Skocz do zawartości

Nowe filmy - co polecacie??

epl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest gdzieś temat o tym. Podobno masz rację z tą beczką strachu (oczywiście mówiąc o ludziach, którzy boją się obrazu w telewizorze)

trick r' treat ostatnio widziałem po poleceniu w tym temacie. Można powiedzieć, że świetny horror, a nawet bardzo dobry film. Mocne 7, a w kategorii horrorów to nawet dyszka, bo dawno nic lepszego nie było. Strasznie klimatyczny.

Opublikowano (edytowane)

A ja to olałem, bo sam tytuł wydawał mi się zbyt głupi..., dobra, dziś to łykam na dvd.

Edytowane przez Tori
Opublikowano

REC 2 będzie za dwa dni w kinie, no chyba wytrzymacie. IMO takie filmy trzeba oglądać w kinie, no. Nie ma lepszego uczucia, niż gdy prosto w oczy wyskakuje ci mutant 20 razy większy od ciebie.

Gość _Milan_
Opublikowano

DOGHOUSE

ooo (pipi)a xDD

Powiadam wam, to jedna z najlepszych komedii ostatnich lat, no po prostu kwiczałem co minute.

Jest to horror komediowy, a wlasciwie czarna komedia, nie ma nic wspolnego z nedznymi moim zdaniem filmami typu feast, bo te sa po prostu chu,jowe.

ALE TO PROSZE PANSTWA JEST YEBANA KOMEDIA TYPOWO ANGIELSKA!!

w stylu SNATCH, czyli po prostu humor w najlepszym wydaniu.

Chyba wlacze jeszcze raz.

9+/10

Opublikowano

Milan, na filmweb jest średnia 6 :(

Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić ;)

Gość _Milan_
Opublikowano

Milan, na filmweb jest średnia 6 :(

Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić ;)

No jesli uwielbiasz te dopieszcozne dialogi i teksty ze snatcha to tutaj sie ubawisz, ehh, nie ma to jak unndźentelmen, zamiast andżentlemen, angielska wymowa jest piekna w takich komediach ;]

ja jestem zachwycony.

Aktorzy dobrani idealnie, kazdy jest zayebisty ;]

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Zombieland-za/(pipi)ista zombie-komedia, swietny pomysl na glownego bohatera 9/10

trick r' treat- wszystko zostalo juz powiedziane, genialny klimat,ciekawe historie 8/10

Opublikowano

ZombieLand - małe mistrzostwo świata. Cały film jest świetny, masa dow(pipi)ów, efekty specjalne i bohaterowie. W skrócie chyba najlepsza i najfajniej zrobiona slasher komedia ostatnich lat. Mocne 9/10

Gość _Milan_
Opublikowano

Zombieland

7,5/10

Bill dał radę, świetny wystep goscnny, a laska zayebista.

Ogolnie w porzadku film, ale doghouse podobał mi sie bardziej.

Opublikowano

ohoho to jest ta laseczka z "Superbad" - zaciągam. Tak w ogóle to ten film wydawał mi się kapą po trailerach i jakimś takim ugrzecznionym horrorem, a tu teraz patrze na imdb i normalnie R jest. Jak się przedstawia kwestia gore itp?

Opublikowano

Byłem ostatnio na tym This Is It. No to tak jak Ylszmic gdzieś wcześniej wspomniał: aż dziw, że Jackson był w takiej formie wokalnej i tanecznej. Generalnie bardzo przyjemnie to oglądało się i jest to najlepsza rzecz jaką puścili w tym roku w kinach.

Opublikowano

Obejrzalem tego feasta i doghouse. Zdecydowanie doghouse lepszy ;] Juz na samym poczatku rozwalil mnie motyw z ipod'em i relaksujacym glosem :D moja faworytka jest pani w sukni slubnej ;)

Opublikowano

Doghouse - zmarnowałem czas oglądając ten szit. Liczyłem na dialogi podobne do Snatcha i się przeliczyłem.Nielogiczne momenty, ktorych było od groma i na wymienienie wszystkich nie starczyloby mi strony topicu, mogłyby jedynie usprawiedliwiać mocne gagi, lecz takowych nie było. Jedynie scena

ze smartem

mnie ubawila.Nie polecam 4/10