Obsolete 973 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 "Odlot" sie pannie raczej spodoba. Nie wiem czy na tyle, by opie rdolic berlo po seansie, ale na calus w policzek jest szansa. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Po prostu takie cos nie przypadnie ani jej, ani mi do gustu, horrory tez na bok Notorious jest nudny, fakt. Bękarty wojny ? czy moze poczekac na cos innego? Edytowane 28 października 2009 przez banny Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Poczekaj na cos innego. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 DRAG ME TO HELL noooooo, naprawde dobry horrorek prosze panstwa!!!! fabuła podobna do "przeklętego", otóz nasza bohaterka nie daje przedłuzenia slaty kredytu pewnej starej cygance, a ta rzuca na nią klątwe która ma się spełnić za 3 dni. Reszta jest do przewidzenia, no moze nie do konca, ale zawijasów fabularnych nie ma. No ale: - można sie pare razy przestraszyc, czyli shocker - swietna praca kamery, naprawde pelna profeska - cały czas cos sie dzieje, film nie przynudza - dobre efekty specjalne - no i na koniec najlepsze: w jakim innym horrorze zobaczysz scenę w której stara osliniona staruszka pozbawiona sztuczej szczeki probuje odgryżc głownej bohaterce cała brode, serio, az mnie skręciło xD 8+/10 warto Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 czy to nie ten film co go rezyseruje sam raimi? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) tak ;] wlasnie czytam ze ludzie srednia go oceniaja na roznych serwisach, no ale ch,uj z tym, stara cyganka rzadzi. Edytowane 28 października 2009 przez caps_LOCK_masta Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 pamietam, ze chcialem to zassac, w koncu tworca kultowej serii evil dead, ale majac w pamieci spidermany zwatpilem w jego niewatpliwy talent. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 No ja czekam, aż będzie w kinach. Już od kilku miesięcy przekładają termin, mam nadzieję, że jednak poleci jeszcze w tym roku. Cytuj
zolwik777 1 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Ale końcówka chu.jowa. Pomysł fajny, chociaż przewidywalne dosyć to było, to realizacja kompletnie do kitu. Tak jakoś na szybko jakby zrobione. Ogółem jednak jeden z przyjemniejszych horrorów. Mimo, że tego gatunku nie darzę sympatią, to oglądało się miło. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Film jest średni. Nie znaczy zły, ale nic specjalnego. Widać ze Raimi chciał humorystycznie w kilku momentach nawiązać do Evil Dead. Niestety nie wyszło. Ogólnie fight głównej bohaterki ze staruszką to najlepszy moment filmu, reszta do kosza. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Miał swoje momenty, ale gdyby nie ta staruszka to by było kino familijne. Dobra starucha, fajna muzyka(klimatyczna), ale totalnie zjebane zakończenie, takim schematem walnąć to aż żal, równie dobrze mogli flagę ameryki gdzieś zawiesić. Przyjemny film na 7-. Uczta 2:( Jedynka mi się bardzo podobała, zabawne, z jajem i ciekawe. Nie wiem kto się zabra za kontynuacje, ale bliżej temu do nieudanej podróbki wytwórni Asylum niż kolejnej cześci. Nie ogladałem nawet do połowy bo szkoda czasu. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 ODLOT tyle w temacie. Cytuj
Gość Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Moon film z samem rockwellem Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 trick r' treat horror, zayebisty, polecam. 8/10. Cytuj
des3 1 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) Mesrine http://www.filmweb.pl/f393442/Wr%C3%B3g+publiczny+numer+jeden%2C+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+I,2008 Edytowane 1 listopada 2009 przez des3 Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 trick r' treat horror, zayebisty, polecam. 8/10. No mi też zaje'biście się spodobał, ale ja generalnie lubię wszelkiej maści slaszery : ) No ale mimo wszystko jeden z lepszych horrorów jakie widziałem, dawno nie było takiego dobrego slaszera. Genialny motyw z tymi panienkami : D Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 przemyslany horrorek, postac dynioglowego swietna. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) no, chorror roku beskitu. I byc moze jeden z lepszych po 2000 roku. Mimo, ze nie straszy to posiada cudny klimat i jest pierwszorzędnie nakrecony fajne ma zdjecia i kolorki, a Pumpkin to jedna z bardziej udanych horror_postaci ever Edytowane 1 listopada 2009 przez Snejk Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) no, chorror roku beskitu. I byc moze jeden z lepszych po 2000 roku. Mimo, ze nie straszy to posiada cudny klimat i jest pierwszorzędnie nakrecony fajne ma zdjecia i kolorki, a Pumpkin to jedna z bardziej udanych horror_postaci ever blagam Edytowane 1 listopada 2009 przez banny Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 chyby powinienem emote po tym wyrazie wstawić zeby bylo jasne, ze napisalem to specjalnnie:) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 orphan horror,bez szalenstwa, mozna obejrzec, ale schemtay gonia schematy i rzygam juz tymi zdjeciami pokazujacymi nagle pojawiajace sie osoby w pokoju. Wiecie, otwiera szafe, zamyka a tutaj maz. Jakie to nudne i przewidywalne. 6/10 Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 trick r' treat horror, zayebisty, polecam. 8/10. No mi też zaje'biście się spodobał, ale ja generalnie lubię wszelkiej maści slaszery : ) No ale mimo wszystko jeden z lepszych horrorów jakie widziałem, dawno nie było takiego dobrego slaszera. Genialny motyw z tymi panienkami : D Potwierdzam - świetny, klimatyczny i nietuzinkowy film. Pomysł na dyniogłowego (co zwie się Sam) pierwszorzędny ale najbardziej rozwalili mnie dyrektor szkoły Wilkins ("Always check your candy") i jego synalek. Chyba zaraz obejrzę to po raz trzeci. Cytuj
Szulerr 2 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Polecam REC 2:)Wchodzi właśnie do polskich kin jeśli będzie równie klimatyczny co ,,jedynka,, to polecam:) Polecam również Solistę (The Solist) Warto obejrzeć choćby dla znakomitej kreacji Jamiego Foxxa;) Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 A Solistę oglądałeś? Czy go raczej polecasz, bo "Ray" był fajny? Chciałbym w ten piątek obejrzeć coś niezobowiązującego... Rec 2, czy transformersy 2012? Cytuj
marjano 161 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 ogladal ktos 'Paranormal Activity'? podobno beczka strachu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi