Bjały 2 968 Opublikowano sobota o 18:21 Opublikowano sobota o 18:21 Towarzysz Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera bo już plakat imo za dużo zdradza. Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodoba. Daje mocne 7/10, wyszedłem z kina zadowolony. 1 1 Cytuj
Sep 1 680 Opublikowano sobota o 19:19 Opublikowano sobota o 19:19 No niestety obejrzałem zwiastun już jakiś czas temu i żałuje . Tylko po co ktoś wypuszcza takie trailery które tyle zdradzają. Cytuj
Amer 1 405 Opublikowano sobota o 20:17 Opublikowano sobota o 20:17 1 godzinę temu, Bjały napisał(a): Towarzysz Najlepiej nic nie czytać o tym filmie a już na pewno nie oglądać trailera bo już plakat imo za dużo zdradza. Jest to średniak ale jeśli lubisz Black Mirror to Ci się spodoba. Daje mocne 7/10, wyszedłem z kina zadowolony. Byłem dwa razy. Dla mnie zajebiste filmidło, lekkie i wkręcające. Do tego świetna muza. Tylko tak jak pisał Biały - zero trailerów, recek itp., po prostu marsz do kina póki nadal go grają! Zdecydowanie warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi