Skocz do zawartości

Gran Turismo Moblie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj, a chciałem sobie ixa 360 sprawić pod koniec roku, ale chyba to odłożę, bo będę na(pipi)ał w gt4 mobile ^_^ .

BTW, wiecie jak to będzie (czy to będzie port czwórki z ps2, port z dodatkami, czy nowe gt)? Byle nie było 24h wyścigów, bo to tylko w(pipi)ało wszystkich, którzy chcieli mieć 100%

Ja naprawdę odłożę zakup ixa na rzecz grania na psp, a mówią, że ta konsola umiera ;) Jeszcze jest trochę ciekawych (dla mnie) tytułów które wyjdą i wyszły, ale najbardziej czekam na gt, nba live 09, mc 4 i ewentualnie gta sas ;)

Opublikowano

Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest?

Opublikowano (edytowane)
  raven_raven napisał(a):
Ech, ty naprawdę nie zrozumiałeś ironii? Najprawdopodobniej to miejsce na liście wydawniczej jest wynikiem przeoczenia i tym, że GT4 nie Zkasowali z oficjalnych list wydawniczych, ALE powiedz mi, widziałeś gdzieś jakieś screeny, zapowiedzi, filmiki? Bo ja nie, a kiedy to miało wyjść? Za pół roku? Nie wydaje Ci się, że coś nie tak jest?

Nie. :D Szczerze powiem, że ironii nie zrozumiałem.

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano

a pamiętacie kiedy zapowiadali ze gt portable będzie lauch title dla PSP <_< ja to wtedy jakoś tak pierwsze PSP kupiłem i czekałem jak debil na grę. potem wszystko przycichło aż firmie sie pewnie wydalo ze gracze zapomnieli aż zaczęli się upominać i tak sony oficjalnie potwierdziło ze gt na PSP nie okaże sie przed GT5 dla ps3 tak wiec proponuje sobie czekanie odpuścić, może i wyjdzie ale nie wiadomo kiedy

Opublikowano

Czyli nasze stare, kochane Gran Turismo :). Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.

Grałem w wiele ścigałek, ale tak naprawdę Gran Turismo mi się najbardziej podobało, jest jedyne w swoim rodzaju, ma wiele wad, ale to nadal cudowna seria. Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  raven_raven napisał(a):
. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.

LOL ?

Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :]

raven_raven napisał(a):
.

Coś jak PES - od początku genialny i jedyny w swoim rodzaju, gorzej z ewolucją serii.

Pod wzgledem fizyki na pewno stoi w miejscu od czasu GT1 .

Opublikowano
  luck1985 napisał(a):
  raven_raven napisał(a):
. Powiem tak: nie ma drugiej takiej gry, gdzie mamy garaż, setki samochodów, taką grafikę i jedyną swego rodzaju fizykę, gdzie zarabiamy sianko, upgrade'ujemy samochody itp.

LOL ?

Chyba nie bylo 10 lat temu takiej 2 gry . No, ale faktycznie , jedyna swego rodzaju fizyka kartonowych aut i jak to pokazuja filmiki na YT jedyne w swoim rodzaju odbijanie sie aut ktore wyglada !? Komicznie ? Forza zjada GT na sniadanie :]

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY

;)

duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy?

Opublikowano (edytowane)
  signap napisał(a):
  luck1985 napisał(a):
  raven_raven napisał(a):

LOL ?

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY

;)

duzo sie mowi ze producenci nie zgadzaja sie na zniszczenia to czemu w Gridzie, Forzie je mamy?

po co robić zniszczenia jak i tak marka GT robi swoje :lol: i tak wszyscy posiadacze sony kupią ^_^

Edytowane przez czesio83
Opublikowano

Jezeli gra będzie dobra(chodzi o GT5) to w tym 2010 roku nawet ja sobie sprawię PS3 po to tylko żeby zagrać w tę grę ( w inne też, ale w tę szczególnie).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jezu, jak ja bym chciał mieć tą grę... jest to mój ukochany tytuł, gra, nad którą spędziłem masę czasu, ścigałem się z e-kolegami (z miernymi rezultatami, ale było super (pozdro Grzechoo ;) )), ale tak bym chciał pojeździć uwielbianymi samochodami po uwielbianych trasach i popstrykać im fotki, ach...

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

wyglada niezle :D

ale mnie zastanawia jak im sie udało zrobic analogowy gaz/hamulec?

o ile wiem to psp nie ma anaglogowych guzików jak pady do pleya, nie ma tez drugiej gałki, a na filmiku po lewej strone wdiac paski pokazujace sile naciskania gazu i hamulca, i mimo ze raczej skacze od zera do maxa, to jednak widac pare razy ze mozna nacisnac "troche gazu" ciekawe jak to zrobili ;p

i ciekawe dlaczego wiekszosc gier ma słabą grafe i zwłaszcza tekstrury skoro jedna DA SIE zrobic ładne ;p

Opublikowano
  Pan Pieczarka napisał(a):
GT robią 5 lat. Mieli czas na zrobienie ładnej grafiki. [;

w sumie masz racje... przez 5 lat rozgryźli psp w takim stopniu, że udało im się stworzyć coś takiego ;)

chociaż nadal mam obawy że to fake <_<