Skocz do zawartości

T0MEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mario Galaxy wyglada swietnie, graficznie, muzycznie, gameplaowo tony miodu sie wylewaja <3 . Galaxy to jedna z najladniejszych gier na Wii, wiec nie spodziewaj sie takiego poziomu po wszystkich grach

Opublikowano

Kurczę u mnie wygląda bardzo słabo. Teraz popatrzyłem na youtube i rzeczywiście jest u mnie w ustawieniach jest jakiś problem. Wszystko takie kanciaste...grafika 4/10. A może przez to że podłączyłem przez przejściówkę euro?

Opublikowano

watpie, pobaw sie ustawieniami tv, to zawsze pomaga, no i poza tym, grasz przez chinche/euro, to cudow nie oczekuj, kup componenta ;) jakos obrazu jest mocno zauwazalna, na moim 40" wszystko wyglada bdb :) oczywiscie mimo wszystko jakosc gorsza niz PS3, ale nadal uwazam ze grafika w takim Mario Galaxy 1 i 2 jest cudowna

Opublikowano

Jak podlaczysz wszystko dobrze to nie masz prawa miec, dziwne ze podlaczajac normalnie przez Chinche masz takie kolory... moze wejscie od strony TV masz zrabane? probowales cos innego podlaczyc i sprawdzic? 

Opublikowano (edytowane)

sprobuj podlaczyc xboxa przez chinche, jak tez bedzie lipa, to znaczy ze cos jest nie tak z wejsciem od strony TV :P

EDIT

i kup COMPONENTa a nie COMPOSITE ;)

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano

Wczoraj podłączyłem WII na 3rózne sposoby. Czyt EURO, COMPOSITE, COMPONENT.
Odpaliłem SMG i faktycznie stwierdzam że na pierwszych dwóch wyraźniej widać ząbki.

Pamiętaj jednak przy podłączeniu nowego kabla o zmianie ustawienie wyświetlania obrazu na HD :)

Opublikowano (edytowane)

No właśnie w opcjach wii mam opcje 50hz, 60hz i hdtv. Z tym że ostatnia opcja jest zablokowana i nie da się jej włączyć. Czy po podłączeniu componenta się odblokuje :P ?

Zamówiłem component ale pewnie w przyszłym tygodniu przyjdzie...Mam super paper mario, sm galaxy 1 i animal crossing city folk, w którym nie wiem co mam robić i jak to w ogóle zacząć. Ale 2 pierwsze gry świetne nawet w takiej grafice :)

Edytowane przez Cosmos
Opublikowano

Jest jakaś bardzo znacząca różnica między podróbkami remotów,a oryginałami? Miałem dawno temu podrobionego nunchucka i różnicy nie widziałem w stosunku do oryginalnego.

Dostałem kiedyś taki komplet podróbek,nie dosyć że jest to kiepsko wykonane to jeszcze nieprecyzyjne i po krótkim czasie zaczyna się psuć.

Opublikowano (edytowane)

2011, Wii Family Edition

najlatwiej rozpoznac po logo konsoli na froncie. dla starych wersji:

115916299_359fcb2d3c.jpg

dla nowej:

Wii_FE.jpg

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

A jak się prezentują Harvest Moony na Wii (Animal Parade, Tree of Tranquilit  i Heores)? Dorównują Back To Nature czy A Wonderful Life? Czy raczej to prostsze gierki zrobione pod sterowanie kontrolerem ruchowym?

Edytowane przez Lukas_AT