winner 183 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Ogólnie mówi się o 3 kwartale tego roku lub 1 roku przyszłego, ale ile w tym konkretów??? :F Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Oj, a chciałem sobie ixa 360 sprawić pod koniec roku, ale chyba to odłożę, bo będę na(pipi)ał w gt4 mobile ^_^ . BTW, wiecie jak to będzie (czy to będzie port czwórki z ps2, port z dodatkami, czy nowe gt)? Byle nie było 24h wyścigów, bo to tylko w(pipi)ało wszystkich, którzy chcieli mieć 100% Ja naprawdę odłożę zakup ixa na rzecz grania na psp, a mówią, że ta konsola umiera Jeszcze jest trochę ciekawych (dla mnie) tytułów które wyjdą i wyszły, ale najbardziej czekam na gt, nba live 09, mc 4 i ewentualnie gta sas Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest? Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie Zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest? Nie. Szczerze powiem, że ironii nie zrozumiałem. Edytowane 1 lipca 2008 przez tomsecret1993 Cytuj
nWo 1 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 a pamiętacie kiedy zapowiadali ze gt portable będzie lauch title dla PSP <_< ja to wtedy jakoś tak pierwsze PSP kupiłem i czekałem jak debil na grę. potem wszystko przycichło aż firmie sie pewnie wydalo ze gracze zapomnieli aż zaczęli się upominać i tak sony oficjalnie potwierdziło ze gt na PSP nie okaże sie przed GT5 dla ps3 tak wiec proponuje sobie czekanie odpuścić, może i wyjdzie ale nie wiadomo kiedy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 wyjdzie kiedy bedzie ukonczone serio mowie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 No wyjdzie wyjdzie, ja też w to nie wątpię, ale przynajmniej po premierze GT5 będzie . Ale to miało być launch title . Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Dla mnie może wyjść nawet w przyszyłm roku . W tym i tak będę miał w co grać więc no problem Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 mi tam starcza gt2 na emu psx'a... Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 A ja zlewam na ten tytuł. Widze juz tą kartonową fizyke i odgłosy z GT1. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Czyli nasze stare, kochane Gran Turismo . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. Grałem w wiele ścigałek, ale tak naprawdę Gran Turismo mi się najbardziej podobało, jest jedyne w swoim rodzaju, ma wiele wad, ale to nadal cudowna seria. Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 ahahahahaaaa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd http://www.joystiq.com/2008/07/17/kazunori...psp-still-comi/ nie no super xD myslicie, ze w 2010 na psp beda jeszcze wychodzic jakies "lepsze" gry? nie wliczajac niszowego syfu? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 to może oni się już szykują na to żeby wydać ostatni głosny tytuł na psp? wiecie, taki analogiczny God of War 2 z PS2 Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] . Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii. Pod wzgledem fizyki na pewno stoi w miejscu od czasu GT1 . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 (edytowane) . Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp. LOL ? Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :] http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy? po co robić zniszczenia jak i tak marka GT robi swoje i tak wszyscy posiadacze sony kupią ^_^ Edytowane 20 lipca 2008 przez czesio83 Cytuj
winner 183 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Jezeli gra będzie dobra(chodzi o GT5) to w tym 2010 roku nawet ja sobie sprawię PS3 po to tylko żeby zagrać w tę grę ( w inne też, ale w tę szczególnie). Cytuj
portablemag 0 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 mi tam starcza gt2 na emu psx'a... No, właśnie świetna sprawa. A tak do GTM, naprawdę mogli by się trochę pośpieszyć. Ale chyba warto czekać. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Jezu, jak ja bym chciał mieć tą grę... jest to mój ukochany tytuł, gra, nad którą spędziłem masę czasu, ścigałem się z e-kolegami (z miernymi rezultatami, ale było super (pozdro Grzechoo )), ale tak bym chciał pojeździć uwielbianymi samochodami po uwielbianych trasach i popstrykać im fotki, ach... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Gameplay z E3: http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0 Cytuj
YETI 10 983 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Trudno uwierzyć, że to tak wygląda. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 wyglada niezle ale mnie zastanawia jak im sie udało zrobic analogowy gaz/hamulec? o ile wiem to psp nie ma anaglogowych guzików jak pady do pleya, nie ma tez drugiej gałki, a na filmiku po lewej strone wdiac paski pokazujace sile naciskania gazu i hamulca, i mimo ze raczej skacze od zera do maxa, to jednak widac pare razy ze mozna nacisnac "troche gazu" ciekawe jak to zrobili ;p i ciekawe dlaczego wiekszosc gier ma słabą grafe i zwłaszcza tekstrury skoro jedna DA SIE zrobic ładne ;p Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 hmm jakoś nie moge uwierzyć w to co widze wg. mnie to wyglada lepiej niz GT4 na ps2 Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 GT robią 5 lat. Mieli czas na zrobienie ładnej grafiki. [; Cytuj
Seifu 46 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 GT robią 5 lat. Mieli czas na zrobienie ładnej grafiki. [; w sumie masz racje... przez 5 lat rozgryźli psp w takim stopniu, że udało im się stworzyć coś takiego chociaż nadal mam obawy że to fake <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi