gekon 1 787 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Jest gdzieś temat o tym. Podobno masz rację z tą beczką strachu (oczywiście mówiąc o ludziach, którzy boją się obrazu w telewizorze) trick r' treat ostatnio widziałem po poleceniu w tym temacie. Można powiedzieć, że świetny horror, a nawet bardzo dobry film. Mocne 7, a w kategorii horrorów to nawet dyszka, bo dawno nic lepszego nie było. Strasznie klimatyczny. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) A ja to olałem, bo sam tytuł wydawał mi się zbyt głupi..., dobra, dziś to łykam na dvd. Edytowane 4 listopada 2009 przez Tori Cytuj
Szulerr 2 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Tak, Soliste oglądałem:) A REC 2 na necie dostępny jest jak narazie tylko w wersji kinowej (Hiszpańskiej)...i na dodatek napisów nie ma nigdzie... Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 trick r' treat Zarąbisty film, nie bede powtarzał zalet dodam od siebie, że najbardziej spodobał mi się motyw z wilkołakami przebranymi za laski . 9/10 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 REC 2 będzie za dwa dni w kinie, no chyba wytrzymacie. IMO takie filmy trzeba oglądać w kinie, no. Nie ma lepszego uczucia, niż gdy prosto w oczy wyskakuje ci mutant 20 razy większy od ciebie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 DOGHOUSE ooo (pipi)a xDD Powiadam wam, to jedna z najlepszych komedii ostatnich lat, no po prostu kwiczałem co minute. Jest to horror komediowy, a wlasciwie czarna komedia, nie ma nic wspolnego z nedznymi moim zdaniem filmami typu feast, bo te sa po prostu chu,jowe. ALE TO PROSZE PANSTWA JEST YEBANA KOMEDIA TYPOWO ANGIELSKA!! w stylu SNATCH, czyli po prostu humor w najlepszym wydaniu. Chyba wlacze jeszcze raz. 9+/10 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Milan, na filmweb jest średnia 6 Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Milan, na filmweb jest średnia 6 Jeśli to tak dobra komedia... jeszcza porównana do Snatcha, to będzie doskonałym przykładem jak okładka/plakat potrafi zniechęcić No jesli uwielbiasz te dopieszcozne dialogi i teksty ze snatcha to tutaj sie ubawisz, ehh, nie ma to jak unndźentelmen, zamiast andżentlemen, angielska wymowa jest piekna w takich komediach ;] ja jestem zachwycony. Aktorzy dobrani idealnie, kazdy jest zayebisty ;] Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Zombieland-za/(pipi)ista zombie-komedia, swietny pomysl na glownego bohatera 9/10 trick r' treat- wszystko zostalo juz powiedziane, genialny klimat,ciekawe historie 8/10 Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 9 fajna. Taka francuska animacja. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 ZombieLand - małe mistrzostwo świata. Cały film jest świetny, masa dow(pipi)ów, efekty specjalne i bohaterowie. W skrócie chyba najlepsza i najfajniej zrobiona slasher komedia ostatnich lat. Mocne 9/10 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Zombieland- potwierdzam przedmówców. Bardzo fajny film, czekałem na niego rok Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Doghouse-6/10, feast lepszy ;/ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Zgadzam się z powyższym. A polecane wyżej Zombieland jest filmem poprawnym. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 no pewnie, a najlepszy to juz wogle straszny film Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Bo na pewno nie Doghouse Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Zombieland 7,5/10 Bill dał radę, świetny wystep goscnny, a laska zayebista. Ogolnie w porzadku film, ale doghouse podobał mi sie bardziej. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 ohoho to jest ta laseczka z "Superbad" - zaciągam. Tak w ogóle to ten film wydawał mi się kapą po trailerach i jakimś takim ugrzecznionym horrorem, a tu teraz patrze na imdb i normalnie R jest. Jak się przedstawia kwestia gore itp? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Ta laska grała chyba w Forgetting Sarah Marshall... tam prezentowała się smaczniej. Ma fajny głos. PS. Doghouse 65% Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 nieee, chyba w miss sunshine xD Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Byłem ostatnio na tym This Is It. No to tak jak Ylszmic gdzieś wcześniej wspomniał: aż dziw, że Jackson był w takiej formie wokalnej i tanecznej. Generalnie bardzo przyjemnie to oglądało się i jest to najlepsza rzecz jaką puścili w tym roku w kinach. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 Millenium: Mężczyzni, którzy nienawidzą kobiet Na podstawie lansowanej u nas z opóznieniem ksiązki S. Larssona. Dobry film na podstawie świetnej ksiązki, polecam. 8/10 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 10 listopada 2009 Opublikowano 10 listopada 2009 doghouse konkretny ;] ten sam poziom co dog soldiers, dobre kino. to nie ironia. Cytuj
Labik 10 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Obejrzalem tego feasta i doghouse. Zdecydowanie doghouse lepszy ;] Juz na samym poczatku rozwalil mnie motyw z ipod'em i relaksujacym glosem moja faworytka jest pani w sukni slubnej Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Doghouse - zmarnowałem czas oglądając ten szit. Liczyłem na dialogi podobne do Snatcha i się przeliczyłem.Nielogiczne momenty, ktorych było od groma i na wymienienie wszystkich nie starczyloby mi strony topicu, mogłyby jedynie usprawiedliwiać mocne gagi, lecz takowych nie było. Jedynie scena ze smartem mnie ubawila.Nie polecam 4/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi