AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Moim zdaniem powinni zrobic instrukcje w lepszej frmie bo z tej w subsistance jesli sie ja szerzej otworzylo to strony mogly sie odczepic.Placac za cos 200 zlotych zasluguje chyba na cos profesjonalnie zrobionego. Edytowane 13 lutego 2008 przez AumaanAnubis Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Na to niestety cierpi wiele instrukcji, w tej od PES5 jest np. tak samo. Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Autor Opublikowano 13 lutego 2008 no niestety wlasnie te ksiazeczki wogole cierpia na jakas chorobe ostatnio wypadla mi "z zawiasow" strona w gears of war(na pc) a jeszcze wczesniej majac snake eater tez wypadly mi stronki z instrukcji(teraz mam subsistance itez prawie wypadaja) Cytuj
Pabelek 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Uff, a już myślałem, że trafiło mi się jakieś wadliwe pudełko. Widzę, że praktycznie każdy tutaj ma ten sam problem. O ile pierwsza płytką (z grą właściwą) wychodzi bez problemu to już dwie kolejne nie. Pewnie z czasem wszystko się wyrobi ale do tego czasu nie chce sobie uszkodzić tych dwóch płytek także bardzo uważam z wyciąganiem. Do tego jak najlepiej wyjąć trzeba dość metodą prób i błędów. Ktoś już tu pisał o dwu stopniowym wyciąganiu, to zdaje egzamin Normalnie skandal, żeby za taką kase dostawać tak badziewne pudełko Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 nowy peace walker ma inny brzeg niz reszta pudelek na psp :< pewnie inne nowe gry tez to maja. ja sie pytam po cholere oni zmieniaja te brzegi pudelek gier? toz to wyglada nieestetycznie :< ehh i jak tu kupowac oryginalne gry? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Podobna sytuacja z pudełkami od PS3 ;] Jeden brzeg taki drugi taki...ehh ;] Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 PSX tez dostał 3 rodzaje pudelek... chyba tylko ps2 mial normalne przez cały okres świetności, nie liczac platyn i wydan ntsc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi