Opublikowano 23 września 201212 l Wii jest kompatybilne z GCN, ale te najnowsze modele nie są. Więc musisz spytać przy kupnie. WiiU będzie kompatybilne z "większością gier z Wii". WiiU nie będzie w żaden sposób podbijał gier z Wii, będą działać tak jak na Wii. No i WiiU nie jest kompatybilne z GCN
Opublikowano 23 września 201212 l Heh i wyjdzie WiiUU i dwie konsole będe musiał kupić hehehe.... Najpierw się przeprowadze, zobacze ile gratów wywale i jak z miejscem. W sumie jeszcze ps2 mamy i mam trochę shmupsów na nią to może staremu dołożę sięna jakiś nowy LCD a od niego wezmę moją starą Sony Wegę 100HZ CRT która do ps2 i WII była mega kozak. Tylko trzy TV w domu to będzie już przesada.. Ale PS2, WII czy nawet Amiga CD32 to na tejWEDZE to świetnie wyglądają. Chyba taki plan hehehe i jednak WII kompatybilne z Gackiem i napiszcie. Mam dwa Metroidy na GC czy brać tylko trójkę metroida czy trylogię odświeżoną. Czy będzie mi sięchciało w to grać wogóle? Wymieńcie może minej znane exclusivy na WII. Wiadomo metroidy, mariany, zeldy,muramasa, mad world. INteresują mnie bardziej klasyczne gry niż Wiilotówki. Pozdrawiam
Opublikowano 23 września 201212 l donkey kong country returns, xenoblade, pandoras tower, kirby... ogólnie to www.metacritic.com
Opublikowano 23 września 201212 l Jeżeli chodzi o Metroida to tylko Trilogy. Wiilot w tej grze sprawuje się fantastycznie, o wiele lepiej niż pad
Opublikowano 23 września 201212 l To jest ktośchętny na zaku 1 i 2 Metroida premierówek w takim razie? Bo mi leżą jeszcze.
Opublikowano 24 września 201212 l Trilogy jest tanie i łatwe do kupienia fix'd http://www.progaming...dition/d-75749/ Sam ostatnio zamawiałem dwie sztuki. Gra jest nowa w folii i jedyny minus to taki, że na przesyłkę trzeba czekać około tygodnia (w moim wypadku 4 dni).
Opublikowano 24 września 201212 l Prawie 200 zeta z wysyłką za kolekcję gier sprzed lat to nie jest tanio. A sprowadzanie gier z UK to nie jest łatwe kupno
Opublikowano 24 września 201212 l Ok dzieki. Co do Metroid Prime Trilogy to nie jest to zwykla kolekcja gier sprzed lat tylko Collectors Edition i jej dostepnposc moze byc ograniczona, juz jakis czas po premiere w Polsce nie latwo bylo ja kupic, a jak juz to byla droga. Na polkach sklepowych juz od dawna jej nie widzialem tak samo jak Super Mario All-Stars na Wii. Moze tego Metroida wydali w mniejszej ilosci i tyle, w US i Australii jest trudno dostepna i osiaga wysokie ceny na aukcjach. Edytowane 24 września 201212 l przez saptis
Opublikowano 24 września 201212 l No i była. Dlatego właśnie napisałem, że nie jest tania ani łatwo dostępna Ale dla niektórych 200 zł za kilkuletnią kolekcję to tanio, a sprowadzenie gry zza granicy to łatwa dostępność
Opublikowano 24 września 201212 l Na ebay'u nówki osiągają coś około stu dolców, więc chyba jest zasadnicza różnica. Wydatek rzędu niecałych dwustu złotych, za trzy gry + artworki na papierze fotograficznym to wręcz okazja. Co do Mario All - Stars, dostępność również była mocno ograniczona, ale ludzie na to w Polsce się jakoś nie rzucili. Ostatnio widziałem parę egzemplarzy w paru różnych empikach.
Opublikowano 24 września 201212 l Ja na szczescie kupilem Metroid Prime Trilogy dosyc okazyjnie jakis czas po premierze, nawet na Allegro gra byla raczej nieczesto, a jak byla to raczej za okolo 200zl. Co do Super Mario All-Stars to juz przed premiera czytalem, ze bedzie ograniczony naklad, wiec postranowilem sie zaopatrzyc od razu w dniu premiery. Co do wysokich cen i brakow w sklepach to przykladem moze byc Buzz w zestawie z bezprzewodowymi Buzzerami na PS3 - ceny nowek osiagaja nawet 500zl, a uzywane chodza po ponad 300. Ta gra nie jest juz rozprowadzana przez wydawce w Polsce, stad tak wysokie ceny.
Opublikowano 24 września 201212 l Ja nie twierdzę, że Metroid Prime Trilogy nie jest warte swojej ceny. Przeciwnie. Dla mnie ta trylogia warta jest każdych pieniędzy, Metroid Prime to najlepsza gra poprzedniej generacji, dwójka i trójka to absolutna czołówka. Kupiłem swój egzemplarz w dniu premiery w Saturnie i nie pozbywam się za żadne skarby ^_^
Opublikowano 24 września 201212 l no ja kupilem 1 i 2 na gc i szkoda mi kasy na trilogy wiec kupilem 3 sama na wii
Opublikowano 24 września 201212 l W Trilogy jest lepsze sterowanie niz w wersjach z Gamecube. Ja mialem je na Gamecube, ale nie gralem w nie zbyt wiele (w 1 tylko chwile, a 2 wcale), wiec postanowilem sprzedac i kupic wlasnie trylogie zeby miec fajny zestawik i lepsze sterowanie Wii-lotem. Teraz jednak sprzedaz moglaby sie okazac troche nieoplacalna bo 1 i 2 na NGC juz nie sa w cenie, a trylogia jest trudno dostepna i droga. Edytowane 24 września 201212 l przez saptis
Opublikowano 24 września 201212 l No tak - w cenie tzn. nie dostaniesz za nie juz tak duzo jesli bedziesz chcial je sprzedac - dwie czesci z Gamecube.
Opublikowano 26 września 201212 l Damy radę z trylogią, ale najpierw staremu trzeba będzie TV kupić i za(pipi) mu tą WEGĘ CRT hehehe. Pewnie będzie marudził. I wtedy dokupić WII i se laska pomacha gruchą hehehe.
Opublikowano 26 września 201212 l Jak będziesz chciał pożyczyć Trilogy to nie ma problemu. Też jestem z Sosnowca
Opublikowano 27 września 201212 l Ja swego czasu trilogy dorwałem w saturnie w Katowicach,i to w całkiem dobrej cenie.
Opublikowano 12 grudnia 201212 l Wii Mini w obiektywie - mozna zobaczyc jak wyglada konsola, rowniez rozebrana na czesci: http://www.eurogamer...wii-mini-review Konsola zostala konkretnie wykastrowana: nie ma WiFi - nie mozna nawet podlaczyc pod USB (jest jeden port) LAN adaptera bo konsola i tak nie ma oprogramowania do internetu, brak rowniez slotu kart SD. Poza tym Wii Mini nie posiada wyjscia component, wiec wyswietla obrazu w 480p co oznacza nie za dobra jakosc obrazu. Edytowane 12 grudnia 201212 l przez saptis
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Czy tylko mi się to sterowanie Wiilotem wydaje dziwne? Nie wiem, to moje pierwsze godziny z Wii i może każdy to przechodził, ale absolutnie nie mogę się przestawić. Pograłem 30 minut w SMG i muszę odpocząć, bo to uczenie się sterowania bardziej mnie zmęczyło niż bawiło. Nie mogę też zdzierżyć tej kanciatej obwódki wokół gałki na gruszcze. Druga sprawa. Dużo gier korzysta z Classic Controllera? Dużo to cholerstwo kosztuje? Bo chyba trzeba sobie go czym prędzej sprawić, na Wiilocie raczej nie ujadę .