http://djzombek123.wrzuta.pl/audio/6BcZml0w7mM/paul_kalkbrenner_-_gebrunn_gebrunn_special_berlin_calling_edit Kto mi powie z jakeigo kawałka zaczerpnięty jest główny motyw utworu powyżej. Dam sobie rękę obciąć, że znam bardzo dobrze to brzmienie, ale nie mogę skojarzyć skąd. Co nie zmienia faktu, że kawałek powyżej za(pipi)isty. Edytowane 3 stycznia 2010 przez laki Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 track lista do auta: Hack0hr - Impulsive Impact La Roux - In For the Kill (Skrillex Remix) Noisia - Machine Gun Plan B - Stay too Long (Pendulum Remix) Skrillex - Kill Everybody Modstep - Feel Good Noisia - Alpha Centauri BEP - Rock That Body (Skrillex Remix) Lady GaGa - Alejandro (Skrillex Remix) Tinie Tempah ft. Ellie Goulding - Wonderman (Bare Noize Remix) Skrillex feat. Sirah - Weekends Noisia - Stigma The Qemists - Stompbox Benny Benasi - Cinema (Skrillex Remix) teraz skoro wiecie jakiej wiksy poszukuje to niech mnie kto powie co jeszcze wieśniackiego mozna by tu doadać. ma byc przytup i wiesniary maja ściagać majty przed wejściem do bmw. czujecie klimat? nie? to znaczy, że jeszcze wiosna do Was jeszcze nie przyszła. btw - jak ładnie poprosicie to upne to w jakiejs paczce Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 fokin szit stajesz na światłach, bas na piz.dę i wobwobwob bwwwwwwww? a na tera na taką jazdę z otwartą szybą, wiatrem we włosach i słońcem na niebie idealne są dramenbejsy. mkniesz niczym perszink przez miasto. zawsze jak się cieplej tego, to se puszczam znowu lato od rudebojsów. no kot normalnie. człowiek się jakoś tak błogo czuje. albo to z gran turismo dwójki z intra. tyn tyry tyn tyry. z amerykanckiej wersji. maj fejwrit gejm, tak to się nazywa. oczywiście to nie dnb. wiadomix. dobry tudzież gdzieś był ten kawałek kalwina harisa ekseptebol najtis, czy coś tam, ale taki w wersji breakbeatowej. gdzieś go w jakimś secie słyszałem i mnie mózg rozkur.wił. do tego haselhofy na oczy, auto z epoki i taki to pożyje. to tak apropo wiosny. 1 Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 3 czerwca 2011 Opublikowano 3 czerwca 2011 Gdzie się podziała cała dobra muzyka elektroniczna? Jakiś czas temu non stop trafiałem na perełki, jarałem się jak głupi. A teraz? Nic ciekawego nie wychodzi. Dapstepy to straszne gów.no, dnb robiony na jedno kopyto, już bez takich hitów jak kilka lat temu. Gdzie ten brejkbit, gdzie to pier.dolnięcie? Czy to mi się poje.bało w główce, czy bez kitu coś jest nie tak? 2 Cytuj
Humulus 826 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 Gdzie się podziała cała dobra muzyka elektroniczna? Jakiś czas temu non stop trafiałem na perełki, jarałem się jak głupi. A teraz? Nic ciekawego nie wychodzi. Dapstepy to straszne gów.no, dnb robiony na jedno kopyto, już bez takich hitów jak kilka lat temu. Gdzie ten brejkbit, gdzie to pier.dolnięcie? Czy to mi się poje.bało w główce, czy bez kitu coś jest nie tak? Jeśli tak to chyba każdy ma coś z główką. Narosło ostatnio elektronicznych labeli jak grzybów po deszczu i każdy wypuszcza hurtowe ilości numerów. Niestety, w parze z ilością, nie idzie jakość. Większość nowych producentów to gówniarze bez szkoły, którzy po dorwaniu się do odpowiedniego softu, kleją numer za numerem na tym samym basie z lekko tylko zmienioną linią melodyczną i praktycznie z zerowym masteringiem. Odsłuchiwanie nowości muzycznych jest jak pływanie w szambie z nadzieją wyłowienia czegoś dobrego. Dla mnie za bardzo już śmierdzi na takie zabawy. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 10 maja 2016 Opublikowano 10 maja 2016 znam te utwory, bo siora chodziłą na prota i słuchała taką muzę. Dobrze, czasem odpalić taki oldschool w domowym zaciszu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi