Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Niestety nie mam. A to rozwiąże problem na bank? Edit, jak dobrze, że znalazłem przejściówke po xboxie. Microsoft taki dobry <3 Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l wróżbitą nie jestem nie odpalasz przypadkiem gry z ntsc? bo takimi objawami pośmierduje
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l już działa Wszystkie gry prezentują taki poziom graficzny jak mario galaxy 1 ? Zupełnie mi to nie przeszkadza, bo liczyłem się z tym i mam xklocka, tylko tak pytam.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Mario Galaxy wyglada swietnie, graficznie, muzycznie, gameplaowo tony miodu sie wylewaja <3 . Galaxy to jedna z najladniejszych gier na Wii, wiec nie spodziewaj sie takiego poziomu po wszystkich grach
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Kurczę u mnie wygląda bardzo słabo. Teraz popatrzyłem na youtube i rzeczywiście jest u mnie w ustawieniach jest jakiś problem. Wszystko takie kanciaste...grafika 4/10. A może przez to że podłączyłem przez przejściówkę euro?
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l watpie, pobaw sie ustawieniami tv, to zawsze pomaga, no i poza tym, grasz przez chinche/euro, to cudow nie oczekuj, kup componenta jakos obrazu jest mocno zauwazalna, na moim 40" wszystko wyglada bdb oczywiscie mimo wszystko jakosc gorsza niz PS3, ale nadal uwazam ze grafika w takim Mario Galaxy 1 i 2 jest cudowna
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Tak zrobię, tylko czy znowu nie będę miał czarno-białych kolorów...
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Jak podlaczysz wszystko dobrze to nie masz prawa miec, dziwne ze podlaczajac normalnie przez Chinche masz takie kolory... moze wejscie od strony TV masz zrabane? probowales cos innego podlaczyc i sprawdzic?
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l nie podłączałem nic przez chinche, dopiero poprzez przejściówkę euro zadziałało. Zobaczymy jak będzie z kablem composite.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l sprobuj podlaczyc xboxa przez chinche, jak tez bedzie lipa, to znaczy ze cos jest nie tak z wejsciem od strony TV EDIT i kup COMPONENTa a nie COMPOSITE Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Wczoraj podłączyłem WII na 3rózne sposoby. Czyt EURO, COMPOSITE, COMPONENT.Odpaliłem SMG i faktycznie stwierdzam że na pierwszych dwóch wyraźniej widać ząbki.Pamiętaj jednak przy podłączeniu nowego kabla o zmianie ustawienie wyświetlania obrazu na HD
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l No właśnie w opcjach wii mam opcje 50hz, 60hz i hdtv. Z tym że ostatnia opcja jest zablokowana i nie da się jej włączyć. Czy po podłączeniu componenta się odblokuje ? Zamówiłem component ale pewnie w przyszłym tygodniu przyjdzie...Mam super paper mario, sm galaxy 1 i animal crossing city folk, w którym nie wiem co mam robić i jak to w ogóle zacząć. Ale 2 pierwsze gry świetne nawet w takiej grafice Edytowane 25 kwietnia 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Jest jakaś bardzo znacząca różnica między podróbkami remotów,a oryginałami? Miałem dawno temu podrobionego nunchucka i różnicy nie widziałem w stosunku do oryginalnego.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Zależy jak trafi.Ja odradzam jednak podróbek bo oryginalne nie kosztują znacznie więcej a są mega wytrzymałe.
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Polecicie jakieś dobre rpg? Od czasów suikodena z ps2 marzę o czymś w tym stylu...
Opublikowano 25 kwietnia 201410 l Jest jakaś bardzo znacząca różnica między podróbkami remotów,a oryginałami? Miałem dawno temu podrobionego nunchucka i różnicy nie widziałem w stosunku do oryginalnego. Dostałem kiedyś taki komplet podróbek,nie dosyć że jest to kiepsko wykonane to jeszcze nieprecyzyjne i po krótkim czasie zaczyna się psuć.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Mialem kiedys dwie podrobki, obydwie "celowaly" 20 cm od miejsca w ktore powinny i mialy pierdzace glosniczki. Odradzam.
Opublikowano 1 maja 201410 l Od którego modelu (z którego roku) Wii nie posiada kompatybilności z GameCubem? Gry z GaCka działają bezproblemowo?
Opublikowano 3 maja 201410 l 2011, Wii Family Edition najlatwiej rozpoznac po logo konsoli na froncie. dla starych wersji: dla nowej: Edytowane 3 maja 201410 l przez Rayos
Opublikowano 10 maja 201410 l A jak się prezentują Harvest Moony na Wii (Animal Parade, Tree of Tranquilit i Heores)? Dorównują Back To Nature czy A Wonderful Life? Czy raczej to prostsze gierki zrobione pod sterowanie kontrolerem ruchowym? Edytowane 10 maja 201410 l przez Lukas_AT