Lukas_AT 1 173 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Trzeba będzie przeczytać kilka zagranicznych recenzji, bo w polskim Internecie próżno szukać dokładniejszych opisów tych odsłon. Ciekawi mnie czy któraś z tych części choć trochę dorównuje A Wonderful Life. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 A jakieś rpgi godne uwagi poza xenoblade? Grafika to sprawa drugorzędna, liczy się dla mnie fabuła, wiele przedmiotów do zbierania i fajny system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Fabuła to sprawa subiektywna, ale możesz spróbować The Last Story. Wg mnie główny wątek jest średniawy, ale postacie bardzo sympatyczne, no i przyjemnie się gra. Nie wiem jak Pandora's Tower, która ponoć też jest niezła - mam, ale nawet jeszcze nie włączałem. o_O Może ktoś coś więcej jest w stanie napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Super Paper Mario. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Trzeba będzie przeczytać kilka zagranicznych recenzji, bo w polskim Internecie próżno szukać dokładniejszych opisów tych odsłon. Ciekawi mnie czy któraś z tych części choć trochę dorównuje A Wonderful Life. Jak będziesz jutro na PSNie i masz part chat to mogę ci zdać relację z gameplaya bo będę miał gierkę na chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Niestety nie mam headseta, ale możesz napisać mi wiadomość na forum lub w tym temacie - może ktoś inny też się zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wie ktoś może jak mogę podłączyć WII do monitora?Mam kabel COMPONENT oraz zwykły i chcę uzyskać przyzwoitą jakość obrazu.Są może jakieś karty telewizyjne pod usb które nie mają dużego laga? Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Miałem wii podłączone do monitora kablem component Hama i obraz w 480p był całkiem niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ale mam tylko VGA w monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) No to może coś takiego: http://www.meritline.com/component-video-to-vga-converter-for-dvd-xbox360-and-wii---p-64276.aspx http://www.ebay.com/itm/5ft-HDTV-VGA-AV-Audio-Component-Cable-for-Wii-PS3-to-PC-TV-Monitor-Display-Game-/400710064362 Edytowane 16 Maja 2014 przez pic3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) No ten kabel z ebay'a spoko, tylko gdzie taki tanio kupie?Na allegro ponad 150zł-czyli tyle ile jest warta sama konsola http://allegro.pl/kabel-vga-do-ps3-wii-pozlacane-zlacza-psp20-i4212935368.htmlMoże warto kupić jakiś tani monitor? Edytowane 16 Maja 2014 przez Zdunek Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No pewnie,tym bardziej że można już dostać przyzwoity monitor za małe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jestem przeciwny piractwu. Sam niczego nie piracę. Jednak to co się dzieje z dostępnością niektórych gier na wii mnie przeraża. Mam wii u i chciałbym zagrać w xenoblade oraz last story. Nie ma gdzie tego dostać w polsce. Tutaj moje pytanie do osób siedzących dłużej w temacie: Jaki sklep zagraniczny polecacie (wersja pal) który ma te 2 gry. Albo czy istnieje polski sklep z tymi grami? Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jestem przeciwny piractwu. Sam niczego nie piracę. Jednak to co się dzieje z dostępnością niektórych gier na wii mnie przeraża. Mam wii u i chciałbym zagrać w xenoblade oraz last story. Nie ma gdzie tego dostać w polsce. Tutaj moje pytanie do osób siedzących dłużej w temacie: Jaki sklep zagraniczny polecacie (wersja pal) który ma te 2 gry. Albo czy istnieje polski sklep z tymi grami? Jeżeli masz kogoś w UK,to w argos jest Xenoblade z padem w niezłej cenie. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/1984998.htm Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Nie mam ale jak ktoś z anglii to czyta to bym mogl się odwdzięczyć paczka z polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 kurcze czy tylko ja jestem na tyle ułomny ze nie umiem ukonczyc gry na wii? mam dosc sporo gier na wii a ukonczylem całe 0. edit: sklamalbym:) ghost squad skonczylem z 20 razy. taki metroid other M - fajna gierka , a ja jestem w jakims 3-4h fabuly patrzac na licznik w sejwie, i niewiem co dalej. na mapie mam zaznaczone gdzie muszę sie udac , ale ja niewiem jak to zrobic:-) Super mario galaxy - super gra , mam 33 gwiazdki i chce grac dalej ,ale sterowanie mnie wykancza. new super mario - ten poziom trudnosci?? call of duty 3 - sterowanie??? itp itp , moglbym tak wymieniaclej . a wszystko byloby takie piekne jakby sie dalo grac w te gry na normalnym kontrolerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Sterowanie w Mario Galaxy Cie wykancza? przeciez jest idelane o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 widocznie mam za malego skilla w graniu na wii ,albo to sterowanie jest ewidentnie nie dla mnie. ale i tak przejde SMG i SMG2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 no to jest dziwne bo jak dla mnie, wii-mote + grucha to jedne z najwygodniejszych kontrolerow ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 kurcze czy tylko ja jestem na tyle ułomny ze nie umiem ukonczyc gry na wii? mam dosc sporo gier na wii a ukonczylem całe 0. edit: sklamalbym:) ghost squad skonczylem z 20 razy. taki metroid other M - fajna gierka , a ja jestem w jakims 3-4h fabuly patrzac na licznik w sejwie, i niewiem co dalej. na mapie mam zaznaczone gdzie muszę sie udac , ale ja niewiem jak to zrobic:-) Super mario galaxy - super gra , mam 33 gwiazdki i chce grac dalej ,ale sterowanie mnie wykancza. new super mario - ten poziom trudnosci?? call of duty 3 - sterowanie??? itp itp , moglbym tak wymieniaclej . a wszystko byloby takie piekne jakby sie dalo grac w te gry na normalnym kontrolerze. O ja pj'erdole... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 kurcze czy tylko ja jestem na tyle ułomny ze nie umiem ukonczyc gry na wii? mam dosc sporo gier na wii a ukonczylem całe 0. edit: sklamalbym:) ghost squad skonczylem z 20 razy. taki metroid other M - fajna gierka , a ja jestem w jakims 3-4h fabuly patrzac na licznik w sejwie, i niewiem co dalej. na mapie mam zaznaczone gdzie muszę sie udac , ale ja niewiem jak to zrobic:-) Super mario galaxy - super gra , mam 33 gwiazdki i chce grac dalej ,ale sterowanie mnie wykancza. new super mario - ten poziom trudnosci?? call of duty 3 - sterowanie??? itp itp , moglbym tak wymieniaclej . a wszystko byloby takie piekne jakby sie dalo grac w te gry na normalnym kontrolerze. Wii mimo pozorów to nie jest typowa konsola dla "każuali", na przykład Mariany do przejścia nie są trudne, gorzej wymaksować. Właśnie nie, normalne sterowanie by było nudne Cytuj Odnośnik do komentarza
diolek 43 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) tzn ze niby jestem każualem ? grając na kompie i konsolach od 1986 roku? w zyciu skonczylem z tysiąc gier. w takim razie chcialbym poznac pro gamera. Widocznie nie podeszlo mi sterowanie na wii i tyle,a to że new super mario i donkey kong returns są dosc wymagajace to swoją drogą. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez diolek Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 No ja mam to samo mimo że wii posiadam od premiery to wątpię abym jakąś grę skończył.Sterowanie mnie strasznie męczy i mimo świetnej zeldy TP nie dałem rady jej skończyć(po za tym zapis mi skasowało) tak samo mariany. Ale jak już kupiłem monster hunter tri z padem to zagrywałem się bardzo długo. Po prostu nie każdemu tego typ sterowania podchodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mnie też sterowanie wkurza (zwłaszcza w SMG i pewnie dlatego nie mogę grać dłużej niż 20min na raz bo męczy mnie to i irytuje). Ciesze się. że przynajmniej częśc gier korzysta z klasycznego kontrolera dzięki czemu można przynajmniej w część gier pograć wygodnie (zwłaszcza w RE ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Muszę wypróbować ten Classic Controller do Wii. Będzie w sam raz do Konga i Mario Bros. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi