Opublikowano 25 grudnia 201311 l Zrobili ale moim zdaniem powinni zrobić ponownie na Wii U w 1080p. Te gry zachwycają oprawą tylko na kineskopach.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l To nie są remake'i, tylko porty z GC Ale zgadza się, właśnie o wersje na Wii pytałem. Dzięki za odp.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l W dniu 25.12.2013 o 19:35, Kasias napisał(a): No bez jaj. W żadną z tych gier, które wymieniłem nie można sobie pograć tylko na padzie? Edit: Dzięki za odpowiedź. We wznowione na Wii oba exowe Residenty też na padzie sobie nie pogram? Bo jakoś sterowania wiilotem w tych grach wyobrazić sobie jakoś nie mogę... A miałeś kiedyś wiilota w ręce? Stary, bez obrazy, ale chyba konsolowe wojny wyprały Ci mózg i myślisz, że granie wiilotem = skakanie przed ekranem jak szympans. Wiilot plus grucha to najwygodniejszy kontroler ever. Pomijając jego pointer, granie z dowolnie rozłożonymi rękoma wymiata. Ergonomię ustalasz sobie sam. Lubisz mieć symetrycznie ręce? Luz. Asymetrycznie? Jedna wyżej, druga niżej? Przekrzywione? Pod kątem? No jakkolwiek? A jak Ci się ręce zmęczą w jednej pozycji to zmieniasz i jedziesz dalej. Który z konsolowych padów daje tyle możliwości? Do hardcorowego grania wiilot jest genialny
Opublikowano 26 grudnia 201311 l Dokladnie, tak jak wspomnialem wyzej, dla mnie wii-mote i nunchuck to najwygodniejsze kontrolery ever, nie ma to ja wygodnie rozsciasc sie w fotelu, ustawic rece tak jak sie chce i spokojnie grac
Opublikowano 26 grudnia 201311 l zgadzam się, jest wygodniej bo faktycznie nie trzeba trzymac łap ciągle przy sobie, świetne to jest ;D
Opublikowano 26 grudnia 201311 l Problem tylko jak sie czasem zapomni o kablu od nunchucka, pare razy go prawie wyrwalem bo sie zapominalem jak po raz n-ty umieralem w DK CR i ze zlosci uderzalem piesciami w podlokietniki
Opublikowano 26 grudnia 201311 l To Ty grasz w DK:CR wiilotem i nunchakiem? ;o przecież tak niewygodnie jest Lepiej samym willotem poziomo, chrum
Opublikowano 26 grudnia 201311 l Potwierdzam. Ilość pozycji w jakich trzymałem wiilota jest nie do policzenia przeze mnie I całe to "machania i skakanie" to straszny mit jest. W każdą grę gram siedząc z łokciami na podpórkach i jedyny ruch jaki wykonuje to machnięcia nadgarstkiem. Tyle wystarczy.
Opublikowano 26 grudnia 201311 l Figaro, oczywiscie ze tak gralem i tak przeszedlem na 100% samym motem mi sie jakos niewygodnie gralo
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Dobra ludzie, pytanie odnośnie softmoda wii, czy na każdym modelu konsoli będę mogł odpalać filmy z dvd/usb, bo chyba jakieś kłopoty są z nowszymi (jakimi?) konsolami wii. Putanie kolejne, metoda generowania pliku do softmoda na podstawie adresu mac dalej działa?
Opublikowano 28 grudnia 201311 l 1. jak zadowoli Cię 480p z usb to ok - przy większej rozdziałce konsola się krztusi, zapomnij o 720/1080p 2. z tego co mi wiadomo to tak
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Szkoda, że 720p nie pociągnie, jakiś odtwarzacz pora załatwić. Dzięki za informacje. Daj koledze powyżej kto plusa, niechcący nie to dotknąłem na tablecie... Edytowane 28 grudnia 201311 l przez Andreal
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Witam Niedawno zakupiłem wii i postanowiłem zagrać w Wind Waker z Game Cube. Gra ładnie się ładuje i uruchamia, ale okazuje się, że wii'lotem nie da się zagrać, ponieważ się odłącza. Czy naprawdę muszę posiadać kontroler od game cube, żeby zagrać w daną pozycję, czy jest jakaś inna metoda, żeby, np. uruchomić ją pod willotem. Pozdrawiam
Opublikowano 5 stycznia 201411 l co do memorki to nie musi...., jeśli konsola jest przerobiona gackowy pad obowiązkowy
Opublikowano 5 marca 201411 l Kilka pytań po zakupie Wii: 1. Jakie kontrolery wymagane są do grania w gry z serii Lego we dwóch, czy same wiiloty wystarczą? Mam tylko jednego nunchaka. 2. pady Classic z allegro w cenie ok. 40 zł za nówkę to oryginały, czy podróbki, np. klik
Opublikowano 5 marca 201411 l 1. nie, musisz mieć komplet kontrolerów (gruchą sterujesz postacią) 2. loteria - dla mnie podróbka (nikt nie wspomina na aukcjach że to 100% produkt nintendo)
Opublikowano 5 marca 201411 l Co do gier lego to mnie zasmuciłeś, trzeba będzie gruchę zakupić, ale tu pewnie też loteria z oryginałami. Jeszcze jedno mi się przypomniało, wraz z grami otrzymałem zdrapki (nienaruszone) do ich rejestracji, co to daje, i czy w ogóle jeszcze coś daje?
Opublikowano 5 marca 201411 l Zdrapki pewnie do klubu nintendo. Zbierasz punkty i mozesz wymieniac na rzeczy z katalogu. Wysylaja niestety tylko do uk. Ostatnio wzialem ladowarke do 3ds xl, to musialem zamowic na adres kumpla w uk, a potem on mi wyslal to do Polski.
Opublikowano 5 marca 201411 l Kup sobie pada na Azmazonie (wersja Pro po 17 funtow chodzi). Jest swietny no i podłącza sie go do Wiilota co sprawa ze jest bezprzewodowy