Opublikowano 27 maja 20231 r Za 45 minut kończę z oglądaniem futbolu. Najpierw wkurwili mnie Niemcy w Katarze a dzisiaj BVB najbardziej od 11 lat
Opublikowano 27 maja 20231 r W sumie remis Koln z Bayernem daje BVB mistrza. Kto wie, może w doliczonym czasie Koln strzeli gola
Opublikowano 27 maja 20231 r BVB mogłoby czasem wykorzystać te 30 okazji które mieli w drugiej połowie, ale to zawsze jakaś pomoc jak słabo Bayern gra pod wodzą Tuchela.
Opublikowano 27 maja 20231 r Moglo już Mainz się podłożyć dla atrakcyjności ligi bo po co to oglądać jak co roku Bayern
Opublikowano 27 maja 20231 r Bez sensu oglądać cały sezon mecze a na końcu i tak zawsze wygrywa bauern, strata czasu. Obrzydzili mi ostatnio gry a teraz jeszcze obrzydzili mi futbol.
Opublikowano 27 maja 20231 r Czy Haller uratował jaja tylko po to by go za nie powiesili w Dortmundzie?
Opublikowano 27 maja 20231 r Oliver Kahn i Hasan Salihamidzić ZWOLNIENI z Bayernu! BILD od razu po zdobyciu mistrzostwa spuszcza TAKĄ bombę! Feta na murawie trwa, a Hasan kłóci się z prezesem Heinerem