gekon 1 787 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 kłamstwo i nieprawda. Jeden z lepszych horrorow jakie ogladałdem, mowie tu ofc o horrorach usa Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 The Grey - Czekałem na ten film z oczywistych względów - mordercze wilki:) Ale to było dobre. Świetny survival. Grupa gości, z Neesonem na czele, rozbija sie samolotem na jakimś ośnieżonym za(pipi)u. Szybko okazuję się, że nie są sami. Trafili na terytorium wkur,wionych wilków, które bedąc u siebie, są gotowe bronić swego terenu za wszelką cenę. Dochodzi do eskalacji przemocy:) Lubię takie filmy. Survivale w śnieżnej scenerii. Zimno, głodno, chu,jowo, a tu jeszcze wilki jakieś. Kibicowałem bohaterom do końca. Polecam jak ktoś lubi takie klimaty. Swietna muza, zdjęcia, nawet cgi wilki byly lepsze niz się spodziewałem! 8/10 hahahah, się uśmialiśmy. Toż ten film to dno. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 marca 2012 Opublikowano 17 marca 2012 o, to wuanczam Film to ścierwo jakich mało, dokładnie wszystko co najgorsze w filmach o duchach skupione w jednym filmowym odbycie, zawsze sobie mowie zadnych filmów o duchach, uwierzyłem jednej stronce i koledze, i mam nauczke. Dno dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna dna Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Opublikowano 23 kwietnia 2012 Kill Bill The Whole Bloody Affair 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 9 maja 2012 Opublikowano 9 maja 2012 Dom w głębi lasu. Nie czytajcie nic o tym filmie, zero spoilerów. Nastawcie się po prostu na dobrą czarną komedię i jazda do kina <3 Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 11 maja 2012 Opublikowano 11 maja 2012 O ja autor horroru o spadających patelniach zabił kolejny temat [*] http://www.imdb.com/title/tt1991245/ Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Wybiera się ktoś na Dyktatora? Bodajże dzisiaj premiera jeżeli tak to prosiłbym o opinie jak wypada względem poprzednich dokonań Cohena xD Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Wybiera się ktoś na Dyktatora? Bodajże dzisiaj premiera jeżeli tak to prosiłbym o opinie jak wypada względem poprzednich dokonań Cohena xD jutro na 11.30 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 maja 2012 Opublikowano 21 maja 2012 Ludki a jak z RAID? Graja to już w kilku kinach w Polsce - ja mam zamiar iść jutro. Niestety w Kielcach póki co seans tylko w salach studyjnych : ( Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Ludki a jak z RAID? Graja to już w kilku kinach w Polsce - ja mam zamiar iść jutro. Niestety w Kielcach póki co seans tylko w salach studyjnych : ( arcydzieło kina kopanego. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 6 czerwca 2012 Opublikowano 6 czerwca 2012 Minimum fabuly, maksimum akcji. Mistrz Cytuj
Milo 56 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) Act Of Valor - Takie lekkie Call Of Duty MW Movie.Polecam Underworld Awakening - Fanom jedynki i dwójki oraz tych klimatów powinien się spodobać.Można oglądnąć Edytowane 29 lipca 2012 przez Milo Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Ktoś był na Yuma? Mamy dobry, polski film czy tak jak zazwyczaj tylko trailer? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) cabin in the woods - jeden z najlepszych horrorów jakie ostatnimi czasy widziałem. nie traktujący się zbyt poważnie, bawiący się konwencją i będący w pewnym sensie krytyką gatunku. zaczyna się standardowo - grupka nastolatków (blond dzi.wka, atleta, ruda dziewica, prymus i stereotypowy pot-head) wyruszają do domku nad jeziorem, tam w piwnicy znajdują dziennik z tajemniczą sentencją po łacinie którą oczywiście odczytują na głos. sztampa i chamska zwała z evid dead c'nie? nie byłoby w tym nic specjalnego gdyby nie fakt, że przez cały czas bliżej niezidentyfikowana organizacja rządowa zdaje się śledzić i kontrolować ich poczynania z ukrycia. zakończenie nieco zawodzi, ale poprzedzającą je kilkunastominutowa rzeźnia będąca samą w sobie swego rodzaju hołdem dla galerii horrowych monstrów wynagradza lekki niesmak. za scenariusz i produkcję odpowiada joss wheadon, a jedna z głównych ról gra thor. polecam! 7/10. Edytowane 15 sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 (edytowane) Ktoś był na Yuma? Mamy dobry, polski film czy tak jak zazwyczaj tylko trailer? podbijam pytanie Warto iść? mam darmowe bilety ale jak jakaś lipa to szkoda czasu mi:) Edytowane 17 sierpnia 2012 przez PRQc Cytuj
Labik 10 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Idź. Da rade łyknąć. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Uprowadzona 2 zmeczenie materiału, pierwsza połowa ok, druga robi z widza idiote. mozna isc do kina, ale lepiej poczekac na ripa 6/10 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Lepiej pójść na Skyfall, czy Cloud Atlas? Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Lepiej pójść na Skyfall, czy Cloud Atlas? na Mistrza Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 grudnia 2012 Opublikowano 8 grudnia 2012 Widział ktoś Operacje Argo ? Warto się wybrać z ekipą do kina ? Cytuj
mashter 54 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Byłem wczoraj. Bardzo dobry film, ale jednocześnie mega specyficzny. Jest to przede wszystkim film maksymalnie nierozrywkowy. Założę się że 80% ludzi z forum napisałaby że nudny. Jeśli chcesz iść do kina i spoko się bawić, to lepiej wybierz Gangstera z Hardym lub Killing them softly z Pittem. Argo, to według mnie najsłabszy film Afflecka, bardziej w moim guście było mocne The Town i świetne Gone Baby Gone. Edytowane 12 grudnia 2012 przez mashter Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Frankenweenie - polecam wszystkim lubiącym czarny humor Burtona. Ciekawa opowieść miksująca motywy frankensteina, przez co nieustannie zaskakuje. A no i nie ma sensu iść na 3d 7/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi