Skocz do zawartości

T0MEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś mi nie przeszkadza xD. Taką perełkę trzeba było kupić w pudełku. Skoro mam Wii to wybór był prosty. Gdybym miał jeszcze PS2 to ograłbym Okami wcześniej. Ciekawe jak wypada sterowanie padem.

Opublikowano

Sterowanie jest ciężkie, ale to często zależy od osoby. Niektóre techniki pędzla wykonuje się ciężej. Coś też zrobili z grafiką nie tak, nie pamiętam już co to było. Weźcie kupcie po prostu wersję HD, bo jest piękna.

• Plusik 1
Opublikowano

Też zauważyłem, że jest inaczej w walce. Na szczęście już to opanowałem i Amaterasu śmiga jak burza między przeciwnikami. Kupiłbym wersję HD gdyby ukazała się w pudełeczku. Zdarzają się też czasem dropy animacji ale to bardzo rzadko i nie wpływa negatywnie na odbiór całości.

Opublikowano (edytowane)

Dobry wieczór :P

Przymierzam się do zakupu Wii i mam kilka pytań.

- Na czym najlepiej grać? W domu w Polsce mam tylko 40" LEDa, do świąt będę w UK ale tutaj jedyny tv to mojej mamy w pokoju a ten odpada. Mogę sobie kupić tutaj zwykłego CRT ewentualnie jakiś monitor. Nie ma sensu inwestować w kolejny telewizor. Co wybrać, czy lepiej zaczekać i grać na dużym tv w polsce?

- czym to podpiąć? kable jakiej firmy dadzą mi najlepszy obraz w Mario :P

- Przeróbka daje jakieś extra ficzery prócz odpalania kopii bezpieczeństwa? np emulatory starszych konsol NN?

dzięki za odpowiedzi :)

Edytowane przez chris85
Opublikowano

wii u też jest dobre :) zamiast wii od razu wii u kupiłem i w sumie z przerwami gram głównie w gry z wii nadrabiając zaległości :)

Ja trzymam wii ze wzgledu na to ze gamecube gry na wii przez component tez dobrze wygladaja

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem wczoraj Wii i dzisiaj zamierzam kupić kabel komponentowy do Wii. Czy w przypadku kabli 1,8m jest jakaś różnica w jakości? Na allegro kable są od 10 do 30 zł. Oczywiście brałbym za 30 zł + wysyłka czyli 40 zł, ale dowiedziałem się, że mogę kupić na miejscu w Łodzi za 49 zł.

Czy jest coś na co powinienem zwrócić uwagę? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Edytowane przez falcon87pl