Yacek 852 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Przegieciem ch uja jest twoje sciemnianie i obiecanki cacanki. Z kogo chcesz zrobic kretyna i dlaczego myslisz, ze ja ci akurat podaruje ? ;D Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Z nikogo nie robie kretyna i gdzieżbym śmiał myśleć, że taka męda jak ty mi podaruje Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 Az od razu lepiej bedzie mi teraz zasypiac. Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) za co ten warn? za ten "holenderski pop", no (pipi)a bez przesady. Postować mogę, więc jeżeli to cię uszczśliwia, to niech te 40 % zostanie... Edytowane 20 lutego 2008 przez Gość Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 20 lutego 2008 Autor Opublikowano 20 lutego 2008 I tak dużo tolerujemy. Psyko pogódź się z tym i tyle. Mnie osobiście wkoorwia czytanie twojego co drugiego posta z pretensjami, wyjaśnieniami i tak dalej. Sorki ale kogo to obchodzi? Jest regulamin, modzi mają go stosować, a interpretacja należy już do samego moda. Nie zgadzasz się, napisz skargę do Diabeu'a. Temat zamknięty. Kapisz? PS. Nie tłumacz, bo jak kolejnego twojego posta zobaczę (co drugi...) to dostaniesz +20% do fejma. Więcej na ten temat się nie wypowiem tylko będę działać. Koniec z syfem i OT. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 A mówiłem, że się nie nadaje. Trzymajcie go tu sobie na siłę. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 za co ten warn? za ten "holenderski pop", no (pipi)a bez przesady. Postować mogę, więc jeżeli to cię uszczśliwia, to niech te 40 % zostanie... Nie odpisuj nawet na tego posta tylko zorganizuj sobie pol godziny wolnego czasu i czytaj go w kolko aby wbic sobie do lba: jeden post nie na temat, jedna glupia odzywka i znikasz stad na zawsze. Koniec tematu. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 21 lutego 2008 Autor Opublikowano 21 lutego 2008 "No nie poznaję kolegi" terror pełną gębą Yacek Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Troche jadu i zlej atmosfery nie zaszkodzi. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 A mówiłem, że się nie nadaje. Trzymajcie go tu sobie na siłę. Jako czlonek XTC jest ok pod wzgledem uploadu, dyskusji NA TEMAT itp. Ale ma jakies skrzywienie ze zawsze musi cos odj.ebac i chyba cos slabo sie stara albo ja nie rozumiem tych jego zartow bo ostatnie jego posty moga autentycznie wku.rwic. Czyszczenie XTC - faktycznie zapomnialem, ale juz jest zapisane jako zadanie na sobote na mojej liscie Alzheimera. Cytuj
laki 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 To pamiętaj o mnie będę wdzięczny Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 To pamiętaj o mnie będę wdzięczny Lista osob nalezacych oficjalnie do XTC (z logiem) : =PiT= Cerb Brygi daras Darude Loski neon speedX Garcia Gyziaq Humulus XP laki Psyko Ponizej lista na ktorej sa kandydaci do wykreslenia : Brygi daras Darude Loski neon speedX Widzialem dzis ze Garcia i =PiT= dali znac ze zyja, rzadko sie udzielaja ale widac ze forum czytaja w miare na bierzaco, wiec mysle ze mozna ich zostawic. W kazdym badz razie jezeli ktos ma jakies zastrzezenia to dajcie znac w tym temacie lub na PW, do jutra do 17-stej, po tej godzinie wysylam PM do Fenixa o zrobienie porzadku. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Troche sie waskie to grono zrobi ; / Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Ci co zostana pozakladaja po 3 konta kazdy i zrobimy sztuczny tlok. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Ok, tylko niech wrzucaja cos oprocz darmow ; ] Cytuj
Gość Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Laki myślałem, że doszliśmy do consensusu... Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 No i posprzatane, liste mozna zobaczyc tutaj : http://www.psxextreme.info/index.php?act=members Laki myślałem, że doszliśmy do consensusu... Takie madre slowo z samego rana ? I to jeszcze w poniedzialek ?! Przeciez to moglo mnie zabic... Cytuj
kempa 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 dlaczego trzymcie na siłe lakiego z logiem skoro chce aby go wykreslic ? Cytuj
laki 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 (edytowane) dlaczego trzymcie na siłe lakiego z logiem skoro chce aby go wykreslic ? No właśnie? Logo nie mobilizuje mnie do pisania, pisać będę dalej. Logo tylko fajnie wygląda i pokazuje, że jestem wśród swoich, ale przez usera psyko nie czuję się tak i nie chce nosić rangi obok niego. Nie jestem babą i nie obrażam się jak one.. Zaznaczam Bez loga chyba też można pisać? Laki myślałem, że doszliśmy do consensusu... Źle myślałeś... Edytowane 25 lutego 2008 przez laki Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Chcialem rzucic na ciebie przeklenstwo jakim bylo by dla ciebie noszenie loga XTC do konca twoich dni na forum. No ale mam miekkie serce i jak tak bardzo ci zalezy to zaraz wysmaruje pm do Fenixa. Tylko nie znikaj z forum a juz w szczegolnosci z XTC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi