Skocz do zawartości

XTC varia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nikogo nie robie kretyna i gdzieżbym śmiał myśleć, że taka męda jak ty mi podaruje :twisted:

Opublikowano (edytowane)

za co ten warn? za ten "holenderski pop", no (pipi)a bez przesady. Postować mogę, więc jeżeli to cię uszczśliwia, to niech te 40 % zostanie...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

I tak dużo tolerujemy. Psyko pogódź się z tym i tyle. Mnie osobiście wkoorwia czytanie twojego co drugiego posta z pretensjami, wyjaśnieniami i tak dalej. Sorki ale kogo to obchodzi? Jest regulamin, modzi mają go stosować, a interpretacja należy już do samego moda. Nie zgadzasz się, napisz skargę do Diabeu'a.

Temat zamknięty. Kapisz?

PS. Nie tłumacz, bo jak kolejnego twojego posta zobaczę (co drugi...) to dostaniesz +20% do fejma.

Więcej na ten temat się nie wypowiem tylko będę działać. Koniec z syfem i OT.

Opublikowano
za co ten warn? za ten "holenderski pop", no (pipi)a bez przesady. Postować mogę, więc jeżeli to cię uszczśliwia, to niech te 40 % zostanie...

Nie odpisuj nawet na tego posta tylko zorganizuj sobie pol godziny wolnego czasu i czytaj go w kolko aby wbic sobie do lba: jeden post nie na temat, jedna glupia odzywka i znikasz stad na zawsze.

Koniec tematu.

Opublikowano
A mówiłem, że się nie nadaje. Trzymajcie go tu sobie na siłę.

Jako czlonek XTC jest ok pod wzgledem uploadu, dyskusji NA TEMAT itp. Ale ma jakies skrzywienie ze zawsze musi cos odj.ebac i chyba cos slabo sie stara albo ja nie rozumiem tych jego zartow bo ostatnie jego posty moga autentycznie wku.rwic.

Czyszczenie XTC - faktycznie zapomnialem, ale juz jest zapisane jako zadanie na sobote na mojej liscie Alzheimera.

Opublikowano
To pamiętaj o mnie będę wdzięczny :)

;)

Lista osob nalezacych oficjalnie do XTC (z logiem) :

=PiT=

Cerb

Brygi

daras

Darude

Loski

neon

speedX

Garcia

Gyziaq

Humulus XP

laki

Psyko

Ponizej lista na ktorej sa kandydaci do wykreslenia :

Brygi

daras

Darude

Loski

neon

speedX

Widzialem dzis ze Garcia i =PiT= dali znac ze zyja, rzadko sie udzielaja ale widac ze forum czytaja w miare na bierzaco, wiec mysle ze mozna ich zostawic. W kazdym badz razie jezeli ktos ma jakies zastrzezenia to dajcie znac w tym temacie lub na PW, do jutra do 17-stej, po tej godzinie wysylam PM do Fenixa o zrobienie porzadku.

Opublikowano (edytowane)
dlaczego trzymcie na siłe lakiego z logiem skoro chce aby go wykreslic ?

No właśnie?

Logo nie mobilizuje mnie do pisania, pisać będę dalej. Logo tylko fajnie wygląda i pokazuje, że jestem wśród swoich, ale przez usera psyko nie czuję się tak i nie chce nosić rangi obok niego. Nie jestem babą i nie obrażam się jak one.. Zaznaczam :P Bez loga chyba też można pisać? :)

Laki myślałem, że doszliśmy do consensusu...

Źle myślałeś...

Edytowane przez laki
Opublikowano

Chcialem rzucic na ciebie przeklenstwo jakim bylo by dla ciebie noszenie loga XTC do konca twoich dni na forum. No ale mam miekkie serce i jak tak bardzo ci zalezy to zaraz wysmaruje pm do Fenixa. Tylko nie znikaj z forum a juz w szczegolnosci z XTC.