Xord 50 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Ja nie wiem co wy macie do sterowania Wii remote ale jedyne co wnerwiało to potrząsanie, a sposób ala Prime był wyśmienity i nie wyobrażam sobie na zwykłym padzie teraz gry w MP. Ogólnie konsole miło wspominam ze względu na wiele ciekawych tytułów a i kontynuacji lepszych od poprzedniczek choć nie wszystkie takie SSBB np. pokochałem a SSBM nie cierpię po dziś dzień. Może nowych serii wiele nie poznałem ale RE4 na Wii remote to było to i cieszyło michę. Jak pisałem potrząsanie ssało reszta czy to w SMG gdzie wykorzystanie sensorów było ułamkowe było ok. Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 23 czerwca 2014 Opublikowano 23 czerwca 2014 Mi sterowania tak sobie podeszło, chciałbym zeby każda gra miała opcje classic controllera, bo jak sie przyjdzie z pracy po 12 godzinach to siadam na kanapie i im mniej ruchu tym lepiej, ale większość dobrych gier ma wiec nie jest tak zle Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 25 czerwca 2014 Opublikowano 25 czerwca 2014 Ja tego nie rozumiem. Grami wymagającymi naprawdę dużego zaangażowania w ruch to są najwyżej Red Steel 2 albo Wii Sports i Resort. W takim Galaxy wykorzystania Wiilota ogranicza się do ruchów dłoni. Cytuj
Gość Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Witam, Zachciało mi się sprobowac jakiejs zeldy i kupic wii. Na allegro mozna dosc tanio konsolke wychaczyc i niektore gry. Niech ktos obcykany w temacie napisze na co zwracac uwage przy kupnie, jaka wersje najlepiej wybrac itp? I czy w ogole warto sie ta konsolka zainteresowac jesli chodzi o pierwsza przygode z zelda? Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Kupować lepiej starsza wersje co ma możliwość odpalania Gamecube gier, w Wind Waker se możesz jeszcze zagrać (i Ocarina Of Time i Majoras Mask z n64, jesli znajdziesz Zelde Collectors Edition na NGC) http://www.psxextreme.info/topic/24011-wii/?p=2779156 Cytuj
Gość Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Ok popatrze na allegro i moze wyrwe cos za grosze bo sama konsolka widzialem na prawde tanio chodzi a biblioteka dla kogos zielonego w grach od N jest dosc duza. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Zdarzają się jeszcze cuda na świecie. Wchodzę na allegro w pracy siedząc a tu the last story nówka za 169 zł z przesyłką i to pobraniową wersja pal. Mam prezent w sam raz na moje urodziny. Teraz pozostaje polowanie na xenoblade. Cena 400 zł za gre to jakaś kpina a taka ba allegro obecnie jest. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Zdarzają się jeszcze cuda na świecie. Wchodzę na allegro w pracy siedząc a tu the last story nówka za 169 zł z przesyłką i to pobraniową wersja pal. Mam prezent w sam raz na moje urodziny. Teraz pozostaje polowanie na xenoblade. Cena 400 zł za gre to jakaś kpina a taka ba allegro obecnie jest. Gratuluje. Sam poluje na obie gry. Sprawdzam prawie codziennie... moglem byc pierwszy Cytuj
Gość Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 A co z progamingshop tam na zamowienie pisza ze nawet jest Xeno z tym padem classic za niecale 300 ale pytanie czy nie jakas amerykanska wersja gry? http://www.progamingshop.pl/xenoblade-chronicles-classic-controller-pro-red/d-80974/ http://www.progamingshop.pl/xenoblade-chronicles/d-80973/ Ja u nich na ps3 zamawialem gry i raz mialem amerykanska wersje, ale wsytarczy mejla wyslac to pisza jaka jest. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Juz pisalem do nich w sprawie kilku gier co niby maja "na zamowienie". W kazdym przypadku dostalem odpowiedz, ze gry juz nie moga sprowadzic. Cytuj
Gość Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 To faktycznie durnota skoro pisza ze na zamowienie (a nie moga ich zrealizowac) Zawsze mnie irytuja tego typu sklepy ktore maja sztuczny tlok w ofercie a potem sie okazuje ze 3/4 produktow nie ma Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Ja to samo z xenoblade u nich niby mają ale nie da rady zamówić u dystrybutora Cytuj
joseph 1 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 jest ktos chetny moze na zakup Taiko no tatsujin (bez gry - tylko bebenek +paleczki) niedawno co przytarganego przeze mnie z japonii (uzywane przez 2 miesiace). kontakt najlepiej na PW Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Polecałbym jednak zamieścić to tutaj: http://www.psxextreme.info/forum/194-nintendo/ Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 A czy czasem problemy ze sterowaniem mogę wynikać z nieoryginalnych kontrolerów? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Tak.Napisz jednak dokładniej o co chodzi. Edytowane 1 lipca 2014 przez Zdunek Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 mam nieoryginalnego wiilota i po prostu trochę niewygodnie się steruję się ruchem, trzeba się trochę nagimnastykować. Albo jest zbyt czuły na ruch albo zbyt mało dokładny. Trudno mi to określić precyzyjnie ale mam wrażenie że daleko do perfekcji jeśli chodzi o sterowanie. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Mi nieoryginalny wiilot padł po ...3-4 razach więc na pewno to wina bubla. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 mam nieoryginalnego wiilota i po prostu trochę niewygodnie się steruję się ruchem, trzeba się trochę nagimnastykować. Albo jest zbyt czuły na ruch albo zbyt mało dokładny. Trudno mi to określić precyzyjnie ale mam wrażenie że daleko do perfekcji jeśli chodzi o sterowanie. Coś musisz mieć nie tak z Wiilotem. Ja mam swojego od trzech lat i ani razu mi nie zaliczył żadnej usterki. Jeśli chodzi o kwestie kontrolerów to kupuj tylko te z Ninny na plastiku. Seal of quality gwarantowane. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Mam pytanie odnośnie Epic Yarn - czy cała gra to taki paściarski samograj od początku do końca? Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Gra jest bardzo prosta od początku do końca, ale i tak mi się podobała. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 No to spuściłem w kiblu ponad 100 zł, ehh... Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Zdziwiony? Kirby od zawsze był nastawiony na młodszych użytkowników i nigdy zbyt trudny nie był Cytuj
viral 4 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Ja sobie chwale sterowanie czasem irytujace jednak nie wyobrazam sobie grania np a no more heroes 2 bez wilota Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 No Kirby jest prościutkie. Ale świetnie odstresowuje po trudniejszych plarformówkach, np new super mario bross Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi