Opublikowano 23 grudnia 201014 l Black Swan jest juz w sklepach;)Kolejny swietny film Aronofskiego z Natalie Portman, Meg Griffin i mężem Moniki Bellucci. 8/10
Opublikowano 23 grudnia 201014 l Black Swan jest juz w sklepach;)Kolejny swietny film Aronofskiego z Natalie Portman, Meg Griffin i mężem Moniki Bellucci. 8/10 Potwierdzam, bardzo mocny, psychologiczny dramat z świetną rolą Natalie. Dużo seksi scen ;] odpływ na dysce daję radę BARDZO
Opublikowano 23 grudnia 201014 l no już, przestańcie. wystarczającą pokusą jest screener leżący na dysku.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Czy ktoś był lub wybiera się na "Weekend" Pazury? Chętnie przeczytałbym jakieś opinie. Kolejny polski shit czy w końcu coś dobrego?
Opublikowano 30 grudnia 201014 l A jak z "nowym" filmem Gaspara Noe "Wkraczając w pustkę"? Widział ktoś. Słyszałem, że typowy acid trip ale piękny wizualnie.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Wiolku, jest temat na forumie z nowych filmow obejrzałem Last Egzorcism. Takie ło. Przez 30 minut nawet intrygujace......
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Trajler nie napawa optymizmem : Trailer jak trailer ale zapowiedzi Pazury odstraszają, przypomina mi się sytuacja z Ciacho... (naj, naj, naj). Choć w Weekendzie gra Sapryk to przynajmniej jedna-dwie sceny powinny być dobre. Edytowane 30 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 grudnia 201014 l a'proposs polskich filmow, warto poswiecic 700mb na 'och karol2' ??? xD
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Dla dupeczek może i warto, bo film to raczej szit. Ale nie lepiej redtuba odpalić? Więcej widać i nie zajmuje miejsca na dysku.
Opublikowano 30 grudnia 201014 l Ten film jeszcze nie był nigdzie puszczany więc nie wiem, czemu się pytasz ludzi o opinie. Jak go dzisiaj sobie ściągniesz to będziez pewnie pierwszy.
Opublikowano 1 stycznia 201114 l Ten film jeszcze nie był nigdzie puszczany więc nie wiem, czemu się pytasz ludzi o opinie. Jak go dzisiaj sobie ściągniesz to będziez pewnie pierwszy. tego nie wiedzialem moj guru, zatem podkulam ogon i zmykam :-) Edytowane 1 stycznia 201114 l przez banny
Opublikowano 1 stycznia 201114 l Ale się cieszę. Nowy rok przyniósł dwa fajne relki w dobrej jakości - True Grit Coenów i The Fighter z Balem. Jeszcze tylko King's Speech się pojawi i będzie cool.
Opublikowano 1 stycznia 201114 l Zanim odejdą wody (Due Date) - jedna z lepszych komedii, które widzialem w 2010 roku. Ciekawe zwroty akcji, dużo śmiesznych momentów, można się posmarkać razem z kumplami. Polecam 8/10
Opublikowano 6 stycznia 201114 l co polecacie oprucz green zone i helikopter w ogniu(blackhawk down)?szukam filmow o jednostkach specjalnych itp. Edytowane 6 stycznia 201114 l przez zaq123456