Skocz do zawartości

T0MEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nintendo chyba nigdy nie było tanie. Zwłaszcza oryginalne akcesoria. I tak jest mega tanio jak popatrzysz na ceny nowych Wiilotow (oczywiscie nie podrabianych) z wbudowanym Motion+.

Opublikowano

ja classic controllera kupilem swego czasu za.. 3 dyszki, nowke sztuke? oryginalna oczywiscie, nunchucka drugiego do malowania kupilem tez za jakies 3 dyszki, ale ten juz byl uzywany (nie chcialem nowki "niszczyc" :P)

Opublikowano

Kilka pytań po zakupie Wii:

1. Jakie kontrolery wymagane są do grania w gry z serii Lego we dwóch, czy same wiiloty wystarczą? Mam tylko jednego nunchaka.

2. pady Classic z allegro w cenie ok. 40 zł za nówkę to oryginały, czy podróbki, np. klik 

Ten pad Classic z allegro to na 100% podróbka.

Opublikowano

Wiilot musi działac z absolutnie kazdą grą (bo to kontroler standardowo dodawany do konsoli). Grucha juz nie koniecznie jest potrzebna (np. NSMB nie uzywa). Classic jest obsługiwany tylko przez niektóre tytuły (z tych głosniejszych to na pewno SMG nie ma możliwości aby na nim grać). Pełna lista jest gdzieś na Wikipedii.

Opublikowano (edytowane)

nie zapominaj o Wii Sport, gra/y dają mnóstwo zabawy, a krążek z grą/grami można kupić za małe pieniądze.

Co tam jeszcze. Dobrą alternatywą dla NSMB jest Donkey Kong Country Returns tylko tu spodziewaj się wyższego poziomu trudności.

Edytowane przez kazuyoshi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W metroidzie 16:9 jest tylko w wersji na Wii. Wind Waker w 16:9 jest na WiiU. Po odpaleniu wersji z GC na panoramiczny, telewizorze, obraz będzie rozciągnięty.

Gość GregZPL
Opublikowano

Soban, zapoluj na trylogię Metroidów na Wii. Sterowanie robi ogromną różnicę w tej grze

Opublikowano

Chyba tak zrobię,ale na chwilę obecną to ceny zaporowe.No cóż będę zbierał grosz do grosza i kiedyś kupię,a Wind Wakera łyknę pewnie z Wii U pod koniec roku,bo jednak konsola kusi najbardziej prawdziwymi grami,a nie zalewem shooterkow i nudnych sandboxow jak u konkurencji.

Opublikowano

Radziłbym ci jednak spróbować,może masz lepszej klasy tv i rozciągnie ci ładnie obraz (miałem tak na 21 calowym monitorze), zelda WW w 480p wygląda za(pipi)iście a sterowanie w trylogii M jest do bani.

Opublikowano (edytowane)

Mi tam sterowanie zupełnie nie przeszkadzało, a pisze jako osoba, która do niedawna styczności w ogóle z wii nie miała. Osobiście uważam, że jest niemal doskonałe ;)

Edytowane przez Andreal