Czoperrr 5 015 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Klopp się ośmieszył wczoraj, to trzeba przyznać. A mi ten mecz z(pipi)ał kupon . To co robi ostatnio Bayern to uczta dla oczu, no i ta bramka Mullera! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Uwaga, dzisiaj gra Bundesliga. Czemu we wtorek, nie wiem. Bayern zgniecie Wolfsburg, z kolei Borussia Dortmund postara się uniknąć drugiej porażki w ciągu roku na terenie sensacji sezonu, Eintrachtu. Eintracht, podobnie jak Bayern, niszczy wszystko i ma 12 pkt. Eintracht dobrze podaje, broni i atakuje. Swoją drogą, jedną z większych gwiazd jest póki co Bastian Oczipka. Fornalik jest chyba z Górnego Śląska, może jego dziadek znał dziadka Oczipki, a polskiej kadrze przydałby się lewy obrońca... Cytuj Odnośnik do komentarza
oczysk 14 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Borussia ma zbyt wąską kadrę żeby grać co 3 dni i walczyć na wszystkich frontach. Myślę że w pierwszej 4 na koniec sezonu bundesligi będą spokojnie, a w tej chwili postawią wszystko na LM. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Eintracht nie wybronił tego za dobrze. Odbijanka jak w pinballu i ostatecznie zaliczony gol Piszczkowi. Bayern już gniecie, po dwóch słupkach trafia w końcu Schweinsteiger, Shaqiri gra w środku i wymiata. Edytowane 25 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Co nie zmienia faktu, że gra dość dobrze. Eurosport podawał, że dzisiaj transmisja Bayernu, a puścili BVB. 2-0. Będą dzisiaj spusty nad Piszcziem na Onecie. Edytowane 25 Września 2012 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Druga połowa jest frantic, frantic, to jest kurde piłka a nie pykamy długie lagi na Lescotta. Nie ma bronienia... tylko momentami w rażący sposób. Lewandowski jak zawsze dostaje od rywali po wszystkim, rękami i nogami, jak w końcu pójdzie do United to poczuje jakby biegał po wacie cukrowej. Bayern zaś po prostu masakruje, 3-0 to łaska, egzekucja. Shaqiri wreszcie objawił swój talent w bramkowej akcji, w Bayernie musi tak robić by częściej grać. Edytowane 25 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Czy to już czas dla Weidenfellera na odpoczynek? Frankfurt znowu pokazuje piłkę na poziomie, Inui to nowy Kagawa w Bundeslidze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ogladalem bvb w telewizorze (ojrosport chu.je, czlowiek kupil paulanery, przygotowal przekaski a tu zonk), a na laptopie bajern. mecz borussi z eintrachtem bardzo fajny, 6 bramek, radosny futbol. za to kochamy bundeslige. dla mnie wynik akurat idealny ;] mecz bajernu do jednej bramki i meczaca nieskutecznosc. niby mandzukic jest aktualnie liderem w tabeli strzelcow, ale koles jest tragiczny. dzisiaj poza dwiema bramki (ale nie oszukujmy sie, obie zrobili mu asystenci, szczegolnie shakira - uwielbiam goscia) gral bardzo slabo. bajern znow rozpoczyna sezon wysmienicie, ciekaw jestem ile to potrwa. ponoc jupp znany jest z tego, ze jego druzyny maja swietne poczatki obu rund, a pod koniec siadaja. rok temu sie sprawdzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Myślę,że w tym roku ich tępo nie siądzie i będą tak cisnęli z meczu na mecz. Co do Mandzukica to się nie zgadzam, bardzo dobry zawodnik i bardzo dobry transfer. 2 bramki w meczu napastnika to chyba zadowalający wynik. No i wydaje mi się, że jest waleczniejszy od Gomeza. Jak ktoś bawi się w bukmacherkę to polecam stawiać over 2.5. W Bundeslidze 90% meczów tak się kończy Edytowane 26 Września 2012 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Bayern nie zrobił nic nowego. Wygrał na luziku... choć na gole musiał poczekać. Świetny mecz Shaqiriego. Tymczasem Jurgen Klopp posłuchał mojej rady i dał wreszcie odpocząć Lewandowskiemu. Na ataku Schieber i Reus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 brameczka gustavo elegancka. a bvb wlasnie strzelilo na 2:0. moze bedzie jak z ajntrachtem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lewy na ławce i zaraz świetny wynik. Tak poza tym, ja się pytam kiedy Wolfsburg odważy się zwolnić Magatha, bo póki co tylko się kompromitują z meczu na mecz. Eintracht dalej walczy o mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Błaszyczkowski zszedł z boiska z powodu kontuzji, a teraz jeszcze Piszczek wybijając piłkę wjechał jajami w słupek. W Bundeslidze naszych nie oszczędzają. Edytowane 7 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Błaszczykowski nie zagra z Schalke, Realem w LM i co najgorsze nie zagra z Anglią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Z Anglią to nieistotne bo z nim czy bez polska i tak nic nie ugra. Szkoda jedynie meczy w LM, może być kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Polussia skończyła się na Kill'em All. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 najlepszy start w historii bundesligi. 8 zwyciestw, 26 strzelonych goli, 2 stracone. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 nie podniecaj się , są lepsi w tym sezonie w B - lidze http://www.90minut.pl/liga/0/liga6438.html :rofl2: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 (edytowane) Jak włączyłem mecz Freiburg-Dortmund, to odruchowo pomyślałem, że się pomyliłem. Piłka śnieżna. Zawodnicy walczą głównie o to, żeby się nie wywalić - widz o to, by dostrzec, gdzie jest piłka. Tak, zaczął się ten okres w futbolu. Edytowane 27 Października 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Komiczne spotkanie w Monachium. Leverkusen w zasadzie nie istnieje, raz dorwało piłkę i prowadzi 1-0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Boateng strzela twarzą zwycięską bramkę dla Leverkusen. Edytowane 28 Października 2012 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Hannover XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 to ladny prezent na urodzinki mi sprawili. mecz totalnie z du.py no, ale w koncu musieli przegrac. Kur.wa jak mozesz miec w tym samym dniu co ja urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 015 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No Hannover dzisiaj to jakieś jaja, a wszystko zaczęło się od wejścia Sobiecha. Trochę szkoda bo podoba mi się gra tej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi