BieŃ 923 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 Ludziska...czytajac to i owo dalem sie namowic na battlefield-a 2...ale niech ktos mi powie?z czym to sie je?ekhmm...na oficjalnych serverach sobie nie pogram(wiadomo czemu) wiec prosze o namiary na jakies w miare sensowe i jak to jest z patchami? trzeba cos wgrac? ktos pomoze? stona ? Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Mam problem , zkupilem wow a , zainstalowalem , stworzylem profil, wlaczam gre, leci demko , potem start game, login, info o updacie, informacja o potrzebie zrestartowania kompa po instalacji, 3% updata i za kazdum razem mi sie komp wylacza, zainslalowalem gre ponownie to samo , dokupilem ramu , wylaczylem firewalla, nic zakazdym razem to samo. Pomocy Cytuj
are91 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Co prawda nie chodzi mi o gry on line, ale kategoria podobna, mianowicie moglibyście polecić jakieś gry multiplayerowe dobre do gry po LANie w dwie osoby? Dotychczas grałem we flashpointa, jedi academy jedi knights, rainbow six rogue spear i Halo (choloernie przymulone dla 2 graczy). Nie muszą to być FPSy, zarówno co-op jak i versus i nieznyt duże wymagania sprzętowe. Jak jest z multi w nowszych rainbow six? Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2008 Zainstalowalem sobie counter strike-a source ( od Fr33k-a) potem 3 patche od digital zone...odpalam gram sobie online bez problemow..odpalam jeszcze raz cs-a klikam na jakis(praktycznie kazdy) server i co? zonk!..steam validation rejected..ktos ma na to jakas rade ?? Cytuj
Sly Angelo 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 A masz Non Steam? Bo u kolegi było to samo, gdy chciał wleźć na steam'owy serwer. Jak chcesz grać na samych Non Steam'ach, to Secure zamienia się na Not Secure bodajże. Spróbuj, może się uda. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2008 ha! Udalo sie..trzeba tylko sciagnac nowy MasterServers.vdf i ustawic go na ,,tylko do odczytu,, czas sobie wszystko przypomniec :twisted2: Cytuj
Linek 187 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Jest jeszcze jeden sposób. Wysupłać grosze na oryginał. Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Są ludzie grający w Csa non steam?Ktoś z redaktorów?może Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 grał ktoś w Fury ? Jeżeli to ten MMO na silniku "anrila czy" to nie grałem, ale słyszałem, że wymagania ma spore - naprawde spore, na kompach rzędu 7900 gt, core 2 duo jakieś lepsze i po oc, 3 gb ramu (nie ma różnicy już czy 2 czy 3 dla tej gry z tego co słyszałem ^_^ in plus w sumie) cieło jak cholera Dlatego ja na swoim old tajmerze nawet nie ściągam. Teraz zassałem Rohana i właśnie się updatuje. Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) grał ktoś w Fury ? Jeżeli to ten MMO na silniku "anrila czy" to nie grałem, ale słyszałem, że wymagania ma spore - naprawde spore, na kompach rzędu 7900 gt, core 2 duo jakieś lepsze i po oc, 3 gb ramu (nie ma różnicy już czy 2 czy 3 dla tej gry z tego co słyszałem ^_^ in plus w sumie) cieło jak cholera Dlatego ja na swoim old tajmerze nawet nie ściągam. Teraz zassałem Rohana i właśnie się updatuje. Co do Fury: Rozsądne wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.13 GHz, 3 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7600 lub lepsza), Windows XP/Vista. Info z GRY-online BTW, czy może mi ktos powiedzieć coś o FFXI? W sensie czy warto w to grać itp. Edytowane 9 kwietnia 2008 przez zaton666 Cytuj
Gość Oran Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Grałeś na tym? 3 osoby "odemnie" mają kompy takie jak napisałem lub lepsze (7900 sli) ale nie wiem jak na 8800 to śmiga, to fakt. No ale widziałem co się z tą grą działo - grafa wypaśna, slideshow nie lepszy... Cytuj
Zaton. 19 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Grałeś na tym? 3 osoby "odemnie" mają kompy takie jak napisałem lub lepsze (7900 sli) ale nie wiem jak na 8800 to śmiga, to fakt. No ale widziałem co się z tą grą działo - grafa wypaśna, slideshow nie lepszy... Nie grałem. Mój PieC by może wyrobił z grafiką (GF8600) ale reszta.... Cytuj
Gość Oran Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Mój nie wyrabia z niczym, niestety bo gierka ponoć przednia Ściągnałem Rohana, ale szybko mi się znudził, ehhh... Pogrywam znowu teraz w WarSow - taki FPS na engine quake ][ albo ]I[, nie pamietam Cytuj
Specu 148 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 a gra ktos w legalnego cs:source? ;] Cytuj
Linek 187 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Ja od czasu do czasu pykam, ale raczej w mapki xc, czyli climby. Kiedyś grałem znacznie więcej, teraz TF2 zajął miejsce CS:S Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Ja gram w Silkroada .Czy jest temat do tej gry na forum bo nie mogłem znaleźc ?? Cytuj
Bzduras 12 501 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Grałem kiedyś w CS 1.6, ale mam za małego skilla A jak chcę sprzedać, to wszyscy mówią "ooo, dzięki, że przypomniałeś, ściągnę sobie non-steama Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Gra ktoś w Bomberland world online? Jesli tak, mozemy sie ustawic i pograc Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 25 kwietnia 2008 Opublikowano 25 kwietnia 2008 zainstalowalem ponownie csa 1.6 non-steam, jak cos to moge zagrac sparra 1vs1 na jakiejs malej planszy Cytuj
Shadow Arrow 0 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Ja polecam oczywiście WoW-a iii... takie MMO jak ZU online da sie poszaleć i to za friko Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 a gra ktos w legalnego cs:source? ;] Mi sie zdaza Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Cod 4 anyłan? Walcie na gg wieczorkami pykam. Cytuj
Alibaba 0 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 W EVE Online ktos gra/gral? Jakie wrazenia z gry? Warto zagrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi