Skocz do zawartości

T0MEK

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasias
Opublikowano

To nie są remake'i, tylko porty z GC :) Ale zgadza się, właśnie o wersje na Wii pytałem. Dzięki za odp.

Gość GregZPL
Opublikowano

No bez jaj. W żadną z tych gier, które wymieniłem nie można sobie pograć tylko na padzie?

Edit: Dzięki za odpowiedź. We wznowione na Wii oba exowe Residenty też na padzie sobie nie pogram? Bo jakoś sterowania wiilotem w tych grach wyobrazić sobie jakoś nie mogę...

A miałeś kiedyś wiilota w ręce? Stary, bez obrazy, ale chyba konsolowe wojny wyprały Ci mózg i myślisz, że granie wiilotem = skakanie przed ekranem jak szympans.

Wiilot plus grucha to najwygodniejszy kontroler ever. Pomijając jego pointer, granie z dowolnie rozłożonymi rękoma wymiata. Ergonomię ustalasz sobie sam. Lubisz mieć symetrycznie ręce? Luz. Asymetrycznie? Jedna wyżej, druga niżej? Przekrzywione? Pod kątem? No jakkolwiek? A jak Ci się ręce zmęczą w jednej pozycji to zmieniasz i jedziesz dalej. Który z konsolowych padów daje tyle możliwości? Do hardcorowego grania wiilot jest genialny

• Plusik 2
Opublikowano

Dokladnie, tak jak wspomnialem wyzej, dla mnie wii-mote i nunchuck to najwygodniejsze kontrolery ever, nie ma to ja wygodnie rozsciasc sie w fotelu, ustawic rece tak jak sie chce i spokojnie grac 

Opublikowano

Problem tylko jak sie czasem zapomni o kablu od nunchucka, pare razy go prawie wyrwalem bo sie zapominalem jak po raz n-ty umieralem w DK CR i ze zlosci uderzalem piesciami w podlokietniki :D

Opublikowano

Potwierdzam. Ilość pozycji w jakich trzymałem wiilota jest nie do policzenia przeze mnie :D I całe to "machania i skakanie" to straszny mit jest. W każdą grę gram siedząc z łokciami na podpórkach i jedyny ruch jaki wykonuje to machnięcia nadgarstkiem. Tyle wystarczy.

Opublikowano

Dobra ludzie, pytanie odnośnie softmoda wii, czy na każdym modelu konsoli będę mogł odpalać filmy z dvd/usb, bo chyba jakieś kłopoty są z nowszymi (jakimi?) konsolami wii.

Putanie kolejne, metoda generowania pliku do softmoda na podstawie adresu mac dalej działa?

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że 720p nie pociągnie, jakiś odtwarzacz pora załatwić.

Dzięki za informacje.

Daj koledze powyżej kto plusa, niechcący nie to dotknąłem na tablecie...

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

Witam

Niedawno zakupiłem wii i postanowiłem zagrać w Wind Waker z Game Cube. Gra ładnie się ładuje i uruchamia, ale okazuje się, że wii'lotem nie da się zagrać, ponieważ się odłącza. Czy naprawdę muszę posiadać kontroler od game cube, żeby zagrać w daną pozycję, czy jest jakaś inna metoda, żeby, np. uruchomić ją pod willotem.

Pozdrawiam

Gość GregZPL
Opublikowano

Nie ma. Powiem więcej. Musisz mieć memorkę do zapisu gry

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kilka pytań po zakupie Wii:

1. Jakie kontrolery wymagane są do grania w gry z serii Lego we dwóch, czy same wiiloty wystarczą? Mam tylko jednego nunchaka.

2. pady Classic z allegro w cenie ok. 40 zł za nówkę to oryginały, czy podróbki, np. klik 

Opublikowano

Co do gier lego to mnie zasmuciłeś, trzeba będzie gruchę zakupić, ale tu pewnie też loteria z oryginałami.

Jeszcze jedno mi się przypomniało, wraz z grami otrzymałem zdrapki (nienaruszone) do ich rejestracji, co to daje, i czy w ogóle jeszcze coś daje?

Opublikowano

Zdrapki pewnie do klubu nintendo. Zbierasz punkty i mozesz wymieniac na rzeczy z katalogu. Wysylaja niestety tylko do uk. Ostatnio wzialem ladowarke do 3ds xl, to musialem zamowic na adres kumpla w uk, a potem on mi wyslal to do Polski.

• Plusik 1