Kroolik 7 Opublikowano 26 lutego 2008 Autor Opublikowano 26 lutego 2008 ehhh ludzie i ich uprzedzenia Cytuj
Gość Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) Pa laki... /jeszcze jedna prowokacja i załapiesz się na darmowe pakiety +20% do fejma - Kroolik/ Edytowane 26 lutego 2008 przez Gość Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Nie ma zmiluj sie. W nagrode kawalek tortu i odpoczynek na tydzien. Psyko, ile razy bede musial szarpac za smycz ? Zastanow sie. W ramach porzadkow powinniscie zabrac mu logo, toz to to jawna kpina przeciez. Cytuj
Garcia 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Dobrze ze ostatnio coś skrobnałem bo bym logo stracił A tak poważnie nowa robota, trza sie było starać i nie miałem czasu śledzić na bieżąco forum ale teraz pracy mam mniej, więc bede pisał jak za dawnych lat :> Cytuj
laki 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 W ramach porzadkow powinniscie zabrac mu logo, toz to to jawna kpina przeciez. No jeżeli on nie będzie miał to ja chcę Cytuj
Manor 645 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 W ramach porzadkow powinniscie zabrac mu logo, toz to to jawna kpina przeciez. No jeżeli on nie będzie miał to ja chcę nie sądzisz że jesteś trochę dziecinny jak na swoje 2X lat? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Nie no ja przez was osiwieje... Psyko napisal mi msg ze jego post o tresci "Pa laki..." nie zawieral w sobie nawet odrobiny ironi czy sarkazmu. Wiedze jednak ze nie tylko ja odebralem go jako kolejna prowokacje ze strony Psyko. Wczesniej byla ankieta czy przyjmujemy Psyko do XTC czy nie, teraz bedzie druga w oddzielnym temacie. Innej opcji nie widze. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 27 lutego 2008 Autor Opublikowano 27 lutego 2008 Od kilku dni chodzi mi taka myśl by zrobić działy Młotem w łeb - linki i Młotem w łeb - komentarze za dużo dyskusji w samym temacie z linkami, czy nie? Może mi się coś potenteges bo jest po 2 w nocy a ja po blanciku hehe Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Od kilku dni chodzi mi taka myśl by zrobić działy Młotem w łeb - linki i Młotem w łeb - komentarzeza dużo dyskusji w samym temacie z linkami, czy nie? Może mi się coś potenteges bo jest po 2 w nocy a ja po blanciku hehe czasem az strach komentowac, szczegolnie gdy ma sie 8o% fejma. albo zezwolenie na komentarze albo odzielny temat Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 27 lutego 2008 Autor Opublikowano 27 lutego 2008 A ty się nie bój, bo nie masz czego hehehe Jak chcesz zejść o -20% to napisz do MichAelisa bo jego warn uległ przedawnieniu (Ostrzeżony 21 08 2007, 08:43) Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 nie ma czegoś takiego jak przedawnienie warna Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 A ty się nie bój, bo nie masz czego heheheJak chcesz zejść o -20% to napisz do MichAelisa bo jego warn uległ przedawnieniu (Ostrzeżony 21 08 2007, 08:43) dzikeuje za dobre rady ale zostawie se na pamiatke, ze nie wspomne o tym, iz wyglada to gangstersko takie 20% Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Od kilku dni chodzi mi taka myśl by zrobić działy Młotem w łeb - linki i Młotem w łeb - komentarzeza dużo dyskusji w samym temacie z linkami, czy nie? Może mi się coś potenteges bo jest po 2 w nocy a ja po blanciku hehe A nie można komentować tego w jednym temacie? Bez sensu jest dzielenie tematu na linki i komentarze. Komuś się będzie chciało? Ktoś pewnie zaraz powie, że zrobi się syf. Jeśli wszystkie posty będą na temat, to ja tu nie widzę syfu. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 no plus by by łtaki, ze na pewno wieksza przejrzystosc i posty z linkami nie uciekałyby na dalsze strony po kilku dniach, dzieki czemu mniejsze prawdopodobienstwo, ze przegapi sie cos wartosciowego, jesli nie ma sie mozliwosci czesto na forum zagladac... mimo to itak wole taka forme jak jest teraz, czyli linki plus ewentualne komentarze w jednym temacie. Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 28 lutego 2008 Opublikowano 28 lutego 2008 Nie widze sensu robic dwoch oddzielnych tematow, linkow nie pojawia sie znow tak duzo, komentow tez nie za wiele. Zreszta chyba przyzwyczajenie daje znac o sobie i chyba nikt nie chce zmian, ale jak chcesz Kroolik to mozesz zalozyc temat i sprobujemy popisac na nowych zasadach. Cytuj
laki 0 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Moim zdaniem można komentować w linkach tak samo powinno być z imprezami ^_^ Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 29 lutego 2008 Autor Opublikowano 29 lutego 2008 To była tylko propozycja. Widzę, że wszyscy przyzwyczaili się do naszego małego zoo, więc kontynuujemy podróż z kamerą wśród zwierząt w krainie dreszczowców. Co do linków i komentów może macie rację, ale osobny dział imprezek musi być. By chociaż tam było czysto (!) i przejżyście Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Co myslicie zeby zrobic taki topic guess da track ;b ktos wywala z dosc znanego classic kawalka (piszac gatunek) wsio odnosnie tytulu i wykonawcy, wrzuca na jakis share i kto zgadnie ten dostaje batona i wrzuca swoj ;s przy okazji dobry patent na poszerzenie kolekcji xD pomysl tak mi luzno wpadl do bani, napiszcie co myslicie ewentualnie ulepszcie, albo powiedzcie ze kijowy ;q Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Zaloz temat, jak nikt nie bedzie sie w to bawil to wtedy znaczy, ze kijowy Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Pewnie na początku będzie fajnie, ale z czasem każdemu odechce się ściągać. A może na wrzutę.pl? Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 http://zippyshare.com/ tu chyba jest mozliwy odsluch takze nie trzea sciagac. dodatkowo po co upinac caly kawalek mozna np w programie audacity (freeware) wyciac jakis maly fragment. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 Ewentualnie mozna by dzieki temu jakos zreanimowac server xtc. Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 4 marca 2008 Opublikowano 4 marca 2008 Mam zagwostke: cyfrowy technics>denon 3500 czy technics<denon 3500? nie daje mi spokoju;s Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 5 marca 2008 Opublikowano 5 marca 2008 jak masz mozliwosc to lykaj pionka 800 jak masz chajs to 1000. - przynajmniej ja bym tak zrobil na Twoim miejscu. Chyba, ze nastawiasz sie na granie w domu do sciany. Wtedy denon 3500. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi