Mordechay 680 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Megamind - bardzo ciekawe podejście do motywu superbohaterow i parodiowanie ich, niebanalna fabuła i humor, ale do Toy Story 3 się nie umywa. 8/10 Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Ktoś widział może "The Way Back"? Warto obejrzeć? Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 No jeśli nie mieszka w Londynie, Los Angeles, Madrycie, Oslo lub bodajże Argentynie to raczej nie widział. 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Rytual z Hopkinsem - moze ktos juz widzial? Polecacie? Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Sorki to nie nowe - nie ten temat Edytowane 30 marca 2011 przez Sqtr78 Cytuj
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 the way back polecam ale szkoda ze nie ma chyba polakow tylko jacys zagraniczni aktorzy mowia i przekrecaja polskie slowa szkoda ze dopiero hollywood robi filmy ktore my powinnismi sami nakrecic Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Co ogólnie wychodzi teraz dobrego? Cytuj
michal 558 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 teraz grają najnowszy film Sofii Coppoli - chętnie bym się na niego wybrał gdybym miał taką możliwość. Oprócz tego niebawem grają Greka Zorbę - to trzeba KONIECZNIE znać. Cytuj
Specu 148 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 dla wszystkich fanów Tromy i Grindhouse'ów - Hobo With A Shotgun \m/ Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Ja już zasysam podziel się "wrażeniem" Cytuj
Specu 148 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 jak w Tromie - masa krwi, flaków, durnej fabuły, motywów wyciętych żywcem z lat 70-80tych. Głupkowate dialogi, często kiepskie aktorstwo, ogólnie lubię takie 'serowate', odmóżdżające klimaty do gibonka i bawiłem się świetnie Wielu się nie zgodzi, ale moim zdaniem lepsze niż Machete, ale trochę w inną stronę. Film z moooooocnym przymrużeniem oka i nie dla wszystkich - love it or hate it PS. no i (pipi), Rutger Hauer 8) Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 No, Filmweb się nazywa. Możesz nawet np. wejść na mój profil i od razu wiesz, jakie filmy są tak naprawdę dobre, jeśli szukasz czegoś lepszego od "Forresta Gumpa" itp. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 (edytowane) jak w Tromie - masa krwi, flaków, durnej fabuły, motywów wyciętych żywcem z lat 70-80tych. Głupkowate dialogi, często kiepskie aktorstwo, ogólnie lubię takie 'serowate', odmóżdżające klimaty do gibonka i bawiłem się świetnie Wielu się nie zgodzi, ale moim zdaniem lepsze niż Machete, ale trochę w inną stronę. Film z moooooocnym przymrużeniem oka i nie dla wszystkich - love it or hate it PS. no i (pipi), Rutger Hauer 8) żądam spin-offa o "the plague"! moja ulubiona scena: http://www.youtube.com/watch?v=6pc-qoImO-I ogqozo, dodasz mnie do znajomych na filmwebie? Edytowane 11 kwietnia 2011 przez tk___tk Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 teraz grają najnowszy film Sofii Coppoli - chętnie bym się na niego wybrał gdybym miał taką możliwość. Oprócz tego niebawem grają Greka Zorbę - to trzeba KONIECZNIE znać. KIEDY I GDZIE?? Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 stopklatka mawia, że w Poznaniu i Warszawie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 największa baza filmów, gdzie można by troszkę poszerzyć horyzonty bo polecajki z filmweba odwalają na jeden uj tytuły miast się wysilić i zaproponować coś nowego. Powiedziałbym,że ograniczają się do minimum wiedzy filmowej, a dzieje się dużo się ciekawiej gdy naprawdę się siedzi głęboko w tym bagnie. Sam przez przypadek kiedyś ściągnałem ''Palacza Zwłok'' i byłem zdumiony jak kiedyś tworzone było kino u naszych południowych sąsiadów. Na tym sajcie co ci podesłałem ludki naprawdę znają się na rzeczy i są(przynajmniej dla mnie) stukrotnie lepsi niż automaty z największych serwisów filmowych. Jest jeszcze ubu.com, ale nie wiem czy jesteś aż tak otwarty na niszowe produkcje. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 surrealmoviez.info (pewnie M to przeslal grigoriemu) mubi.com (kiedys bylo lepsze, jeszcze pod inna nazwa) Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 wyslij i mi SOMEWHERE widziane i dopatrzone. magicznie hipnotyczne Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Ja już zasysam podziel się "wrażeniem" jak w Tromie - masa krwi, flaków, durnej fabuły, motywów wyciętych żywcem z lat 70-80tych. Głupkowate dialogi, często kiepskie aktorstwo, ogólnie lubię takie 'serowate', odmóżdżające klimaty do gibonka i bawiłem się świetnie Wielu się nie zgodzi, ale moim zdaniem lepsze niż Machete, ale trochę w inną stronę. Film z moooooocnym przymrużeniem oka i nie dla wszystkich - love it or hate it PS. no i (pipi), Rutger Hauer 8) No zgadzam się ze Specem, z wyjątkiem tego, że dla mnie Maczeta jest lepszym filmem. Ale Hobo tez zayebioza Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Opublikowano 12 kwietnia 2011 Rango - ciekawy pomysł i to wszystko. Sztampa wylewa się z ekranu hektolitrami, Verbiński jest albo idiotą, albo zbyt naiwny skoro nie wydało mu się, że to wszystko już kiedyś było. Animacja zbyt infantylna dla dorosłych i jednocześnie zbyt dojrzała dla dzieci, czyli de facto dla nikogo. Plus za cieszące oko detale graficzne i powinien też być jeszcze jeden za liczne odwołania do kina amerykańskiego ( "Powrót do przyszłości", " Las Vegas Parano", "LotR"), ale w końcu stawało sie to nieznośne. Nie polecam. 4/10 Cytuj
misika 8 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Polecicie coś w stylu las vegas parano? Cytuj
szaden 228 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Polecicie coś w stylu las vegas parano? Where The Buffalo Roam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi