tomzacz 202 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Jak można podłączyć Wiilota do komputera? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez tomzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Braciak siedzi właśnie na szkoleniu w Irlandii i dziś wyhaczył na Wii Super Paper Mario. Polecacie zagrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Oczywiście, że te moty+gruchy są nieoryginalne. Za 8 dych to kupisz gruchę. samą Niestety wiiloty są drogie , za zestaw wiilot+nunchuck zapłacisz jakieś 150 złotych mówiąc o normalnej wersji pada, a jakbyś chciał kupić wersję z WiiMotion+ (zewnętrzne, albo w środku) to cena będzie bardziej oscylować w okolicach 200... Ja zestaw oryginalny od usera Fpe za 80pln kupiłem , i Mario 3d world w zestawie za 120pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ciekawi mnie jeszcze Monster Hunter Tri. Na allegro za 80 zeta jest nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Braciak siedzi właśnie na szkoleniu w Irlandii i dziś wyhaczył na Wii Super Paper Mario. Polecacie zagrać? Ostatni dobry Paper Mario. Nie ta sama liga co 64/Thousand Year Door, ale wciąż warto zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ciekawi mnie jeszcze Monster Hunter Tri. Na allegro za 80 zeta jest nówka. Jeżeli nie zaposiadasz 3DS'a/Wii U to jak najbardziej warto brać (choć cena wydaje się lekko zaporowa ale przynajmniej nówka). Polecam do tego zestawu dorwać (chyba że już posiadasz) Classic Controller/ Pro. Zestaw Wii lot + grucha kiepsko się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 O kurde, właśnie wyobraziłem sobie granie w Monstera na Wiilocie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Może ktoś powiedzieć jak sprawuje się pad od Gamecube'a przy Wii? Czy jest możliwe granie w większość gier nie wymagających koniecznie wiilota? Czy są jakieś wyjątki, których powinienem się wystrzegać w tym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Masz tutaj liste gier, które obsługują pada od GC https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_games_that_use_the_Nintendo_GameCube_controller Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Mnie tylko zawsze w Wii drażniło, że mało jest kozackich gierek, które wykorzystują Classic Controllera. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W moim przypadku kozackie gierki w dobry lub bardzo dobry sposób wykorzystywały Wiilota więc Classica używałem tylko do MH i Xenoblade'a, reszta jak najbardziej grywalna nawet z samym Wiilotem (vide: Muramasa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Wii ma dzisiaj 10 lat. I jakkolwiek konsola była hejtowana to jednak dostarczyła wiele niesamowicie grywalnych hitów. Dość wspomnieć obydwa Galaktyczne Mariany, Metroida 3, a potem Trilogy, czy dwie Zeldy. Do tego wygrała swoją generację konsol sprzedażowo i sprawiła, że MS i Somy straciły kasę na jakieś badziewia pokroju Move i Kinect Ja Wii wspominam bardzo dobrze, a te kilka crasherów będę ogrywał jeszcze wiele, wiele razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Same rocznice ostatnio, było też 10 lat Zeldy TP, mojej ulubionej. Wii faktycznie dostarczyło sporo frajdy, lista znakomitych tytułów jest długa. Osobiście najlepiej wspominam ogrywanie Skyward Sworda w 2011. Dla fana Zeldy każdy pierwszy raz z Linkiem jest magiczny, wiadomo, ale jakoś najbardziej mi zapadły w pamięci Zeldy z Gacka i właśnie Wii. Motion Plus był ciekawym doświadczeniem. Szkoda że tak rzadko dostajemy stacjonarne Zeldy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 No Zelda była startowa na Wii, więc skoro jest 10 lat Wii to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Nigdy Wii nie hejtowalem bo dostarczyła mnóstwa hiciorow. Zelda TP, MP3, No More Heroes, Mario Kart Wii, Super Paper Marian, Galaxy, Skyward Sword, Donkey Kong, Mario Bros., Epic Mickey, Goldeneye z Craigiem, Dead Space Extraction, RE Darkside Chronicles, House of Dead Overkill, Smash Bros Brawl. Wszystkie te gierki mam na polce obok konsolki i niebawem do niej wrócę na Gwiazdkę. Do przejścia zostały mi jeszcze Xenoblade, Last Story, Fatal Frame IV, Muramasa, MP Trilogy. Niestety wszystkie te Perełki sporo będą mnie kosztowały. Na polskich aukcjach mam szanse na Xeno i Last Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Co jakiś czas pojawia się również MP Trilogy ale średnia kwota, którą będziesz musiał wyłożyć to 300zł (pudełko najczęściej po Niemiecku, gra po Angielsku - standard). Na Fatal Frame'a IV nie masz co liczyć (bardzo rzadko pojawia się Japoniec), chyba że ściągniesz z Play-Asia, dorwiesz Freeloader i na necie znajdziesz jeszcze oficjalnego patcha wrzucającego Angielskie napisy. W przeciwnym razie, jedyna opcja jaka pozostaje to homebrew na Wii i fanowskie tłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Jakie gry, w ktorych chodzi o rywalizacje pomiedzy graczami (niekoniecznie w bijatykach) na jednej kanapie polecacie? Mam juz Mario Kart/Party/Tennis, Smash Bros i chcialbym ograc wiecej zanim kupie nastepna stacjonarna konsole od N. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 wii sports Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 wole just dance od wii sports ogarnalem wii party oraz mario kart ctgp - jesli ktos jeszcze gra na wii i tego nie zna to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
frankfuter 82 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 zobacz też mario kart deluxe (ma trasy z crash team racing ) mario strikers (lepsze to niż fifa) może też punch out / tatsunoko vs capcom excitebots albo excitetrucks - to fajne wyscigowki i mozesz wlasna muzyke z karty sd wlaczyc z dziewczyna gralem w super monkey balla, jest tam troche minigier Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 kupilem sobie wii. podlaczylem do tvka przez hdmi za pomoca wii2hdmi. telewizor to LG B8 oled tutaj słabo to widac, ale w rzeczywistosci dosc mocno https://imgur.com/kSMH7na chodzi o takie jakby paski na calym ekranie. jak gram wyglada to prawie jakbym ogladal nagrany telewizor - wiecie o co chodzi? co ciekawe jak zmienilem "gra" na "standard" to bylo duzo lepiej, ale w grach z Wii (screen jest akurat z gamecuba, zelda wind waker) juz bylo czuc input lag. jakies pomysły, lub cytujac generala Błasika, PO MY SŁY? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Wii wyglada jak (pipi) na LCD,oled itp. Najlepiej prezentuje się przez component jak już ktoś musi podłączyć do LCD itp. Polecam grać na CRT wszystko wygląda pięknie i nie ma odruchów wymiotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Wii na czymkolwiek zamiast CRT to zbrodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 ok dzieki chłopaki! ktos ma inny pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi