qraq_pk 371 Opublikowano 14 lutego 2011 Opublikowano 14 lutego 2011 no te dwie się wyróżniały na tle całej serii A z crying wolf była do luftu, bo całą walkę przeleżałem pod ciężarówką i było prostacko proste Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 bo wszystkie walki z bossami w mgs4 to... (szuka dobrego porównania) wyschnieta kałuża. ok walka z ocelotem i walka mg'ów były fajne. Walka wielkiej kupy zlomu, ktora udawala dinozaura, ryczala jak jakas jaszczurka z national geographic, do tego cudownie ozyla i napieprzala sie prawie jak mechy w ZOE plus "rzuty/chwyty" - toz to jakas kpina jest ;DDD Litosci. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 ale ja lubie ZOE no i kurde w końcu cos sie tam działo na ekranie. Ja już pomijam aspekty fabularne, zdrowy rozsądek, itd - jeśli mam cokolwiek pochwalić w tym mgs'ie. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 25 lutego 2011 Opublikowano 25 lutego 2011 ale ja lubie ZOE no i kurde w końcu cos sie tam działo na ekranie. Ja już pomijam aspekty fabularne, zdrowy rozsądek, itd - jeśli mam cokolwiek pochwalić w tym mgs'ie. Mimo wszystko chodzacy czolg sluzacy do wystrzeliwania rakiet balistycznych, ktory ryczy jak dinozaur i aplikuje combosy to cos szczegolnie idiotycznego. Tak samo jak 'saper' na lyzworolkach. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 28 lutego 2011 Opublikowano 28 lutego 2011 fakt, ale nie można temu odmówić sporej dozy zaje.bistości, która wynagradza absurdalny pomysł Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Cholera nie mam zielonego pojęcia. Tyle było tych "fajnych" bossów", że mam problem z wyborem tego jednego jedynego. Na pewno wiem, że Psycho Mantis był najbardziej upierdliwy bo jeszcze wtedy nie wiedziałem o motywie z przepinaniem pada. Sniper Wolf chyba po dłuższej chwili zastanowienia jednak wygra. Raven był dość zwykłym bossem, nic specjalnego. Ocelot też mi się podobał z MGS1. Można by zrobić ankietę i sprawdzić kto był najciekawszym bossem. Edytowane 16 września 2011 przez Spuczan Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 ten stary dziadek snajper, chyba the end, the boss i sniper wolf oraz psycho mantis, z 2ki żadnego bossa nie kojarze Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 (edytowane) 1. The Boss - MGS3 2. The End - MGS3 3. Liquid Ocelot - MGS4 4. Psycho Mantis - MGS1 4. Liquid Snake - MGS1 6. MG Rex VS MG Ray - MGS4 7. The Sorrow - MGS3 Wyróżnienia dla drugiego starcia z Ravenem (MGS1) oraz Sniper Wolf (MGS1) za genialne pokazówki po walce. Najgorsze ścierwo: Starcia z Fatman'em i Fortune. Edytowane 21 listopada 2011 przez nobodylikeyou Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 1. liquid ocelot z koncowki mgs4 2. mantis z jedynki 3. ninja z jedynki 4. the end z trojki Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Z MGS chyba wszystkie ale zapewne to sentyment , musiałbym zagrać teraz od nowa. Z MGS2 utkwiło mi praktycznie tylko starcie z Olgą. Niedoceniane a niesamowicie klimatyczne i ze świetnymi patentami. MGS3 - The Fury za astro klimacik postaci, ciemność i falę ognia. The End za wiadomo co. The Fear za skojarzenie z Predatorem i pewną trudność w odebraniu mu pełnej staminy. I to tyle ; d Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) The End i The Boss (swietna walka jesli uzywamy tylko CQC i kontr). Edytowane 9 czerwca 2013 przez Bansai Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 O jaki fajny martwy temacik. Odkopuje, bo co roku ogrywam wszystkie części przed nowym rokiem. Dla mnie Najlepszą walką jest walka z krowami na split screenie z raidene vs vamp (ale mi to ryło beret na premiere) I walka z The End, rozwinięcie formuły walki z Wolf, ale w jakim stylu. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 1 stycznia 2022 Opublikowano 1 stycznia 2022 nie no z czwórki to tylko rex vs ray Cytuj
SebaSan1981 3 582 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego The End, The Sorrow i Quiet choć to ostatnie trochę naciągane, bo niby można prosto ale jednak zabawa z ganianiem się po ruinach była bardzo ekscytująca. Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Nie będę oryginalny The Boss z MGS3 oraz The End z MGS3 <3, ta gra ma doktorat z bossfightów :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi