firana140 621 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 - bardzo ograniczony tuning tyle slyszalem e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT. przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 coś mi się nie chce wierzyć w brak nowych tras Cytuj
winner 183 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 - bardzo ograniczony tuning tyle slyszalem e, to ja dziękuję postoje, okładkę mogę sobie wydrukować, bo bardziej by mnie ona pociągała niż granie w TAK okrojone GT. przecież tuning to był sens istnienia tej i prawie każdej innej gry wyścigowej z zacięciem symulacyjnym Brak tuningu w sensie dokupywania ulepszeń do samochodów typu nowego silnika, turbo, czy zawieszenia. Modyfikować za to (a to jest ważne) będzie się dało samochód i myślę że będzie to coś na styl GT5: Prologue, gdzie zawarte były najważniejsze elementy i ustawienia samochodu. Cytuj
4east 0 Opublikowano 5 sierpnia 2009 Opublikowano 5 sierpnia 2009 czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 lista samochodów w gt mobile http://www.gamekyo.com/newsfr32111_gran-tu...es-bolides.html mnie nie podnieca bo sie nie znam xD Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 czyli bedzie scigalka seryjnymi furami i tymi typowo torowymi nie bedzie mozna zlozyc sobie wlasnej seryjno-wyscgowej rakiety????Dobrze zrozumialem winner?????,bedzie mozna sie pobawic za to w mechanika i wyregulwoac zawieche skrzynie beigow hamulce itp itd Dokładnie. Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 na pewno będzie 4-osobowy AD-HOC więc przez AD-HOC party będzie można pograć z ludźmi na świecie. Nie ujawniono oficjalnie informacji na temat trybu infrastructure, lecz myślę że będzie taka opcja. Cytuj
shinu 0 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Opublikowano 6 sierpnia 2009 Będzie fajnie Takie przenośne GT się przyda Tym bardziej że ciężko o dobre gry Cytuj
firana140 621 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Będzie fajnie Takie przenośne GT się przyda Tym bardziej że ciężko o dobre gry -_- sigh kolejny wyznawca kultu "umarłego psp"?? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 nie... to tylko nowy uzytkownik niechetnie spogladajacy na starsze [dobre i bardzo dobre] produkcje. w koncu stare c'nie? a co stare to zle. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki! Cytuj
4east 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki! co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem) Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe) Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne)) Pozdr Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 nie ma szans na kamere z kokpitu, nawet nie ma co sie nad tym zastanawiac przez sekunde to tak samo realne jak zniszczenia Cytuj
winner 183 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Pierdzielisz Coati, przecież starsze wipeouty, burnouty, ridge racery to marne ścigałki! co do wipeout'ow sie nie zgodze gra dla ktorej tez czesciowo kupilem psp(uzaleznia jak nie wiem) Ale za to z ridge racer'ami sie zgodze tandeta wg mnie Ale masz duzo innych gier starszych ktore sa fajne i miodne:P(ktore czesto przyciagaja bardziej niz te nowe(czesto gesto odgrzewane schabowe) Wracajac do GT wiadomo moze jakie beda dostepne kamery(chodzi mi w czasie jazdy czy bedzie tylko z tylu i przedniego zderzaka czy moze chlopaki zrobia srodek do dyspozycji gracza(marzenia moje ktore raczje sa nie realne)) Pozdr rany.... ad1. Przecież to był totalny sarkazm ze strony Pan'a Pieczarki - nie zauważyłeś tego? On wymienił najlepsze i najwyżej oceniane ścigałki na PSP :F ad2. Żartujesz sobie? Módl się żeby w ogóle był widok w kilku pozycjach jak np. zderzak, dach, maska i ze 2-3 zza samochodu a nie tylko jedna na zderzaku i jedna za autem. Cytuj
4east 0 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 no dobra sarkazmu nie zauwazylem bo ludzie rozne gusty maja spotkalem sie z ludzmi ktorzy finala 7 mieszali z blotem a serie gran turismo to wogole wysmiewali wiec wszystko mozliwe A co do kamer w kamerke ze srodka niewierzylems to takie marzenie pwoiedzialem (to by bylo fajnie) ale milo by bylo gdyby byly takie kamery jak w gt4 Cytuj
Julita 17 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Do premiery pozostało niecałe dwa miesiące. Ma się pojawić wraz z nowym PSP które chce kupić, fajnie by było pograć z ludźmi w świecie leżąc sobie pod kołderką wieczorkiem przez internet. Doczekać się też nie mogę. Że to tak będzie wyglądać. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) mnie jeszcze martwi sterowanie mamy wybór: -skręcanie gałką, co daje możliwość wykonania delikatnego łuku -dodawanie gazu gałką tak jak na ps2 było to na prawej gałce, wtedy można bardziej precyzyjnie wchodzić i teoretycznie pokonywać zakręty, teoretycznie bo przy tej opcji mamy albo nie skręcanie albo skręcanie do oporu Edytowane 9 sierpnia 2009 przez firana140 Cytuj
garam 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 (edytowane) Wie ktoś czy przeciwnicy będą mieli SI czy będą jeździli po sznurku ? Edytowane 9 sierpnia 2009 przez garam Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 pewnie nikt nie wie na 100% , ale to w koncu gran tuisrmo, wiec pewnie beda jezdzili po sznurku.... Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Dzisiaj czytalem ze samochody ktore wygramy w Gran Turismo PSP, beda tez dostepne w GT5 na PS3, wiec gry beda widocznie razem chodzic, super bedzie Cytuj
garam 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Trochę do dupy, pytałem się bo moje ostatnie GT to 2 i myślałem że coś w tym temacie się zmieniło. Nawet w 5 Prologue nie ma SI ? LOL Ciekawe czy wypuszczą (darmowe) demko... Cytuj
Julita 17 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Premiera gry to 1 października więc na Demko jest już za późno. Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Demo zazwyczaj ukazywane jest zaraz przed premierą, a są przypadki, że nawet i po niej więc czas nie ma tu żadnego znaczenia... Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 ej no, ale jak to nie można będzie kupować lepszych części do samochodu?! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi