sznurek 10 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Moja konsola od początku leży na boku, bo nie mam miejsca i możliwosci jak ją inaczje postawic. Może juz przed dysk do x360 zapomniałem jak to było z ixem. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Czy wy też przeżywaliscie rozczarowanie tym sterowaniem? Przy takim wii sports to to fajnie się sprawuje, ale jak gram w manhunta to jednak jakoś kiepsko to jest zrobione. myślę, że lepiej było by na zwykłym padzie. czy inne z ambitniejszych gier też na takiej zasadzie działają? Cytuj
freak.4 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jakie gry polecacie dla grupy dzieci 9-14 lat tj. raczej bez przemocy, bardziej sportowe, proste w zalapaniu i najlepiej skladajace sie z serii prostych minigierek. Chodzi mi o cos takiego jak jest na eyetoya na ps2 http://www.ultima.pl/Eye_Toy_Play_Sports_PL/i4487/ . Chodzi o to, zeby z dosyc duzej grupy dzieciakow kazdy chwile sie pobawil, ale tez zeby bylo troche rywalizacji coby reszta ktora patrzy nie umierala z nudow. Wii sports wyglada dosyc ubogo, jest tam zaledwie piec gier i chyba bardziej nastawione na zabawe w malym gronie. I takie pytanie, czy jest sens dla takich dzieciakow kupowac balance boarda? Sa gry poza wii fit gdzie on sie naprawde przydaje? dzieki z gory za odpowiedz, pozdrawiam Łukasz Partyka Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Gram teraz w manhunta 2. Gra jest ciekawa, ale frustrujące są momenty gdzie muszę strzelać. Czy w innych grach też jest to tak z dup.y wykonane? To znaczy ciężko jest celować bo najmniejsze drganie = pudło. Do tego celownik lubi się zawiesić przy krawędzi ekranu choć przed chwilą w takiej samej pozycji był na środku ekranu. Chciałem pograć w jakiegoś fpsa ale jak mam się frustrować to chyba kupię inną grę. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Większość FPSów na Wii ma spoko sterowanie, a zwłaszcza The Conduit, który to ma intuicyjne i dokładniejsze sterowanie niż fpsy na innych konsolach. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Jak sie kontroluje poszczegolne guitar herosy i rock bandy na wii na zwyklym padzie? Przeszedlem (na normalu bodajze) GH3 na padzie i nie byla az tak zle, ale zastanawiam sie jak jest w innych czesciach, m.in ten z metallica. W gh3 sterowanie bylo od lewej - b,gora pad (przy polozeniu poziomym), a, 1, 2. To jest dosc niewygodne choc da sie grac, to znacznie lepiej byloby, gdyby dalo sie grac padem + chuckiem uzywajac Z, C, A, B i np d-pad w dol. Wiec jak wyglada sterowanie padem w innych gh i w rock bandzie? I prosze bez komentarzy, ze najlepiej jest na gitarze itp, gralem wiec wiem ze jest fajnie na gitarze, ale na padzie ponaciskac przyciski w rytm muzy i posluchac fajnych kawalkow tez nie jest zle Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Czy ktoś wie czy mogę tym zastapic oryginalny nintendo wii lan adapter?? http://allegro.pl/item717672075_karta_s … rj_45.html wygląda podobnie, ale lan adapter jest większy http://allegro.pl/item716828602_wii_lan … r2pol.html Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 znów podbiję czy kupując kartę do wii od gamecube do savevania powinienem brać oryginalną, czy nie ma różnicy? Bo w ceie trochę różnicy jest :\ Cytuj
django 549 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 najlepiej oryginalną. Zapłacisz więcej, ale praktycznie wszystkie 3rd party kiedyś się kaszanią. A dokładniej - tracą sejwy. Cytuj
know_naim 1 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 najlepiej oryginalną. Zapłacisz więcej, ale praktycznie wszystkie 3rd party kiedyś się kaszanią. A dokładniej - tracą sejwy. tu nie ma reguły. z 5 pięciu kart pamięci jakie mam 3 to no name brandy i po wielu latach użytkowania działają bez zawodu. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Kiedyś też miałem podobny dylemat - wybrałem tańszą, no name. Co było błędem, od razu zdradzę. I tak później szarpnąłem się na nieco wyższy wydatek kupując oryginalną. Nie wiem co było tej pierwszej, ale kompletnie nie była wykrywalna przez konsolę. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 najlepiej oryginalną. Zapłacisz więcej, ale praktycznie wszystkie 3rd party kiedyś się kaszanią. A dokładniej - tracą sejwy. tu nie ma reguły. z 5 pięciu kart pamięci jakie mam 3 to no name brandy i po wielu latach użytkowania działają bez zawodu. Moja podróbka również działa bardzo dobrze. Co się tyczy drugiej części Twojej wypowiedzi - trudno wymagać wykształcenia zawodowego od karty do nintenda. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Forum Neo-Plus padło, więc trudno, muszę to napisać tutaj. Otoż Wii staniało. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Forum Neo-Plus padło, więc trudno, muszę to napisać tutaj. Otoż Wii staniało. http://neozone.pl/forum/ ? Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Zmieniony adres, sprytne, a chłopaki z szałta mówili, że padło. W każdym razie Wii staniało o 50, chociaż w Wielkiej Brytanii podobno będzie sprzedawane teraz po starej cenie, jeno z dodawanym Motion Plus. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Mam pytanie. Czy jak kupię Wii w USA to co będe musial kupić/wymienic zeby dzialalo ono w Polsce?? Gry są region free na Wii?? Cytuj
ashka 219 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Gry nie są region free. I będziesz musiał wymienić zasilacz. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 czyli granie w PALowskie tytuły odpada?? Cytuj
ashka 219 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Na amerykańskiej konsoli PALowskie tytuły odpadają. Jedyny plus konsoli w NTSC-U/C to ceny ichnich gier - wychodzi taniej niż u nas. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 Na amerykańskiej konsoli PALowskie tytuły odpadają. Jedyny plus konsoli w NTSC-U/C to ceny ichnich gier - wychodzi taniej niż u nas. dzięki czyli Wii u mnie odpada Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 hmm... Wii to scierwo. Moja mama chciala dzis wejsc na Wii Fit po bodajze 3 miesiacach i sie okazuje, ze nie swieci sie swiatelko power. Myslalem, ze jest odlaczone z pradu, ale nie... sprawdzilem w innym gniazdku i albo zasilacz albo konsola sie spalila. Jest jakis sposob by sprawdzic co? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Czy uzywa ktos tutaj do Wii monitora? Posiadam tv LCD HD i grafika na nim pozostawia troche do zyczenia,nawet nie chodzi o to ze to wii i nie osiagne next gena,ale poprostu wyglada brzydko na tak duzej rozdzielczosci i zastanawiam sie czy np daloby rade kupic jakis 22 calowy monitor HD odrazu z tunerem i np wejsciami pod composite/rgb (to i na PS2 bym sobie pogral). Pytanie tylko jakby takie cos sie sprawowalo? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 listopada 2009 Opublikowano 30 listopada 2009 Wii na monitorze i na LCD wygląda słabo i nic z tym nie zrobisz. Troszkę poprawia podłączenie componentem i zmiana rozdziałki w menusach na 480p. Ale najlepiej wypada Wii podłączone do plazmy Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 jaka nakładka na wimote'a ( pistolet ) będzie najlepsza? zaopatrzyłem się w obie części resident evil (co jakiś czas czeba nacisnąć A więc chyba sam pistolet na wimotea a nunchuck w drugiej ręce odpada) Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Zappera w wersji oem można dostać na eBayu amerykańskim za jakies 3-4 dolary z darmową wysyłką. Ostatnio sprawdzałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi