Skocz do zawartości

Nowe filmy - co polecacie??

Featured Replies

Opublikowano

no

dla kontrastu - polecam the kids are all right

• Odpowiedzi 977
  • Wyświetleń 287,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kto normalny się jeszcze sugeruje Filmwebem?

• Towarzysz    Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera  bo już plakat imo za dużo zdradza. Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodo

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Cloverfield/Projekt : Monster : według mnie "must see", i to w kinie, ale wiem, że wiele osób sama tematyka odrzuci. Przeżycie.

Opublikowano

a przy tym całkiem porządny film.

prychłem

co robiłeś?

Opublikowano

Black Swan jest juz w sklepach;)Kolejny swietny film Aronofskiego z Natalie Portman, Meg Griffin i mężem Moniki Bellucci.

8/10

Opublikowano

Black Swan jest juz w sklepach;)Kolejny swietny film Aronofskiego z Natalie Portman, Meg Griffin i mężem Moniki Bellucci.

8/10

Potwierdzam, bardzo mocny, psychologiczny dramat z świetną rolą Natalie. Dużo seksi scen ;]

odpływ na dysce daję radę BARDZO

Opublikowano

no już, przestańcie. wystarczającą pokusą jest screener leżący na dysku.

Opublikowano

Czy ktoś był lub wybiera się na "Weekend" Pazury?

Chętnie przeczytałbym jakieś opinie. Kolejny polski shit czy w końcu coś dobrego?

Opublikowano

A jak z "nowym" filmem Gaspara Noe "Wkraczając w pustkę"? Widział ktoś. Słyszałem, że typowy acid trip ale piękny wizualnie.

Opublikowano

Wiolku, jest temat na forumie :)

z nowych filmow obejrzałem Last Egzorcism. Takie ło. Przez 30 minut nawet intrygujace......

Opublikowano

Trajler nie napawa optymizmem ::(

Trailer jak trailer ale zapowiedzi Pazury odstraszają, przypomina mi się sytuacja z Ciacho... (naj, naj, naj).

Choć w Weekendzie gra Sapryk to przynajmniej jedna-dwie sceny powinny być dobre.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dla dupeczek może i warto, bo film to raczej szit. Ale nie lepiej redtuba odpalić? Więcej widać i nie zajmuje miejsca na dysku.

Opublikowano

Ten film jeszcze nie był nigdzie puszczany więc nie wiem, czemu się pytasz ludzi o opinie. Jak go dzisiaj sobie ściągniesz to będziez pewnie pierwszy.

Opublikowano

Ponoć Foremniakowa tam się rozbiera, ja bym nie ryzykował. :potter:

Opublikowano

Ten film jeszcze nie był nigdzie puszczany więc nie wiem, czemu się pytasz ludzi o opinie. Jak go dzisiaj sobie ściągniesz to będziez pewnie pierwszy.

tego nie wiedzialem moj guru, zatem podkulam ogon i zmykam

:-)

Edytowane przez banny

Opublikowano

Ale się cieszę. Nowy rok przyniósł dwa fajne relki w dobrej jakości - True Grit Coenów i The Fighter z Balem. Jeszcze tylko King's Speech się pojawi i będzie cool.

Opublikowano

Zanim odejdą wody (Due Date) - jedna z lepszych komedii, które widzialem w 2010 roku. Ciekawe zwroty akcji, dużo śmiesznych momentów, można się posmarkać razem z kumplami. Polecam 8/10

Opublikowano

Polećcie jakieś dobre filmy westerny , lub komedie ... :whistling:

Opublikowano

co polecacie oprucz green zone i helikopter w ogniu(blackhawk down)?szukam filmow o jednostkach specjalnych itp.

Edytowane przez zaq123456