milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 prawie tak zabawne jak robota załatwiona przez rodzinne kontakty przy przerzucaniu mojego gó,wna ;D Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Ja tam nie wiem czy Czwórka daje radę ale mam taką nadzieję. Przerzucanie kupy > Tymon Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 pozostaje mi to tak pozostawić, chyba wystarczy pogrązania harnasia. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 harnas się pogrąża przez samo się. Cytuj
fejz 2 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Seria Niezgodna: Wierna - trochę zbyt przewidywalny, ale dobrze zrobiony i można obejrzeć. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Oglądał ktoś, bo dziś grają u mnie w kinie i chyba się przejdę. PS. Poczytałem kilka opinii, idę. Edytowane 13 stycznia 2017 przez YETI Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Pisaliśmy o nim w temacie o horrorach, w miarę świeży i bardzo zjadliwy w gatunku zombie movies, zdecydowanie warto obejrzeć Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Byłem, obejrzałem. Kilka klas wyżej od world war z, ocena na filmwebie idealna. Brakowało mi tylko jakiś pękających czaszek i latających flaków, w końcu to film z zombiakami w roli głównej. Miałem nadzieję, że zakończenie będzie inne, mocno wstrząsające widzem, bo możliwość była do tego duża. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Dajcie jakieś naprawdę dobre filmy z ostatniego roku. Nie mówię o filmach granych w kinach w Polsce, tylko takich trochę niszowych, lecz bez przesady. Filmy te muszą być dostępne w najlepszych wypożyczalniach internetowych. Dziękuję. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Takie rzeczy znam oczywiście. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Midnight Special, Hunt for the Wilderpeople, Wiener-dog, Alchemist Cookbook, Other People (chociaż to o parce gejów i umierającej na raka mamie więc może nie dla ciebie tematyka), James White Cytuj
xbor 54 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Jakieś dobre filmy sportowe w stylu prefointanea czy McFarlanda lub jakieś filmy akcji wyszły ostatnio? W każdym razie coś czego nie trzeba oglądać w skupieniu i żeby na tyle się tam działo aby móc wytrzymać na trenażerze te 2h nie umierając z nudów, najlepiej kilka pozycji. No i jako że z trenażerem do kina nie pójdę to coś co wyszło na blureju lub innej formie. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 Ja polecam silnie hetroseksualny RUSH jak nie widziałeś. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Ziom z UK pisał że t2 to jest to, na co czekałem. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Ziom z UK pisał że t2 to jest to, na co czekałem. Potwierdzam. Dziś byłem w kinie, film równie dobry jak pierwszy, gorzka komedia o straconym pokoleniu. Stara ekipa daje ostro do pieca więc polecam serdecznie. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 stycznia 2017 Opublikowano 28 stycznia 2017 Trzeba było kręcić koval komórką i upload robić jako pierwszy. :p Czekam tylko na jakąś zjadliwą wersję i atakuje seans. O jejciu jejciu! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Nikt chyba nie napisał o ostatnim filmie z Jackie Chanem. Foreigner Polecam strasznie, naprawdę fajne męskie kino, tak bardzo UK że bardziej być nie może, pomimo chińczyka w roli głównej. Fantastyczny Jackie który chyba pierwszy raz ma tak poważną dramatyczną rolę, do tego w filmie w którym ludzie naprawdę robią sobie krzywdę, w tym on, od czego wcześniej się odżegnywał mocno, poza tym chyba jeszcze lepszy Pierce Brosnan który ta rolą zmywa z siebie żałosny obraz lalusiowatego Bonda, ma dużą moc w graniu czarnych charakterów i powinien przy tym pozostać. 8/10, bardzo dobrze spędzony czas. 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 13 stycznia 2018 Opublikowano 13 stycznia 2018 Robert, a co w tym było takiego bardzo UK? Jackie faktycznie na plus, nie pamiętam żeby w jakimś wcześniejszym filmie Spoiler zabijał z zimną krwią, scena w mieszkaniu na końcu robi + SAS (?) rozprawiający się z terrorystką także ciekawie ogląda się go w zupełnie innej roli. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 22 stycznia 2018 Opublikowano 22 stycznia 2018 Na wieczór idzie "Siedem Sióstr" ponoć dobry ? Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 24 stycznia 2018 Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) W dniu 22.01.2018 o 18:49, MEVEK napisał: Na wieczór idzie "Siedem Sióstr" ponoć dobry ? Nio sam pomysł dobry. Z wykonaniem tak sobie. Początek wkreca na maxa. Potem jest już troche gorzej. Obejrzeć warto ale nie ma to startu do choć by jednego odcinka Black Mirror s04 Edytowane 24 stycznia 2018 przez sajmon34 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Nie wiem, gdzie zadać to pytanie, ale szukam filmu/serialu(nie wiem czy miał premiere), który miał jakiś czas temu zwiastun, a nie pamiętam jego nazwy. Akcja dzieje się w zimowych klimatach i możliwe, ze w 18-19 wieku, raczej thriller/horror. W zwiastunie chyba była widoczna burza/sztorm. Wiem, ze ten opis brzmi co najmniej smiesznie, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu. EDIT: Tak, wielkie dzięki. Edytowane 7 marca 2018 przez SlimShady Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 7 marca 2018 Opublikowano 7 marca 2018 Jak to to, to premiera tego serialu jest 26 marca. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 (edytowane) Iniemamocni 2 Co za paździerz, nie wiem co sobie myśleli twórcy, ale najbardziej boli brak zdecydowania kto jest targetem tego badziewia. Z jednej strony mamy kolorowe postacie, walczące ze śmiesznymi wrogami, rzucajace żartami, z drugiej strony mamy bohaterkę która 3 razy w filmie łazi ze szklanką brandy, a w jednej scenie jest pijana i peir,doli 3 po 3. Później mamy lekkie przekleństwa, i klimaty mroczne plus psychodela. Syn znowu jak na coco krzyknął sobie ze chce wyjść, ale wrócił po 5 minutach z żoną, córa jak to ona miala to w pompie i oglądała od początku do końca. Pomijając te wszystkie elementy, film beznadziejny, głupi jak but i irytujący. Ale i tak najlepszy mały popcorn z kubkiem z plastikową figurką za 27 zł xDDD yebany biznes popcornowy. A, i znowu zyebana bajka na początku po reklamach, tak by przypadkiem jeszcze dobić dzieci przed głównym seansem. I znowu brak info o tym przed filmem albo na ulotkach. Edytowane 1 sierpnia 2018 przez milan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi