Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Czemu na Wii [*]. Mam nadzieję, że podoba Ci się znaczek IGN na okładce
Opublikowano 22 sierpnia 201410 l Jakoś mi nie przeszkadza xD. Taką perełkę trzeba było kupić w pudełku. Skoro mam Wii to wybór był prosty. Gdybym miał jeszcze PS2 to ograłbym Okami wcześniej. Ciekawe jak wypada sterowanie padem.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Bardzo dobrze mi się przechodziło Okami na PS2 Na Wii nie miałem okazji zagrać
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l o co chodzi z tym Okami na Wii? sterowanie jest zwalone czy coś innego? O ile się nie mylę w PE bardzo chwalili właśnie tę wersję.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Sterowanie jest ciężkie, ale to często zależy od osoby. Niektóre techniki pędzla wykonuje się ciężej. Coś też zrobili z grafiką nie tak, nie pamiętam już co to było. Weźcie kupcie po prostu wersję HD, bo jest piękna.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Też zauważyłem, że jest inaczej w walce. Na szczęście już to opanowałem i Amaterasu śmiga jak burza między przeciwnikami. Kupiłbym wersję HD gdyby ukazała się w pudełeczku. Zdarzają się też czasem dropy animacji ale to bardzo rzadko i nie wpływa negatywnie na odbiór całości.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Dobry wieczór Przymierzam się do zakupu Wii i mam kilka pytań. - Na czym najlepiej grać? W domu w Polsce mam tylko 40" LEDa, do świąt będę w UK ale tutaj jedyny tv to mojej mamy w pokoju a ten odpada. Mogę sobie kupić tutaj zwykłego CRT ewentualnie jakiś monitor. Nie ma sensu inwestować w kolejny telewizor. Co wybrać, czy lepiej zaczekać i grać na dużym tv w polsce? - czym to podpiąć? kable jakiej firmy dadzą mi najlepszy obraz w Mario - Przeróbka daje jakieś extra ficzery prócz odpalania kopii bezpieczeństwa? np emulatory starszych konsol NN? dzięki za odpowiedzi Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez chris85
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l kup crt pod crt zwykły cinch z zestawu, pod hd, fhd component nintendo odpalanie kopii bez konieczności posiadania płyty (z karty pamięci, penka lub hdd), emulatory starszych konsol, odtwarzacz multimedialny, gierki homebrew
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Od siebie dodam tylko, żeby uważać jaki model konsoli kupujesz bo nie każdy ma wsteczną kompatybilność z grami z Gacka a moim zdaniem jest to całkiem fajny bajer tej konsolki.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l u mnie jest w lombardzie cztery używane za grosze, chyba się skuszę na czerwoną to bodajże ta z 25-lecia Mario
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l mam Hama component, nawet 50" to taki Mario potrafi zrobic wrazenie
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l na 40 calowym lcdeku po komponencie - zwłaszcza od Nintendo, gry wyglądają fenomenalnie - sprawdzane na własnym wii i lcdeku ^.-
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l W temacie uruchamiania Wii na lcd warto zainteresować się konwerterem Wii2HDMI.
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l wii u też jest dobre zamiast wii od razu wii u kupiłem i w sumie z przerwami gram głównie w gry z wii nadrabiając zaległości
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l wii u też jest dobre zamiast wii od razu wii u kupiłem i w sumie z przerwami gram głównie w gry z wii nadrabiając zaległości Ja trzymam wii ze wzgledu na to ze gamecube gry na wii przez component tez dobrze wygladaja
Opublikowano 26 sierpnia 201410 l W temacie uruchamiania Wii na lcd warto zainteresować się konwerterem Wii2HDMI. Chyba się skuszę na ten konwerter,tym bardziej że teraz kosztuje tylko 15$. http://www.ebay.com/itm/New-Wii-To-HDMI-720P-1080P-Upscaling-Converter-Adapter-with-3-5mm-Audio-Output-/390881888151?pt=US_Video_Game_Cables_Adapters&hash=item5b02604797
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Dla zeldomaniakow:) http://olx.pl/oferta/wii-the-legend-of-zelda-skyward-sword-le-CID99-ID604Ez.html#3258df3972
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l nieoficjalny serwer mario kart wii - jak stworzą takowy do cod:mw3 to z powrotem zakupię wii https://github.com/polaris-/dwc_network_server_emulator/wiki
Opublikowano 5 września 201410 l Powiedzcie mi proszę, czy pogram w xenoblade chronicles padem od Gacka?
Opublikowano 26 września 201410 l Kupiłem wczoraj Wii i dzisiaj zamierzam kupić kabel komponentowy do Wii. Czy w przypadku kabli 1,8m jest jakaś różnica w jakości? Na allegro kable są od 10 do 30 zł. Oczywiście brałbym za 30 zł + wysyłka czyli 40 zł, ale dowiedziałem się, że mogę kupić na miejscu w Łodzi za 49 zł. Czy jest coś na co powinienem zwrócić uwagę? Z góry dzięki za odpowiedzi Edytowane 26 września 201410 l przez falcon87pl
Opublikowano 26 września 201410 l Prawdopodobnie ten za 49 to jest to samo co za 10. Kup jakiś markowy kabel: big-ben czy mad-catz (czy kto tam cokolwiek pod wii robił) na pewno będzie dobry jakościowo.