Opublikowano 23 września 201212 l Klopp się ośmieszył wczoraj, to trzeba przyznać. A mi ten mecz z(pipi)ał kupon . To co robi ostatnio Bayern to uczta dla oczu, no i ta bramka Mullera!
Opublikowano 25 września 201212 l Uwaga, dzisiaj gra Bundesliga. Czemu we wtorek, nie wiem. Bayern zgniecie Wolfsburg, z kolei Borussia Dortmund postara się uniknąć drugiej porażki w ciągu roku na terenie sensacji sezonu, Eintrachtu. Eintracht, podobnie jak Bayern, niszczy wszystko i ma 12 pkt. Eintracht dobrze podaje, broni i atakuje. Swoją drogą, jedną z większych gwiazd jest póki co Bastian Oczipka. Fornalik jest chyba z Górnego Śląska, może jego dziadek znał dziadka Oczipki, a polskiej kadrze przydałby się lewy obrońca...
Opublikowano 25 września 201212 l Borussia ma zbyt wąską kadrę żeby grać co 3 dni i walczyć na wszystkich frontach. Myślę że w pierwszej 4 na koniec sezonu bundesligi będą spokojnie, a w tej chwili postawią wszystko na LM.
Opublikowano 25 września 201212 l Eintracht nie wybronił tego za dobrze. Odbijanka jak w pinballu i ostatecznie zaliczony gol Piszczkowi. Bayern już gniecie, po dwóch słupkach trafia w końcu Schweinsteiger, Shaqiri gra w środku i wymiata. Edytowane 25 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 25 września 201212 l Co nie zmienia faktu, że gra dość dobrze. Eurosport podawał, że dzisiaj transmisja Bayernu, a puścili BVB. 2-0. Będą dzisiaj spusty nad Piszcziem na Onecie. Edytowane 25 września 201212 l przez Czappi
Opublikowano 25 września 201212 l Druga połowa jest frantic, frantic, to jest kurde piłka a nie pykamy długie lagi na Lescotta. Nie ma bronienia... tylko momentami w rażący sposób. Lewandowski jak zawsze dostaje od rywali po wszystkim, rękami i nogami, jak w końcu pójdzie do United to poczuje jakby biegał po wacie cukrowej. Bayern zaś po prostu masakruje, 3-0 to łaska, egzekucja. Shaqiri wreszcie objawił swój talent w bramkowej akcji, w Bayernie musi tak robić by częściej grać. Edytowane 25 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 25 września 201212 l Czy to już czas dla Weidenfellera na odpoczynek? Frankfurt znowu pokazuje piłkę na poziomie, Inui to nowy Kagawa w Bundeslidze.
Opublikowano 25 września 201212 l ogladalem bvb w telewizorze (ojrosport chu.je, czlowiek kupil paulanery, przygotowal przekaski a tu zonk), a na laptopie bajern. mecz borussi z eintrachtem bardzo fajny, 6 bramek, radosny futbol. za to kochamy bundeslige. dla mnie wynik akurat idealny ;] mecz bajernu do jednej bramki i meczaca nieskutecznosc. niby mandzukic jest aktualnie liderem w tabeli strzelcow, ale koles jest tragiczny. dzisiaj poza dwiema bramki (ale nie oszukujmy sie, obie zrobili mu asystenci, szczegolnie shakira - uwielbiam goscia) gral bardzo slabo. bajern znow rozpoczyna sezon wysmienicie, ciekaw jestem ile to potrwa. ponoc jupp znany jest z tego, ze jego druzyny maja swietne poczatki obu rund, a pod koniec siadaja. rok temu sie sprawdzilo.
Opublikowano 25 września 201212 l Myślę,że w tym roku ich tępo nie siądzie i będą tak cisnęli z meczu na mecz. Co do Mandzukica to się nie zgadzam, bardzo dobry zawodnik i bardzo dobry transfer. 2 bramki w meczu napastnika to chyba zadowalający wynik. No i wydaje mi się, że jest waleczniejszy od Gomeza. Jak ktoś bawi się w bukmacherkę to polecam stawiać over 2.5. W Bundeslidze 90% meczów tak się kończy Edytowane 26 września 201212 l przez Czappi
Opublikowano 29 września 201212 l Bayern nie zrobił nic nowego. Wygrał na luziku... choć na gole musiał poczekać. Świetny mecz Shaqiriego. Tymczasem Jurgen Klopp posłuchał mojej rady i dał wreszcie odpocząć Lewandowskiemu. Na ataku Schieber i Reus.
Opublikowano 29 września 201212 l brameczka gustavo elegancka. a bvb wlasnie strzelilo na 2:0. moze bedzie jak z ajntrachtem.
Opublikowano 30 września 201212 l Lewy na ławce i zaraz świetny wynik. Tak poza tym, ja się pytam kiedy Wolfsburg odważy się zwolnić Magatha, bo póki co tylko się kompromitują z meczu na mecz. Eintracht dalej walczy o mistrza
Opublikowano 7 października 201212 l Błaszyczkowski zszedł z boiska z powodu kontuzji, a teraz jeszcze Piszczek wybijając piłkę wjechał jajami w słupek. W Bundeslidze naszych nie oszczędzają. Edytowane 7 października 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 7 października 201212 l Błaszczykowski nie zagra z Schalke, Realem w LM i co najgorsze nie zagra z Anglią.
Opublikowano 7 października 201212 l Z Anglią to nieistotne bo z nim czy bez polska i tak nic nie ugra. Szkoda jedynie meczy w LM, może być kłopot.
Opublikowano 20 października 201212 l najlepszy start w historii bundesligi. 8 zwyciestw, 26 strzelonych goli, 2 stracone.
Opublikowano 20 października 201212 l nie podniecaj się , są lepsi w tym sezonie w B - lidze http://www.90minut.pl/liga/0/liga6438.html :rofl2:
Opublikowano 27 października 201212 l Jak włączyłem mecz Freiburg-Dortmund, to odruchowo pomyślałem, że się pomyliłem. Piłka śnieżna. Zawodnicy walczą głównie o to, żeby się nie wywalić - widz o to, by dostrzec, gdzie jest piłka. Tak, zaczął się ten okres w futbolu. Edytowane 27 października 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 28 października 201212 l Komiczne spotkanie w Monachium. Leverkusen w zasadzie nie istnieje, raz dorwało piłkę i prowadzi 1-0.
Opublikowano 28 października 201212 l Boateng strzela twarzą zwycięską bramkę dla Leverkusen. Edytowane 28 października 201212 l przez Czappi
Opublikowano 28 października 201212 l to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac.
Opublikowano 28 października 201212 l to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac. Kur.wa jak mozesz miec w tym samym dniu co ja urodziny
Opublikowano 28 października 201212 l No Hannover dzisiaj to jakieś jaja, a wszystko zaczęło się od wejścia Sobiecha. Trochę szkoda bo podoba mi się gra tej drużyny.